Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1795 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ha! widzisz, tu jest za malo sniegu, zeby na sankach pojezdzic, ale do szkoly juz nikt dojechac nie moze

szkoda gadac, przynajmniej jak ludzie do pracy nie ida, to wszyscy wiedza dlaczego, wiec w tej kwestii luz
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
zawsze trzeba poszukać jakichś plusów:D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
też jestem raczej ciepłolubna, teraz jak mam wolne to potrafię niemal cały dzień w łóżku spędzić:/
ale jeszcze jakieś 2 miesiące żeby się cieplej zrobiło
co do urlopu też chciałam w końcu sobie gdzieś pojechać, ale cóż póki co mogę sobie darować...:/
u nas w marcu sie robi juz cieplo, wiec tylko luty jeszcze przezyc :D
ja go wykorzystuje zawsze wiecej niz mam

pewnie dlatego od roku podwyzki nie dostalam

w lozku to moze nie.. ale obijam sie z kata w kat... nie wysilam sie, jesli mi sie nie chce.
a mi skończyła się już umowa o pracę i nawet nie chciałam jej przedłużać juz, to nie na moje nerwy na razie posiedzę w domu, potem zacznę coś myśleć. sesja do przodu, wszystko w zawrotnym tempie
to masz lepiej, ale za to u nas są wyższe temperatury potem w lecie:P
a ja teraz dostanę kasę za niewykorzystane dni urlopu pomimo tego, że i tak ostatnio byłam na nim 10 dni, ale jakiś mini wypad by mi się przydał
no to widzę kolejne podobieństwo:P
witam w gronie bezrobotnych:P
tylko tymczasowo! niech tylko mlody paszport dostanie to wrocimy do cyganskiego zycia, jakie mielismy przed jego narodzinami. Hiszpanie i Francje mamy za rogiem, nawet na weekend sie oplaca.
podladowac bateryjki trzeba - po to ludzkosc wymyslila urlop

dlatego jak mam wolne nigdy nie latam do Polski - znajomi prosza o spotkania, rodzina, to, tamto - po powrocie czuje jakbym musiala wziac urlop od urlopu. Nigdy wiecej.
jaki jestes znak zodiaku? :D
milcz! ;D
za rogiem to ja mam Ukraine

no tak to jest, że czasami urlop w niektórych przypadkach bywa bardziej męczący niż codzienna praca
Rybki
no zostało mi 2 dni pracy a potem okres wypowiedzenia niestety
przeciez wiem, ze fajna. gdyby fajna nie byla, to bym jej nie wstawila.
jestem elastyczna, szybko dopasowalam swoj profil do nowego wygladu

zobaczymy

to juz wiadomo o co biega, magia horoskopow :D
Ja nieskromnie powiem, że też całkiem dobrze się prezentuje na forum

Szczęście, że piszę, nie mówiąc

Nie wiem, mi działa niezależnie od strony, z której zacznę cytować. Szczerze mówiąc nie rozumiem, nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Może to też kwestia niedopracowania wszystkich przeglądarek? Ja siedzę na chromie.