Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1797 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Wiesz... do tego się już przyzwyczajam ;) Zrobili numerowanie stron i jak na razie nie jest źle. Muszę tylko w telefonie sprawdzić czy działa i będę wiedzieć więcej ;) Od samego początku, czyli momentu jak moderatorzy dostali do testowania nowa fotkę, to serio dużo się zmieniło. I nie ma co narzekać.
A na forum hydeparkowców byłam wczoraj tylko przez chwilę, bo czasu nie miałam, Muszę je bardziej obczaić dokładniej ;p
I ja

Tylko ankietę mam zrobioną i plan pracy...
@Bayje
Mi tez opera smiga jak należy :-)
@Styka
Na komputerze wszystko śmiga i pasuje. Na telefonie tez widze sporo zmian np. od wczoraj. Działa dodawanie postów, jest opcja następnej strony i funkcja "ostatni" post tez działa, co wcześniej uniemożliwiało mi wejście na ostatnią stronę. W temacie takim jak ten z 46736378 stronami to mus :-)
Ponumerowanych stron nie mam nadal, też ponoć maja sie tym zająć, ale póki co, jeśli mozna wejść na ostatnia stronę to aż tak nie boli :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

W ogóle miłośniczkom dobrej literatury, z trochę wyższej polecam kolejną książkę :-)
"The Engagement" Chloe Hooper jest porównywana przez krytyków do "Jane Eyre" i "Great Expectations".
Dopiero zaczęłam czytać, ale juz mnie wciągnęła :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*z trochę wyższej półki
Licencjacka :D I wiadomo, na obronę ;p
Czyli dzieje się na plus ;) To dobrze, cieszę się ;)
Jej, zapomniałam, że Ty na 3 roku już :o
to tak, ale na operze mini dalej nie mogę napisać posta, bo dalej klikając w pole pisania posta tylko mi odświeża stronę. Ale na przeglądarce LG leci wszystko dobrze. Tylko cytowac sie nie da no ale nie mozna miec wszystkiego :D
ten ziomek, z ktorym rozmawialam wczoraj kazal wyczyscic smieci (w tym cookies) z przegladarki. U mnie to zadzialalo. Jak masz dalej problem, to kontaktuj sie bezposrednio z nimi.
a Ty na ktorym jestes?
ja w Szwecji sobie dorobilam przed magisterka, ale truskawki zbieralam tylko dla siebie w ogrodku

Maniek ma dwóch braci w Sztokholmie, to może coś się ukręci

Nie dziękuję ;p W sumie rozumiem, że ciężko idzie. Strasznie mi się nie chce, nie jestem pewna czy na magisterkę iśc, ale jak nie teraz, to później się nie zbiorę... Ech.