malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo fajnie, randka... dawno nie byłam

ostatnio bylam w sobote :ziober2:
dlaczego na randki nie chodzisz?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale idę na pizze w czwartek, raaaaandkaaaa x2932892734

Kurde... :D Fajnie było randkować^^
massacre
massacre
  5 февраля 2013
styka51
styka51: Fajnie było randkować^^

juz nie randkujecie z Mankiem? o.O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
styka51
styka51: Kurde... :D Fajnie było randkować^^

z Nim to fajnie wszystko, nawet tylko na Niego patrzeć :Zakochany:
styka51
styka51
  5 февраля 2013
massacre
massacre: juz nie randkujecie z Mankiem? o.O

Randkujemy...ale wiesz jak jest. Na początku to były te emocje, jaki jest, co lubi, jak będzie dalej, gdzie się spotkamy, gdzie mnie zabierze, w co się ubrać, co powie...
A teraz to tak...Wiem na 99% co zamówi, co założy, co będzie mówił.
:lol:
massacre
massacre
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet tylko na Niego patrzeć

to musi byc cos powaznego, brzmisz jak fanka One Direction :D
styka51
styka51: ale wiesz jak jest. Na początku to były te emocje, jaki jest, co lubi, jak będzie dalej, gdzie się spotkamy, gdzie mnie zabierze, w co się ubrać, co powie...

my mamy emocje, ze mozemy wyjsc sami, to nam wystarcza :D poza tym mamy porozumienie, ze jak wychodzimy to o pracy, mlodym i naszych "domowych" sprawach nie rozmawiamy :D

i... moj facet nigdy nie wie, gdzie go zabiore :Rotfl: on tez czasami mi nie mowi, choc jest bardziej przewidywalny niz ja ;-)
styka51
styka51: Wiem na 99% co zamówi, co założy, co będzie mów

moj zawsze stejki zamawia :rotfl: do jakiejkolwiek restauracji bysmy nie poszli...
ale ostatnio odkrylismy nowy drink o nazwie TVR - Tequila Vodka Rum - dobrze bylo :ziober2:

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
massacre
massacre: to musi byc cos powaznego, brzmisz jak fanka One Direction :D

Kill me now
massacre
massacre
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kill me now

mowisz i masz:

http://www.youtube.com/watch?v=xGPeNN9S0Fg
:nutki:I won't let these little things slip out of my mouth
But if I do
It's you
Oh, it's you they add up to
I'm in love with you
and all these little things :nutki:
:rotfl:

styka51
styka51
  5 февраля 2013
massacre
massacre: my mamy emocje, ze mozemy wyjsc sami, to nam wystarcza :D poza tym mamy porozumienie, ze jak wychodzimy to o pracy, mlodym i naszych "domowych" sprawach nie rozmawiamy :D i... moj facet nigdy nie wie, gdzie go zabiore on tez czasami mi nie mowi, choc jest bardziej przewidywalny niz ja ;-)

Hahahah :D Czyli rozmowa o poezji, sztuce i ewentualnie polityce? :lol:
Wiesz... ja chętnie Mańka gdzieś zabieram, a to do kina, na spacer - stosunkowo tanie rzeczy :ninja:
Za to on, często lubi dużo płacić i mimo 4 lat bycia razem wciąż mnie to krępuje :and: i trochę irytuje. Mówię mu: Maniuch zabierz mnie gdzieś, zrób niespodziankę, postaraj się, a nie, że zapłacisz 200 zł za kolację i mam być szczęśliwa!
A on, że go nie doceniam :lol:
styka51
styka51
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: z Nim to fajnie wszystko, nawet tylko na Niego patrzeć

Zazdroszczę mocniej;p

A wiecie co mnie irytuje?
To, że jestem "obyta" z Mankiem, znam jego wady i zalety i wydaje mi się przeciętny - chodzi o wygląd. Są od niego dużo przystojniejsi i jestem tego świadoma, choć podoba mi się.
Ale wkurza mnie jak inne baby się na niego patrzą, bo przecież są wokół ładniejsi, to kurde nie. Na Mańka muszą... :ninja:
Bayje
Bayje
  5 февраля 2013
massacre
massacre: Bayje: bardzo fajnie, randka... dawno nie byłamostatnio bylam w sobote dlaczego na randki nie chodzisz?

podaj mi własną definicje słowa RANDKA ?
massacre
massacre
  5 февраля 2013
styka51
styka51: Czyli rozmowa o poezji, sztuce i ewentualnie polityce?

:rotfl:
o poezji nie LOL

o sztuce jak najbardziej, gdy idziemy na musical czy do teatru. o polityce tez :D
styka51
styka51: wydaje mi się przeciętny - chodzi o wygląd.

:wtf:
kryzys stagnacji... potrzebna Ci adrenalina w zwiazku?

dziwisz sie dlaczego inne sie na niego slinia... sama bylas jedna z nich ;-)
styka51
styka51: stosunkowo tanie rzeczy

wiem o co chodzi. Ja tkwilam na liscie oczekujacych na bilety np. na Top Gear (kojarzysz ten program?), sa za darmo, ale wymagaja "wysilku" i zaangazowania by je zdobyc. J jest taki sam, chyba nie chce mu sie myslec i otwiera portfel... :Rotfl: choc po tylu latach wie, ze to nie wszystko i oczekuje nieco wiecej inicjatywy. Nie mam 16-tu lat, by mnie uwiesc kolorowymi drinkami i eksluzywna kolacja :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: podaj mi własną definicje słowa RANDKA ?

Randka to wydarzenie, kiedy zabiera sie swojego chlopaka/ dziewczyne/ partnera/ partnerke w jakies mile miejsce, do kina, restauracji, na spacer po parku. Rozmawiaja i swietnie sie bawia tylko we dwoje, bez przyjaciol/ rodziny itp. Moze sie zakonczyc pocalunkiem, francuskim pocalunkiem, seksem.

Mam jeszcze sprecyzowac wlasne definicje dla zwrotow takich jak "pierwsza randka", "randka niewypal"? :zabawa:

Jest w ogole jakas inna definicja tego slowa? Masz inna?

Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

Mam na myśli to, że każdy inaczej odbiera ... randkę...
Dla mnie to nie jest randka skoro wiem gdzie pójde .. wiem co zjem...
Dla mnie randka to coś 'NIESPODZIEWANEGO' coś na zasadzie 'kradnę Cie ale Ty nie wiesz gdzie'

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
massacre
massacre: mowisz i masz:

Proszę Cię :crylol:

jestem fanką rocka, nie katuj mnie xD
massacre
massacre
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam na myśli to, że każdy inaczej odbiera ... randkę... Dla mnie to nie jest randka skoro wiem gdzie pójde .. wiem co zjem... Dla mnie randka to coś 'NIESPODZIEWANEGO' coś na zasadzie 'kradnę Cie ale Ty nie wiesz gdzie'

a gwalt to seks niespodzianka. bzdura. znajdz mi slownikowa interpretacje slowa "randka" to Ci przyznam racje ;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.