malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ahahahaha

praktycznie identycznie :mrgreen: :rotfl:
w00tjump
w00tjump
  30 января 2013

,,,moze ktoras z was napisze za mnie analize przywodztwa jakiegos polityka? 15 tys znakow, deadline o polnocy? :ninja:

....marnie widze ten swoj licencjat:crylol:

Babsy
Babsy
  30 января 2013

a ja nie moge wejsc na blogaska Jasminki, pokazuje mi sie blad 504 ;/

pijana
pijana
  30 января 2013
Babsy
Babsy: a ja nie moge wejsc na blogaska Jasminki, pokazuje mi sie blad 504 ;/

I dobrze, zdrowie psychiczne i zdrowie oczu zachowane :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ...marnie widze ten swoj licencjat

Jak zwykle podbijam :D
Bayje
Bayje
  30 января 2013

patrze i pierwsze co sobie pomyslałam, że próbuje robić z siebie taką Kardashiankę ... O_o

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 января 2013

2 lutego moj profil obchodzi siódme urodziny. Dostałam właśnie wiadomość z Klubu Gwiazd :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  31 января 2013

@Bayje

A co? Jaśminka obciągała komuś na swoim blogu? ;P

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  31 января 2013

chciałam na prawdę kupić sobie coś ładnego ale ręce mi opadły gdy zobaczyłam to co proponują mi w sieciówkach ...

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  31 января 2013
massacre
massacre: 2 lutego moj profil obchodzi siódme urodziny. Dostałam właśnie wiadomość z Klubu Gwiazd

jakas impreza sie szykuje z tego powodu?
massacre
massacre
  31 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakas impreza sie szykuje z tego powodu?

zapytaj fotki team-u ;)

Bayje
Bayje
  31 января 2013
massacre
massacre: @Bayje A co? Jaśminka obciągała komuś na swoim blogu? ;P

w sensie bardziej pozuje jak Kim ... maluje, powiększa usta coś na jej 'urode' ale wygląda wulgarnie.
mmaryja
mmaryja
  31 января 2013

zaraz wychodzę na egzamin, a całą noc mój brzdąc się jakoś wiercił, ciągle mi wibrowało w brzuchu i spałam ze 3 godziny:and: już jestem pewna, że będzie Lew

Babsy
Babsy
  31 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zaraz wychodzę na egzamin, a całą noc mój brzdąc się jakoś wiercił, ciągle mi wibrowało w brzuchu i spałam ze 3 godziny już jestem pewna, że będzie Lew

gratulacje! same chlopaki sie rodza na forum;)
Miki jakos nigdy mi w nocy nie przeszkadzal spac, nawet pod koniec, ruszyl sie troche czasem ale nie wariowal;)
massacre
massacre
  31 января 2013

@Bayje
Mi wcale jej nie przypomina. Kardashian przy niej wydaje sie być ikoną stylu i mistrzynią mejkapu :zabawa:

@Maryjka
Powodzenia :-)

mirra20
mirra20
  31 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: praktycznie identycznie

jak bliźniaki:lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.