malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Na wizażu moderatorzy też widzą posta jak ktoś zrobi edycje :D

Na wizażu rzadko piszę... tylko czytam ;p I kiedyś chyba Cię nawet widziałam :lol:
Sztajmex
Sztajmex
  23 января 2013
massacre
massacre: najwyrazniej nie jestem stalym bywalcem forum opcja jest okej, jesli chcesz poprawic blad w wypowiedzi (chociaz * przy kolejnym poscie wystarczyla do tej pory). Znajac zycie trolle beda tego naduzywac i zrobia tak jak Psyche nizej pisze:

Też podejrzewam, że to wyjdzie kiepsko, pisałem - zignorowano, no cóż, jestem tu za nowy, tak jak Ty :rotfl:. Wiesz, jest podgląd posta, podkreślenie błędu jak ktoś używa, literówek nikt raczej nie wypomina, krótką wypowiedź ogarniam wzrokiem nawet nie czytając dokładnie, dłuższą muszę pobieżnie przeczytać by ewentualnie coś poprawić. Ale tak jak piszesz, przy dużej kaszanie wystarczy kolejny post z gwiazdką, a tu koniecznie próbuje się zrobić forum podobne do innych for, niekoniecznie lepszych - zupełnie niepotrzebnie.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to ile u Was tego śniegu tam napadało, że szkoły zamknęli?

niewiele :Rotfl:
ale to wystarczy, by pozamykac szkoly i czesc sklepow :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  23 января 2013
styka51
styka51: Bayje: Na wizażu moderatorzy też widzą posta jak ktoś zrobi edycje :D Na wizażu rzadko piszę... tylko czytam ;p I kiedyś chyba Cię nawet widziałam

tak też miałam mikołaja w avatarze :O
massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ak też miałam mikołaja w avatarze :O

ale juz go nie masz :Swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  23 января 2013

tak już go nie mam ...

styka51
styka51
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak też miałam mikołaja w avatarze :O

Czyli na bank to byłaś Ty ^^
Bayje
Bayje
  23 января 2013

przeciez to nie jest tajemnica, że mam tam 3 nicki Bayje i Selfish Girl ...

mirra20
mirra20
  23 января 2013
massacre
massacre: niewiele ale to wystarczy, by pozamykac szkoly i czesc sklepow
to u nas nawaliło sporo i mimo wszystko trzeba i do szkoły i pracy chodzić :P
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  23 января 2013

echhhh wizazystki

Bayje
Bayje
  23 января 2013

Wizażanki a nie wizażystki ...

styka51
styka51
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciez to nie jest tajemnica, że mam tam 3 nicki Bayje i Selfish Girl ...

Nie wiedziałam o tym ;p
Bayje
Bayje
  23 января 2013

więc już wiesz... :D

massacre
massacre
  23 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to u nas nawaliło sporo i mimo wszystko trzeba i do szkoły i pracy chodzić trzeba:P

bo Polacy sa przyzwyczejni, a w Anglii pierwszy "powazny" snieg spadl w 2009 roku, od tamtego czasu nie potrafia sie ogarnac...
Lotniska nie przystosowane, opony nie przystosowane - od niedawna dopiero zimowki sa dostepne, natomiast jeszcze nie wymagane przez prawo. Metro jak tylko troche zasypie to nikt do pracy nie dojedzie... Nic dziwnego, ze nikomu z Europy zachodniej nie udalo sie Rosji pokonac :rotfl:

mirra20
mirra20
  23 января 2013
massacre
massacre: mirra20: to u nas nawaliło sporo i mimo wszystko trzeba i do szkoły i pracy chodzić trzeba:Pbo Polacy sa przyzwyczejni, a w Anglii pierwszy "powazny" snieg spadl w 2009 roku, od tamtego czasu nie potrafia sie ogarnac... Lotniska nie przystosowane, opony nie przystosowane - od niedawna dopiero zimowki sa dostepne, natomiast jeszcze nie wymagane przez prawo. Metro jak tylko troche zasypie to nikt do pracy nie dojedzie... Nic dziwnego, ze nikomu z Europy zachodniej nie udalo sie Rosji pokonac

to się nie dziwię, nie wyobrażam sobie co by to było bez zimowych opon
a na siły natury rady nie ma

co do śniegu to chyba z tego wszystkiego wybiorę się na jakiś mini stok i zacznę uczyć jeździć na snowboardzie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.