Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1783 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
No ja już wcześniej o nich wiedziałam, ale jak sprawdzałam np dwa lata temu to było z tym gorzej. :D
Jest na zalukaj.pl (sprawdziłam) Załóż sobie tam konto, bo ja mam od kogoś i nie wiem czy mogę podać, a nie wiem kiedy mi ta osoba odpowie. :D Niestety nie wiem jak wydobyć adres uploadu, bo próbowałam i nico, zabezpieczyli dziady :P
Uh, a takiej podstawy nie sprawdziłam ;_;
Na playtube i kinomaniaku nie działa, niestety usuwają uploady z większości serwerów przez te acta i inne bzdety.

Czas owszem, chyba, że potrzebujesz coś na już i od razu robisz resztę zakupów, bo tu niestety minimalny czas na dostawę to wlasnie 4 godziny. Ale też sądzę, że bardzo fajna sprawa ogólnie, zacznę tak robić zakupy, bo nie ukrywam, że ciężko mi targać siatki z mlekami, sokami itp, jeszcze w zimę kiedy odmarzają łapki a chodzić po kilka razy się nie chce. A takie tygodniowe zakupy niestety poniżej 50 zł rzadko wynoszą, więc po co tyle zachodu jak można mieć wygodnie?:D Tzn jeszcze nie będę tak chwalić póki dobrze nie przetestuję. :D
kurcze, ja sie wkurzam, bo bym chetnie sprobowala (jedna duza butelka wody dziennie wypijam w dni beztreningowe,przy wysilku wiecej,a chlopa do noszenia brak), ale mieszkam w akademiku i zadnych dostawcow poza portiernie nie wpuszczaja

wiec juz lepiej mi kupic hurtowo i trzymac w bagazniku, przynoszac po jednej jak gdzies jechalam (teraz zamarzniete przynosze^^), niz i tak targac na raz od cholery tego

Ja sie wiekszosci ludzi z rozowymi rzeczami kojarze

zobacze gdzie ta ksiazke mozna znalezc :)
@Earth
Ja jestem typem zboczenie zorganizowanym, robię zakupy na myśl o zaplanowanych obiadach juz na cały tydzień. Najpierw czesze przepisy, potem kupuje składniki plus standardowe rzeczy typu pieczywo, mleko, napoje itp. Oczywiście często gęsto trzeba wyskoczyć po jakiś drobiazg, ale to zazwyczaj gdzieś po drodze, z pracy, do pracy, do szkoły, ze szkoły... Do polskiego sklepu, który dostaw nie robi albo po worki na śmieci i wodę do żelazka z M&S, bo te dwa produkty tylko stamtąd kupuję. Różnie, w każdym bądź razie te grubsze zakupy tygodniowe zawsze przynosi mi przystojny pan :D
@Agoosia
Chyba problem każdej drobnej blondynki, syndrom Reese Witherspoon
Książkę na pewno dostaniesz na kindle, w AppStore i wersje paperback na Amazonie.
Z Leo DiCaprio z Wyspy Tajemnic od razu po zakończeniu filmu wiedziałam co i jak, dlaczego zdecydował sie i poddał lobotomii na końcu filmu... A z bohaterką tej książki dalej mam zagadkę (choc książkę skończyłam dwa dni temu). Tak jakby autorka pozostawiła furtkę do własnej interpretacji - nie podoba mi sie to :ziober2;
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@madzia
Ja bym sobie gdzieś pojechała... Na bezludną wyspę, czy chociaż w jakieś miejsce bez ludzi -,-
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
musi byc na papierze, nie mam kindle a tak na telefonie/kompie czytac to mnie troche denerwuje +oczy mnie bola :)
chyba tak :D

@Agoosia
1) To Amazon, ewentualnie WHSmith - z tym, że zauważyłam, że dużą część książek maja £2-4 drożej niż Amazon z przesyłką :)
to pewnie wszystko przez te podatki
3) nie ma takiej opcji, przeczytasz to zrozumiesz :)
Ponadto ciekawa jestem, czy coś ma do wydania równie dobrego w przyszłości, czy bedzie to może autorka jednej powieści. Krytycy sie jarają nią strasznie.