Reputacja: -23 |
BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
23 января 2013
Konto usunięte: A mi na komorce dalej forum nie dziala, nie da sie postowac
bo wersja mobilna dalej ssie, ale z dnia na dzien widac, ze cos robia... szkoda, ze im to zajmuje tyle czasu naprawienie jednej funkcji... a druga sprawa, ze mogli sprawdzic co nie dziala, zanim to oddali do uzytku... tak jakby sprzedawali w sklepach dziurawe gacie.
ale juz mi sie nie chce nawet wiecej narzekac, wylalam swoje zale
UnclaimedPants
23 января 2013
Weszlam z komputera, obczajam, obczajam i wcale nie jest z ta fotka tak zle, jak tu wiekszosc pisala.
Jedyne co bym dodala, to mozliwosc wrzucania zdjec z neta - tu na MiU to koniecznosc :D
(chyba, ze jest taka mozliwosc, a ja jej nie widze )
if I licked it, it's mine
Earth
23 января 2013
Nie wiem czy tu ktoś wspominał jak to wyglądało na początku. ; D Może mam skrina jeszcze nawet, hm.
UnclaimedPants
23 января 2013
Earth: http://i.imgur.com/Kngy2sZ.jpg Wedle programisty link ktory wstawiłam wyżej, powinien się automatycznie wyswietlic jako obrazek ;> test zatem.
no nie dziala im :)
if I licked it, it's mine
Earth
23 января 2013
Marcin widzę zawsze czujny. : D No podobnoż właśnie na forum, bo pisałam wczoraj, że brak tagów url i img ;)
Asia, nu ale link jest. :)
Sztajmex
23 января 2013
Earth: No podobnoż właśnie na forum, bo pisałam wczoraj, że brak tagów url i img ;)
Jak widać nie do końca, poprawili "uerele" ale wrzucenie "direct link" jako post nie powoduje automatycznej zamiany w jpg. Dla mnie to akurat nie jest specjalnie uciążliwe.
Adidasowa
23 января 2013
UnclaimedPants: Jesli Ty tam jestes, to zadna elita ;)
Wiesz co uważasz się za wielką Paniusię z Englanda, robisz z siebie wielką królową. Zejdź na ziemię, nie jesteś pępkiem świata.