Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1825 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Tak, na rurze, jaki kolor to dowiesz się, gdy na tej rurze wykonam dla Cię tanieć Go-Go
Taa...wczoraj już wypaplałaś na jakim to portalu się zapoznaliśmy, a ić Ty

Spoko, jak już będzie nasze szczęście na tym świecie (

Konto usunięte: Chciałabym. Najbardziej się boję, że jak skończymy już studia to nasz kontakt już nie będzie taki jak nawet jest teraz
:rzuca:

Dobra, starczy świrów, miłej nabijki kobiety

Konto usunięte: ta, ja to już w ogóle chciałam wyjść za mąż za mojego byłęgo.
jak dobrze, że tak się nie stało :)
swoją drogą myślałam że tak będzie, pamiętam jak o nim mówiłaś. Ale skoro uważasz że lepiej bez niego to widocznie tak ma być :)
Konto usunięte: takiej decyzji nie podejmuje się ot tak. albo się długo o tym myśli, albo podejmuje się sama. oczywiście chodzi mi o dziecko, mąż to już inna sprawa bo może być, ale nie musi
musiałby mnie ktoś zmusić. to raz.
a druga sprawa, chyba zdrowie mi nie pozwoliłoby mi na to.
Konto usunięte: a tego to nigdy nie zrozumiem. nie wiem jak można stworzyć jakąś więź w ten sposób, jak się poznać?
przyjeżdżał do niej co 2tyg na około tydzień czasu. Nie wiem jak skończył szkołe itp. Teraz dzieli ich jeszcze więcej bo on studiuje w Warszawie a ona dalej tu, w Rybniku. Grunt że się wszystko trzyma.
@Paulinessa Nie ma akapitów to dam numerki... 1) tak. Mój brat tak samo. Dostał iPhone i teraz szpan w szkole ^^ jakby cholera wie co to było, a ciupie ciagle w Fife i Batmana... Jakby na psp nie mógł... Czy na Nintendo 2) nie zamienilabym, to też napisałam że "guilty pleasure". Mam służbowego BB więc jakoś daję radę :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1) tak. Mój brat tak samo. Dostał iPhone i teraz szpan w szkole ^^ jakby cholera wie co to było, a ciupie ciagle w Fife i Batmana... Jakby na psp nie mógł... Czy na Nintendo
No właśnie :)
massacre: nie zamienilabym, to też napisałam że "guilty pleasure". Mam służbowego BB więc jakoś daję radę :D
Rozumiem :)
Konto usunięte: swoją drogą myślałam że tak będzie, pamiętam jak o nim mówiłaś. Ale skoro uważasz że lepiej bez niego to widocznie tak ma być :)
Tak, po prostu myliłam się co do niego, o wiele bardziej wolę być już sama :)