malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  1 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy a nie ma u Was internetowego zapowiedzenia 'wizyty' ? :P ja pobije rekord i powiem, że mam tylko 2 lakiery do paznokci :P

jakiej wizyty;)?
Bayje
Bayje
  1 февраля 2013

jeżeli chodzi o paznokcie to jak zapuszcze to sobie kupię parę lakierów a tak to nie widze potrzeby :P

Bayje
Bayje
  1 февраля 2013
Babsy
Babsy: jakiej wizyty;)?

no pisalaś, że byłas w UP ... :P
styka51
styka51
  1 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: raczej po prostu z zakupoholizmu kupują ... jak lakier z Essence kosztuje czasami 3,99 no to sie kupuje 5 na raz ...

Łeeee...to ja tak nie lubię, szkoda mi pieniedzy :ninja:
Bayje
Bayje
  1 февраля 2013

też dlatego ja nie kupuje bo ja dużo siedze w jedzeniu i w ogole ;).

Babsy
Babsy
  1 февраля 2013

mi tez co sie troche zapuszcza, to zaraz po kolei lamia...

y ja po raz pierwszy w swym zywocie bylam sie rejestrowac w UP ;) rentka sie skonczyla w grudniu;]

Bayje
Bayje
  1 февраля 2013
Babsy
Babsy: mi tez co sie troche zapuszcza, to zaraz po kolei lamia... y ja po raz pierwszy w swym zywocie bylam sie rejestrowac w UP ;) rentka sie skonczyla w grudniu;]

macie maszynke do generowania numerów w Urzędzie ?
Babsy
Babsy
  1 февраля 2013

ta, ale dzis akurat kilka osob przede mna sie zepsula i potem byly klotnie kto jest po kimXD

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 февраля 2013

U mnie słońce :zakochany:
10 stopni.... Och zeby wiosna szybko przyszła... W Wielkanoc zawsze wyjeżdżamy, a w tym roku wcześnie Wielkanoc wypada... Chcielibyśmy słoneczko ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  2 февраля 2013

Wygrałam -15 % na manicure hybrydowy :D

madzia2143
madzia2143
  2 февраля 2013

chyba mam kryzys jakiś, czegoś mi brak, a nie wiem czego :wtf:

Paulinessa
Paulinessa
  2 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba mam kryzys jakiś, czegoś mi brak, a nie wiem czego

u mnie jak coś to była to nikotyna :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  2 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143: chyba mam kryzys jakiś, czegoś mi brak, a nie wiem czegou mnie jak coś to była to nikotyna

nie.. dzisiaj wykurzyłam swoje z nerwów bo mnie klienci co chwilę wyprowadzali z równowagi :ninja: dzisiaj byłam nastawiona mega anty do ludzi.
Babsy
Babsy
  2 февраля 2013

bylam dzis u kolezanki ktora ma 3tygodniowego synka. niemozliwe, zeby i Mikolaj byl taki malutki :wtf: no i 3,5kg moglabym nosic caly dzien, nie to co mojego prawie 8 kg klocka ;P

madzia2143
madzia2143
  2 февраля 2013

czas leci niemożliwie :) pamiętam jak jeszcze nam posty ze szpitala pisałaś, jak pod kroplówką byłaś boroczko ;P

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.