Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1821 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Levisa, Lee czy Wranglera w ogole nie polecalam, bo nie chcialam uslyszec, ze za drogo ;-)
Racja, Zara, Next i H&M maja bardzo duzy wybor spodni i ich modeli. Poza tym w TK Maxx tak samo powinno byc sporo spodni w klasycznym, prostym kroju.
i znowu sie mylisz

http://www.youtube.com/watch?v=LjnlNZJrcQk
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w tym tk maxx to ja nie ogarniam. w warszawskim jest taki burdel, tak to wszystko wygląda, że mi ręce opadają i jak już wchodzę to tylko odwiedzam dział akcesoriami domowymi i kosmetykami
ale są dostępne. ja naprawdę mam problem żeby kupić fajne rurki i kupuję tylko i wyłącznie w zarze, są tanie i dość dobre.
lee są kiepskiej jakości, przynajmniej na mojej dupie się nie sprawdzają, wranglerów ogólnie nie lubię, a co do levisów to mam mieszane uczucia. miałam jedne idealne, takie po których prawie płakałam, niedawno kupiłam prawie identyczne i są beznadziejne, a w tej cenie mogłam kupić dwie pary w zarze

znalazłam tydzień temu labradora, pięknego biszkopcika, błąkał się po okolicy. fakt faktem, że wykastrowany, ale przez 5 dni pobytu w domu nie zaszczekał ani razu. nawet zaczęłam się zastanawiać czy nie jest głuchy, ale właściciel powiedział, że on już tak ma. i o czym to świadczy?
@Maryjka
To chyba zależy od TK Maxxa... W Poznaniu jak byłam, pusto, czysto, podłogi lśniły, wszystko posegregowane wg rozmiarów, obsługa Ci naskakiwała aż mdło się robiło... W Londynie tez zależy gdzie jesteś... Na Wembley, gdzie pełno ludu, aż strach wejść, brud, smród i walające się ciuchy po podłodze... Z kolei w jednym na innej dzielnicy jest cisza i spokój.
Też miałam jeansy, o których do dzisiaj myśle i tez mi się płakać za nimi chce. Chloe - proste, klasyczne w kroju i kolorze, a na tyłku wyglądały idealnie... Nigdy wiecej już takich idealnych jeansow nie znalazłam, jakiekolwiek marki bym nie przymierzała.
Gap (nie wiem czy w Polsce jest czy nie), ma przeogromny wybór spodni. Są tez bardzo dobrej jakości.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jest. teraz ostatnio kupiłam sobie ciążowe legginsy i jakąś bluzkę rozciągliwą na brzuch.
przerabiałam już chyba wszystkie możliwe jeansy, u mnie idealnie się sprawdzały hugo bossy, ale jak kupiłam spodnie w zarze za 199zł, a wyglądały tak samo dobrze to zaczęłam kupować prawie tylko tamte. ostatnio coś pozmieniali i jednak nie były już takie fajne, ale teraz nowa kolekcja wchodzi i znowu są takie klasyczne jak były kiedyś i na pewno kupię na zaś, bo na razie zaczynają mnie cisnąć moje obecne.
Nie jesteś sama, po prostu rurki a fajne rurki to co innego :D też szukam czegoś innego, z dobrego materiału ale nie ma, u mnie w sklepach są spodnie rurkopodobne które nawet po praniu malują nogi, ogólnie są za bardzo rozciągliwe.