malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym. Najbardziej się boję, że jak skończymy już studia to nasz kontakt już nie będzie taki jak nawet jest teraz.

studia to nie koniec świata, jeśli będzie Wam na sobie zależeć to dacie radę. Znam parę którą dzieli 200km a są ze sobą już ok 5 lat.
Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś moim największym marzeniem było bycie kochającą matką i żoną. A teraz wiele się zmieniło.

ta, ja to już w ogóle chciałam wyjść za mąż za mojego byłęgo.
jak dobrze, że tak się nie stało :)
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie to trochę bardziej skomplikowane niż samo podjęcie takiej decyzji ot tak.

takiej decyzji nie podejmuje się ot tak. albo się długo o tym myśli, albo podejmuje się sama. oczywiście chodzi mi o dziecko, mąż to już inna sprawa bo może być, ale nie musi
Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013

Tak, na rurze, jaki kolor to dowiesz się, gdy na tej rurze wykonam dla Cię tanieć Go-Go d83dde0a

Konto usunięte
Konto usunięte: Don't worry, szczegółów nie wydam ;)

Taa...wczoraj już wypaplałaś na jakim to portalu się zapoznaliśmy, a ić Ty :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam, podzielcie się swoim szczęściem :)

Spoko, jak już będzie nasze szczęście na tym świecie (d83ddc76), zdjęcie umieszczę :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym. Najbardziej się boję, że jak skończymy już studia to nasz kontakt już nie będzie taki jak nawet jest teraz

:rzuca: d83cdfeb
Dobra, starczy świrów, miłej nabijki kobiety :bye:
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam parę którą dzieli 200km a są ze sobą już ok 5 lat.

a tego to nigdy nie zrozumiem. nie wiem jak można stworzyć jakąś więź w ten sposób, jak się poznać?
Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: studia to nie koniec świata, jeśli będzie Wam na sobie zależeć to dacie radę. Znam parę którą dzieli 200km a są ze sobą już ok 5 lat.

Nas dzieli chyba ze 40, ale rzecz w tym, że zjazdy na studiach to zawsze okazja żeby się spotkać, te 2 czy 3 weekendy w miesiącu.
Cóż, zobaczymy :)
madzia2143
madzia2143
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ta, ja to już w ogóle chciałam wyjść za mąż za mojego byłęgo. jak dobrze, że tak się nie stało :)

swoją drogą myślałam że tak będzie, pamiętam jak o nim mówiłaś. Ale skoro uważasz że lepiej bez niego to widocznie tak ma być :)
Konto usunięte
Konto usunięte: takiej decyzji nie podejmuje się ot tak. albo się długo o tym myśli, albo podejmuje się sama. oczywiście chodzi mi o dziecko, mąż to już inna sprawa bo może być, ale nie musi

musiałby mnie ktoś zmusić. to raz.
a druga sprawa, chyba zdrowie mi nie pozwoliłoby mi na to.
Konto usunięte
Konto usunięte: a tego to nigdy nie zrozumiem. nie wiem jak można stworzyć jakąś więź w ten sposób, jak się poznać?

przyjeżdżał do niej co 2tyg na około tydzień czasu. Nie wiem jak skończył szkołe itp. Teraz dzieli ich jeszcze więcej bo on studiuje w Warszawie a ona dalej tu, w Rybniku. Grunt że się wszystko trzyma.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 февраля 2013

@Paulinessa Nie ma akapitów to dam numerki... 1) tak. Mój brat tak samo. Dostał iPhone i teraz szpan w szkole ^^ jakby cholera wie co to było, a ciupie ciagle w Fife i Batmana... Jakby na psp nie mógł... Czy na Nintendo :rotfl: 2) nie zamienilabym, to też napisałam że "guilty pleasure". Mam służbowego BB więc jakoś daję radę :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
massacre
massacre: 1) tak. Mój brat tak samo. Dostał iPhone i teraz szpan w szkole ^^ jakby cholera wie co to było, a ciupie ciagle w Fife i Batmana... Jakby na psp nie mógł... Czy na Nintendo

No właśnie :)

massacre
massacre: nie zamienilabym, to też napisałam że "guilty pleasure". Mam służbowego BB więc jakoś daję radę :D

Rozumiem :)

Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą myślałam że tak będzie, pamiętam jak o nim mówiłaś. Ale skoro uważasz że lepiej bez niego to widocznie tak ma być :)

Tak, po prostu myliłam się co do niego, o wiele bardziej wolę być już sama :)
madzia2143
madzia2143
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, po prostu myliłam się co do niego, o wiele bardziej wolę być już sama :)

dobrze że się w porę zorientowałaś.
madzia2143
madzia2143
  6 февраля 2013

znikam gdzieś powegetować. see ya

Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze że się w porę zorientowałaś.

Tak, zerwanie z nim to póki co jedna z moich najlepszych decyzji w życiu :)

życie zaskakuje, :ninja:
Bayje
Bayje
  6 февраля 2013

ja żoną bym mogła być .. ale matką już nie .. i raczej nie będę. ;)

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  6 февраля 2013

bylem na randce dzis
propsy?

styka51
styka51
  6 февраля 2013

Co zrobić z człowiekiem, który zawsze KAŻDEMU pomaga, nie czerpiąc z tego żadnych korzyści? Który potrafi odwołać spotkanie, bo trzeba kogoś gdzieś zawieść, który zawsze dla każdego chce być miły i nic z tego nie ma? Który nie potrafi powiedzieć nie?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.