malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sztajmex
Sztajmex
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a obecny wygląd zostanie i w końcu się do niego przyzwyczaimy. Zawsze tak jest.

To oczywiste, ja z nowego layoutu korzystałem dość często przed wprowadzeniem tego, więc nie ma problemu, ale nie wyobrażam sobie odpowiadania w tej chwili rozbudowanymi wypowiedziami - które lubiłem - w hot tematach, bo te ciągłe "skakanie" do góry po prostu mnie irytuje. Zostanie tak jak jest, wprowadzą drobne zmiany, zostanie mdłe, zupełnie nieczytelne forum, coś ala "notatnik" systemowy.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis: a obecny wygląd zostanie i w końcu się do niego przyzwyczaimy. Zawsze tak jest. To oczywiste, ja z nowego layoutu korzystałem dość często przed wprowadzeniem tego, więc nie ma problemu, ale nie wyobrażam sobie odpowiadania w tej chwili rozbudowanymi wypowiedziami - które lubiłem - w hot tematach, bo te ciągłe "skakanie" do góry po prostu mnie irytuje. Zostanie tak jak jest, wprowadzą drobne zmiany, zostanie mdłe, zupełnie nieczytelne forum, coś ala "notatnik" systemowy.

Ja mam mieszane uczucia ogólnie.
Nie jest tak, że w 100% uważam, że jest ohydne i w związku z tym słowa już tu nie zamieszczę.
Drażni mnie jednak chaos w stronach - brak odnośników do poszczególnych, brak przejścia do ostatniej, etc.
Mogłoby być również szersze. Podoba mi się natomiast wizualnie wygląd cytowanej wypowiedzi, podoba mi się wygląd avatarów, informacje o loginie, czy podpis - są bardzo delikatne, takie w moim stylu. Za to kompletną porażką są 'łapki'..
razotka
razotka
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to kompletną porażką są 'łapki'..

to coś na zasadzie lajków? bo nie czaje opcji 'reputacji' :and:
brakuje mi skrótu alt+s !
Sztajmex
Sztajmex
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam mieszane uczucia ogólnie. Nie jest tak, że w 100% uważam, że jest ohydne i w związku z tym słowa już tu nie zamieszczę. Drażni mnie jednak chaos w stronach - brak odnośników do poszczególnych, brak przejścia do ostatniej, etc. Mogłoby być również szersze. Podoba mi się natomiast wizualnie wygląd cytowanej wypowiedzi, podoba mi się wygląd avatarów, informacje o loginie, czy podpis - są bardzo delikatne, takie w moim stylu. Za to kompletną porażką są 'łapki'..

Ja też nie mam zamiaru obrażać się na cały świat, bo coś ktoś spieprzył, przy czym użytkownicy w stosownym wątku zgłaszali problemy, uwagi, sugestie - wielokrotnie, i zostały one zignorowane. Teraz jest ogólne oburzenie bo ludziom to nie pasuje. Nie znam się na menedżerce jako takiej, ale może przynieść to wszystko odwrotny skutek do zamierzonego. Odnośnie "łapek", pisałem o tym, pomysł został, no cóż - dla mnie to narzędzie dla troli, bo te forum nigdy nie było forum stricte tematycznym, ze sztywnymi regułami i tutaj "sog" po prostu nie przejdzie :).
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 января 2013
razotka
razotka: AvantQueTuDis: Za to kompletną porażką są 'łapki'.. to coś na zasadzie lajków? bo nie czaje opcji 'reputacji' brakuje mi skrótu alt+s !

No chyba temu to ma służyć, chociaż szczerze mówiąc po prostu nie wiem :)

Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis: Ja mam mieszane uczucia ogólnie. Nie jest tak, że w 100% uważam, że jest ohydne i w związku z tym słowa już tu nie zamieszczę. Drażni mnie jednak chaos w stronach - brak odnośników do poszczególnych, brak przejścia do ostatniej, etc. Mogłoby być również szersze. Podoba mi się natomiast wizualnie wygląd cytowanej wypowiedzi, podoba mi się wygląd avatarów, informacje o loginie, czy podpis - są bardzo delikatne, takie w moim stylu. Za to kompletną porażką są 'łapki'.. Ja też nie mam zamiaru obrażać się na cały świat, bo coś ktoś spieprzył, przy czym użytkownicy w stosownym wątku zgłaszali problemy, uwagi, sugestie - wielokrotnie, i zostały one zignorowane. Teraz jest ogólne oburzenie bo ludziom to nie pasuje. Nie znam się na menedżerce jako takiej, ale może przynieść to wszystko odwrotny skutek do zamierzonego. Odnośnie "łapek", pisałem o tym, pomysł został, no cóż - dla mnie to narzędzie dla troli, bo te forum nigdy nie było forum stricte tematycznym, ze sztywnymi regułami i tutaj "sog" po prostu nie przejdzie :).

Części ludzi na pewno nie pasuje, ale potrafią napisać konkretnie, co im nie pasuje, i tych jestem w stanie zrozumieć, bo sama do nich należę. Natomiast jak kilkadziesiąt osób pisze, że im się to nie podoba "bo nie" to nie widzę w tym żadnej wartości - a podejrzewam, że sporo było takich własnie komentarzy i dlatego mogli to zignorować.
Sztajmex
Sztajmex
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Części ludzi na pewno nie pasuje, ale potrafią napisać konkretnie, co im nie pasuje, i tych jestem w stanie zrozumieć, bo sama do nich należę. Natomiast jak kilkadziesiąt osób pisze, że im się to nie podoba "bo nie" to nie widzę w tym żadnej wartości - a podejrzewam, że sporo było takich własnie komentarzy i dlatego mogli to zignorować.

Jasne, ja to też rozumiem, bo pisanie "bo nie" to ignoranctwo. Z drugiej strony - ja się powtarzać nie lubię, więc przechodzę nad tym, na szczudłach politowania ;d.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 января 2013

'Ja się powtarzać nie lubię' - niczym Jarosław K. :D

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  21 января 2013

Wygląd mi wisi, bo to kwestia przyzwyczajenia. Brak funkcjonalności męczy, wiec jak juz wprowadzą te poprawki i forum zacznie dzialac, przede wszystkim w wersji mobilnej, to niech ktoś da mi znać :)

if I licked it, it's mine

Sztajmex
Sztajmex
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 'Ja się powtarzać nie lubię' - niczym Jarosław K. :D

Hahahahaha :rotfl:, nie pomyślałem nawet o tym ;D. Wyszydzasz mnie teraz jak opozycja PiS, pewnikiem masz coś wspólnego z Merkel i Putinem :ziober2:.
UnclaimedPants
UnclaimedPants: Wygląd mi wisi, bo to kwestia przyzwyczajenia. Brak funkcjonalności męczy, wiec jak juz wprowadzą te poprawki i forum zacznie dzialac, przede wszystkim w wersji mobilnej, to niech ktoś da mi znać :)

Mi się wydaje, że mniej męczyłby mi się wzrok, gdyby jakoś wyraźniej były ukazane nicki i generalnie podział postów, ale opinie są różne i to pewnie kwestia indywidualna, czy tak jak piszesz - przyzwyczajenia. Ja fejsa nie mam, ale pewnie ktoś Ci da znać za 5 lat, jak fotka znów zrobi rewolucyjne zmiany, bo jestem pewien że wiele się nie zmieni w tej chwili :P.
w00tjump
w00tjump
  21 января 2013

jak dla mnie to najzwyczajniej w swiecie nie jest uklad forumowy.
plus jestem zbyt slepa na takie odroznianie delikatnymi roznicami w odcieniach szarosci.
brak awatarow.
edytor jest tragiczny, zdecydowanie wolalam te przycisksi 'img' 'url'. tu jest tak jakos... bardziej na czat by to pasowalo.
a jak ktos ma cytat w podpisie to dopiero masakra:rotfl:
a po najechaniu na miniaturke... 'kup gwiazde' :crylol:
to wymaga naprawde wielu zmian. a znajac fotke tak zostanie bo 'tak ma byc, przyzwyczaicie sie'.

w00tjump
w00tjump
  21 января 2013

dobra, a ktoras wie, na jakiej zasadzie przeceniaja buty w ccc?
bylam w 3ech. w 1 przeceniony but, ale nie ma mojego rozm. w 2 nieprzec, wszystkie rozm sa. w 3ecim nieprzec, a zostal tylko 1 rozmiar:wtf:
a srednio mi sie chce po calym miescie jezdzic jezeli mam ich nie znalezc w przecenie:rotfl:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyszydzasz mnie teraz jak opozycja PiS, pewnikiem masz coś wspólnego z Merkel i Putinem

Sorry, ale myślałam, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy wywlekać naszych prywatnych spraw na forum.
Jak mogłeś!
UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  21 января 2013

@Sztajmex

Na o fotka napisałam co nie działa, wygląd tez mi sie nie podoba, ale to juz kwestia preferencji i jak dla mnie najmniejszy problem. Leże teraz w wannie, jestem mobilna i mobilna wersja mnie boli :rotfl: Na fotce postuje zawsze w ruchu, jak siadam przed komputerem to na fotkę zazwyczaj nie mam czasu ;)
Ale podobnie jest z software'ami, na początku maja mnóstwo bugów, byleby je szybko naprawili.
5 lat powiadasz... 5 lat temu to ja kojarzylam Cie po Twoim avie i loginie Sztajmex, nie myślałam ze WilczeLyko to Ty :rotfl:
Za 5 lat w ogole sie nie połapie ;)

if I licked it, it's mine

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, a ktoras wie, na jakiej zasadzie przeceniaja buty w ccc? bylam w 3ech. w 1 przeceniony but, ale nie ma mojego rozm. w 2 nieprzec, wszystkie rozm sa. w 3ecim nieprzec, a zostal tylko 1 rozmiar a srednio mi sie chce po calym miescie jezdzic jezeli mam ich nie znalezc w przecenie

Pewnie jak nie ma popytu, lub zostają im niechciane numery to przeceniają.. :D
Co sklep to pozbywają się tego, co staje się bezużyteczne i źle rokuje, raczej nie ma to podłoża sieciowej promocji :D
w00tjump
w00tjump
  21 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie jak nie ma popytu, lub zostają im niechciane numery to przeceniają.. :D Co sklep to pozbywają się tego, co staje się bezużyteczne i źle rokuje, raczej nie ma to podłoża sieciowej promocji :D

no wlasnie mnie zaskoczyl ten sklep z 1 egzemplarzem i brakiem przeceny,wiec to chyba nie pozbywanie sie co zalega, albo zazwyczaj sieciowki maja narzucona cene a tu taki zonk:D

w krakowie sie lal sniegodeszcz i swiat jest pokryty lodem. nie chce mi sie pol godziny jutro skrobac szyb i jezdzic i nie znalezc:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.