malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  24 января 2013
massacre
massacre: Dzień dobry Styka :) Które forum lepsze? Nowe fotka czy to zrobione przez "ludzi hajda"?

Wiesz... do tego się już przyzwyczajam ;) Zrobili numerowanie stron i jak na razie nie jest źle. Muszę tylko w telefonie sprawdzić czy działa i będę wiedzieć więcej ;) Od samego początku, czyli momentu jak moderatorzy dostali do testowania nowa fotkę, to serio dużo się zmieniło. I nie ma co narzekać.
A na forum hydeparkowców byłam wczoraj tylko przez chwilę, bo czasu nie miałam, Muszę je bardziej obczaić dokładniej ;p
Earth
Earth: Tak bardzo Cię rozumiem,

I ja :and:
Tylko ankietę mam zrobioną i plan pracy...
Bayje
Bayje
  24 января 2013

musze wysuszyć włosy i się jakoś zmusić do pójścia do marketu po śniadanie, obiad i kolacje

Earth
Earth
  24 января 2013
styka51
styka51: I ja Tylko ankietę mam zrobioną i plan pracy...

Co za praca? I na kiedy?:D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 января 2013

@Bayje
Mi tez opera smiga jak należy :-)
@Styka
Na komputerze wszystko śmiga i pasuje. Na telefonie tez widze sporo zmian np. od wczoraj. Działa dodawanie postów, jest opcja następnej strony i funkcja "ostatni" post tez działa, co wcześniej uniemożliwiało mi wejście na ostatnią stronę. W temacie takim jak ten z 46736378 stronami to mus :-)
Ponumerowanych stron nie mam nadal, też ponoć maja sie tym zająć, ale póki co, jeśli mozna wejść na ostatnia stronę to aż tak nie boli :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  24 января 2013

W ogóle miłośniczkom dobrej literatury, z trochę wyższej polecam kolejną książkę :-)
"The Engagement" Chloe Hooper jest porównywana przez krytyków do "Jane Eyre" i "Great Expectations".
Dopiero zaczęłam czytać, ale juz mnie wciągnęła :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  24 января 2013

*z trochę wyższej półki

styka51
styka51
  24 января 2013
Earth
Earth: Co za praca? I na kiedy?:D

Licencjacka :D I wiadomo, na obronę ;p
massacre
massacre: Na komputerze wszystko śmiga i pasuje. Na telefonie tez widze sporo zmian np. od wczoraj. Działa dodawanie postów, jest opcja następnej strony i funkcja "ostatni" post tez działa, co wcześniej uniemożliwiało mi wejście na ostatnią stronę. W temacie takim jak ten z 46736378 stronami to mus :-) Ponumerowanych stron nie mam nadal, też ponoć maja sie tym zająć, ale póki co, jeśli mozna wejść na ostatnia stronę to aż tak nie boli :-)

Czyli dzieje się na plus ;) To dobrze, cieszę się ;)
Earth
Earth
  24 января 2013
styka51
styka51: Licencjacka :D I wiadomo, na obronę ;p

Jej, zapomniałam, że Ty na 3 roku już :o

massacre
massacre: jest opcja następnej strony i funkcja "ostatni" post tez działa, co wcześniej uniemożliwiało mi wejście na ostatnią stronę

to tak, ale na operze mini dalej nie mogę napisać posta, bo dalej klikając w pole pisania posta tylko mi odświeża stronę. Ale na przeglądarce LG leci wszystko dobrze. Tylko cytowac sie nie da no ale nie mozna miec wszystkiego :D
w00tjump
w00tjump
  24 января 2013
Earth
Earth: Tak bardzo Cię rozumiem,

i ta ziiimaaaa:rotfl:

najgorsze ze musze zdac egzamin pisemny i ustny z jezyka ktorego po prostu... nie znam:ninja:
styka51
styka51
  24 января 2013
Earth
Earth: Jej, zapomniałam, że Ty na 3 roku już :o

No leci, leci. Trzeba jakąś robotę ogarnąć, staż:ninja:
Jakieś truskawki w Dojczlandach zorganizować, żeby na magisterkę było....
massacre
massacre
  24 января 2013
Earth
Earth: to tak, ale na operze mini dalej nie mogę napisać posta, bo dalej klikając w pole pisania posta tylko mi odświeża stronę. Ale na przeglądarce LG leci wszystko dobrze. Tylko cytowac sie nie da no ale nie mozna miec wszystkiego :D

ten ziomek, z ktorym rozmawialam wczoraj kazal wyczyscic smieci (w tym cookies) z przegladarki. U mnie to zadzialalo. Jak masz dalej problem, to kontaktuj sie bezposrednio z nimi.

Earth
Earth: Jej, zapomniałam, że Ty na 3 rok

a Ty na ktorym jestes?

styka51
styka51: Jakieś truskawki w Dojczlandach zorganizować, żeby na magisterkę było....

ja w Szwecji sobie dorobilam przed magisterka, ale truskawki zbieralam tylko dla siebie w ogrodku :rotfl:

mmaryja
mmaryja
  24 января 2013

adidasowa odejdzie na inne forum? o MATKO KOCHANA.

styka51
styka51: Licencjacka :D I wiadomo, na obronę ;p

trzymam kciuki. mnie też czeka egzamin + sesja na drugim kierunku, a nauka jakoś ciężko mi idzie ostatnio. szkoda mi marnować takiej pogody na siedzenie w domu
massacre
massacre
  24 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: adidasowa odejdzie na inne forum? o MATKO KOCHANA

:rotfl:

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  24 января 2013

co wy chcecie od niej?

styka51
styka51
  24 января 2013
massacre
massacre: ja w Szwecji sobie dorobilam przed magisterka, ale truskawki zbieralam tylko dla siebie w ogrodku

Maniek ma dwóch braci w Sztokholmie, to może coś się ukręci :lol: Trzeci do Norwegi ma jechać, to też może się coś złapie :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: trzymam kciuki. mnie też czeka egzamin + sesja na drugim kierunku, a nauka jakoś ciężko mi idzie ostatnio. szkoda mi marnować takiej pogody na siedzenie w domu

Nie dziękuję ;p W sumie rozumiem, że ciężko idzie. Strasznie mi się nie chce, nie jestem pewna czy na magisterkę iśc, ale jak nie teraz, to później się nie zbiorę... Ech.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.