malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  23 января 2013

Na LGl5 na operze mini nie idzie też. ;) Jak klikam na pole pisania posta to... odświeża stronę.

UnclaimedPants
Reputacja: -23 | BluzgometrTM: 2
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja piernicze, na galaxy s2 dziala A na HTC ani mobilna ani normalna wersja foruma nie idzie ten. Nie da sie postowac

wiedzialam ze fotke sponsoruje Samsung!!! Tylko na Samsungach dziala, na iPhonie tez mi nie dziala :/

if I licked it, it's mine

mirra20
mirra20
  23 января 2013

Mi Też Działa :P

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013

Nie chcę Was denerwować, ale na starym Szajsungu dotykowym (avila czy cośtam) też działa bez problemu ;d.

UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi Też Działa :P

masz Samsunga?

UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chcę Was denerwować, ale na starym Szajsungu dotykowym (avila czy cośtam) też działa bez problemu ;d.

d83dde21
juz widze, jak z Agoosia biegniemy do slepu kupic Samsungi, zeby nam kochana fotka dzialala :Rotfl:

mirra20
mirra20
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: mirra20: Mi Też Działa :Pmasz Samsunga?

ano
Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013
UnclaimedPants
UnclaimedPants: juz widze, jak z Agoosia biegniemy do slepu kupic Samsungi, zeby nam kochana fotka dzialala

Hahaha, może po prostu ktoś, kto był odpowiedzialny za robienie "mobilnej", miał samsunga i sobie tak testował na jednym aparacie i u niego/niej było okej :mrgreen:.
UnclaimedPants
UnclaimedPants
  23 января 2013
Earth
Earth: Na LGl5 na operze mini nie idzie też. ;) Jak klikam na pole pisania posta to... odświeża stronę.

musisz kupic Samsunga. Wyczuwam sponsoring, fotka sie sprzedaja Szajsungowi

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 января 2013

Próba próba
Test testujący

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  23 января 2013

oj biedne te wasze ajfony:(

massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: UnclaimedPants: juz widze, jak z Agoosia biegniemy do slepu kupic Samsungi, zeby nam kochana fotka dzialala Hahaha, może po prostu ktoś, kto był odpowiedzialny za robienie "mobilnej", miał samsunga i sobie tak testował na jednym aparacie i u niego/niej było okej .

przed chwila rozmawialam z jakims fp, czy ft - on mial przy sobie iphone 4, 4S, iPada, Samsunga, HTC i kij wie co jeszcze - twierdzil, ze u niego wszystko dziala - widzisz, nie tacy biedni sa, jak myslisz :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: oj biedne te wasze ajfony:(

dodawanie postow dziala juz mi na iphonie, jeszcze pare funkcji, ktorymi obiecali sie zajac i bedzie smigac :D

mmaryja
mmaryja
  23 января 2013

a jest coś takiego jak sortowanie tematów po ostatnim poście czy coś?
na bb mobilna działa

Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013

[quote=massacre]
przed chwila rozmawialam z jakims fp, czy ft - on mial przy sobie iphone 4, 4S, iPada, Samsunga, HTC i kij wie co jeszcze - twierdzil, ze u niego wszystko dziala - widzisz, nie tacy biedni sa, jak myslisz najnowsze na górze. Ale nie działa to chyba odnośnie podpiętych topiców.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.