malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  26 января 2013
massacre
massacre: Starzejesz sie W Twoim wieku moja skóra zaczęła mieć tendencje do przesuszania, na nosie w ogole masakra. Bywało ze sam nos smarowalam grubo na noc. Pózniej mi sie zbalansowało. Tendencje do przesuszania zawsze mam, ale panuje nad tym i jest ok. Poza tym i tak zawsze wybieram produkty do cery normalnej lub suchej i jest ok. Chyba, ze to zima tak wpłynęła na Twoją cerę?

starość nie radość no cóż...
W zimie zazwyczaj miałam trochę bardziej suchą, ale teraz to już jakaś przesada. A nos to mój koszmar w sensie suchości:/ Tak czy siak muszę sobie kupić jakiś mocno tłusty krem do twarzy i stosować w te najbardziej suche miejsca.
pijana
pijana
  26 января 2013

Miał ktoś do czynienia z ogólnodostępną kolekcją Paprocki/Brzozowski ? Kusi mnie bluza :ninja:

pijana
pijana
  26 января 2013

Chodzi mi o jakość, oczywiście, choć chyba powinna być dobra :woot:

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 января 2013

o yeah zainstalowalam sobie firefoxa na telefonie i moge postowac :zakochany: az

kedi
kedi
  27 января 2013

Witam,
dawno mnie tu nie było, bo jak weszłam i zobaczyłam nowy wygląd, to się zniechęciłam. czy jest szansa na to, że przywrócą normalne, stare forum?

mirra20
mirra20
  27 января 2013
kedi
kedi: Witam, dawno mnie tu nie było, bo jak weszłam i zobaczyłam nowy wygląd, to się zniechęciłam. czy jest szansa na to, że przywrócą normalne, stare forum?

patrząc na poprzednie zmiany to chyba małoprawdopodobne
pijana
pijana
  27 января 2013

Wszystkie mamy reputację 0, tylko Asia -40 :rotfl: Borze, ale głupota

mirra20
mirra20
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystkie mamy reputację 0, tylko Asia -40 Borze, ale głupota

a co to jest ta reputacja? :woot:
pijana
pijana
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to jest ta reputacja?

Chyba ocenianie postów tymi kciukami, tak mi się wydaje :D
mirra20
mirra20
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba ocenianie postów tymi kciukami, tak mi się wydaje :D

Aha, i na co to komu niby? żeby się jarać lajkami?
w00tjump
w00tjump
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba ocenianie postów tymi kciukami, tak mi się wydaje :D

chyba nie, zalajkowalam Ci posta i nic sie nie zmienilo:crylol:
styka51
styka51
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nie, zalajkowalam Ci posta i nic sie nie zmienilo

W ustawieniach sobie ustawiasz, z jaką reputacją nie widzisz postów. Jeśli Aska ma -40, to może być tak, że możemy nie widzieć jej postów, chyba, że zmienimy ustawienia :D
pijana
pijana
  27 января 2013

Ja też nie wiem na co komu i też sprawdzałam, polajkowałam posty Mirry i nic :D Nie mam pojęcia jak to działa.

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
styka51
styka51: W ustawieniach sobie ustawiasz, z jaką reputacją nie widzisz postów. Jeśli Aska ma -40, to może być tak, że możemy nie widzieć jej postów, chyba, że zmienimy ustawienia :D

Dotyczy to pojedynczego posta, który zebrałby ilość negatywnych ocen większą od tej z Twoich ustawień, a nie od ogólnej "reputacji"
osoby.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też nie wiem na co komu i też sprawdzałam, polajkowałam posty Mirry i nic :D Nie mam pojęcia jak to działa.

Czasami są opóźnienia, ktoś już to zgłaszał do FT.

EDIT: Już wskoczyło.
mirra20
mirra20
  27 января 2013
styka51
styka51: W ustawieniach sobie ustawiasz, z jaką reputacją nie widzisz postów. Jeśli Aska ma -40, to może być tak, że możemy nie widzieć jej postów, chyba, że zmienimy ustawienia :D

jak dla mnie niepraktyczne
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.