@Agoosia
Moj miał skończone 3 miesiące i przesypial juz cała noc. Wcześniej spałam wtedy kiedy on, bo bym chodziła z zapalkami w oczach ;D
*Glossybox - wszystko zależy od tego kiedy zamowisz pierwszy. Teraz zdążysz jeszcze na luty. Ściągają mi pieniądze 30-tego każdego miesiąca i najpóźniej 10-tego dostarczają. Raz miałam express dostawę w ciagu 3 dni od zapłaty. W każdym bądź razie jeśli zamowisz przed 30-tym to powinnaś dostać szybko despatch note. Zalajkuj glossybox na fejsie i będziesz wszystko wiedzieć - tam laski od razu wrzucają zdjecia jak dostaną, plus są bardzo krytyczne xD
Jak zamowisz po tym okresie co wysyłają wszystkim, to możesz czekać ok 2 tygodni.
*wanienkę też miałam, uzyłam moze kilka razy. Normalnie w wannie go kąpałam, albo moj sie z nim kąpał :D za drugim razem bym nie kupowała.
*moj miał tylko raz w zyciu antybiotyk na zapalenie ucha i żyje i ma sie dobrze ;) polska zima 3 lata temu tez mu nic nie zrobiła, nawet kataru nie miał a regularnie całymi dniami tarzał sie w śniegu, często gęsto zdejmujac rękawiczki. Za plecami tylko słyszałam moherowe głosy "Ło Jezu, przeciez sie zaziębi"