malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  18 января 2013

o rany, najlepiej na tym wyjdziesz jak je wystawisz na allegro;)

Szatanowski
Szatanowski
  18 января 2013

HEEEJ DZIEWCZYNY

styka51
styka51
  18 января 2013
massacre
massacre: Ostatnio takie widziałam jak w Essex byłam

To tam kręcą większość odcinków Moje wielkie cygańskie wesele :lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, zdecydowanie! Gdybyś miała, to ustalilibyśmy jakiś azymut w Wawie i bym przyjechał i odwiedził, a tak kiszka :C.

kicha na całego :c

Konto usunięte
Konto usunięte: No pewnie, to gorsze niż buty po gruzińskim ciuchlandzie, 8 nóg, na raz! .

..i to w jednym bucie.. :-D
WilczeLyko
WilczeLyko
  18 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: kicha na całego :c

Zrobimy tak, pójdziesz do piaskownicy, wbijesz patyczek, zaznaczysz koniec cienia rzucanego przez patyczek, poczekasz godzinkę aż słoneczko przesunie cień o kilkadziesiąt cm, zaznaczysz znów koniec cienia, dwa końce cienia połączysz kreską i dokładnie na środku przekreślisz ją linią prostopadłą - tak wyznaczysz północ, ja podam konkretny azymut w kątach i jakoś się złapiemy :ziober2:.
Konto usunięte
Konto usunięte: ..i to w jednym bucie.. :-D

Fuj fuj fuj, wysoce niehigieniczne ;D.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 января 2013

@Styka

Nie oglądam. Tak samo nie oglądam "The only Way is Essex" - masakra dla mózgu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  18 января 2013

Nie wiem czy na Allegro nie prędzej pójdzie 39, bo mało kto ma taką stopę jak ja, 40/41 :and: To może jednak wezmę 39... Na pocieszenie wygrałam znowu kosmetyki i perfumy La Perla, mam nadzieję, że ładne :rotfl:

mmaryja
mmaryja
  18 января 2013

ale zauważ, że 41 jest ciężej dostępne w sklepach i sporo kobiet chyba szuka takich butów w internecie;) aczkolwiek nie wiem czy akurat białych kozaczków

kedi
kedi
  18 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a dziewczyny, czy w rossmanie jest taka henna? może rzuciła się którejś z was w oczy?

Refectocilu nie ma w rossmannie, ale na pewno znajdziesz na stoiskach z profesjonalnymi kosmetykami.
kedi
kedi
  18 января 2013
styka51
styka51: Moje wielkie cygańskie wesele

dobre zianie z tego. najfajniejszym punktem programu jest jak przepychają pannę młodą przez drzwi wyjściowe albo upychają do samochodu (raz musiała iść z buta , bo się nie zmieściła, innym razem domawiali limuzynę:) )

Konto usunięte
Konto usunięte: aczkolwiek nie wiem czy akurat białych kozaczków

tyle bezguści nadal chodzi po ulicach, że pewnie nie będzie problemu z upchnięciem tego gówna.
Babsy
Babsy
  18 января 2013
kedi
kedi: dobre zianie z tego. najfajniejszym punktem programu jest jak przepychają pannę młodą przez drzwi wyjściowe albo upychają do samochodu (raz musiała iść z buta , bo się nie zmieściła, innym razem domawiali limuzynę:) )

pompe mam jak nie wiem z tej wszechobecnej tandety, no i tej moralnosci- 13-16 latka moze chodzic prawie ze w strinach, giac sie w tancu sie jak rasowa kuwa, a na randke isc nie moze.
mmaryja
mmaryja
  18 января 2013
kedi
kedi: ale na pewno znajdziesz na stoiskach z profesjonalnymi kosmetykami.

to znaczy? bo staram się unikać łażenia po centrach handlowych i tak dalej więc albo zamówię przez internet albo pójdę w konkretne miejsce.
a w super pharmie?
Babsy
Babsy:

znalazłaś już kiece ślubną?
kedi
kedi
  18 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to znaczy? bo staram się unikać łażenia po centrach handlowych i tak dalej więc albo zamówię przez internet albo pójdę w konkretne miejsce.

nie wiem, nie mam pojęcia bo ja miałam z nią styczność jak jeszcze byłam w lublinie. ja widziałam na stoiskach z kosmetykami fryzjerskimi.
kedi
kedi
  18 января 2013
Babsy
Babsy: pompe mam jak nie wiem z tej wszechobecnej tandety, no i tej moralnosci- 13-16 latka moze chodzic prawie ze w strinach, giac sie w tancu sie jak rasowa kuwa, a na randke isc nie moze.

coż poradzić, taki naród. i nawet jeśli to wyreżyserowane, to i tak zapewne ta ich głupota jest prawdziwa.
Babsy
Babsy
  18 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłaś już kiece ślubną?

nope... jeszcze nie ciagnelam poszukiwan:) ale juz w najblizszym czasie musze to zrobic:)
kedi
kedi: coż poradzić, taki naród. i nawet jeśli to wyreżyserowane, to i tak zapewne ta ich głupota jest prawdziwa.

taaak... albo trzeba byc naturszczykiem, albo naprawde zdolnym aktorem, zeby zagrac takicg idiotow ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.