massacre: Tak. Pisałam już kilka razy, że nie widzę sensu, by osoba uzywajaca jedynie 30% możliwości smart phone'a wydawała taką ilość pieniędzy na iPhone. A niestety często tak jest... "no bo iPhone, a bo jabłuszko"... sratatata.
Dokładnie. Dla Ciebie jest użyteczny naprawdę, a dla mojego znajomego to tylko taka zabawka no i szpan. Bo ma IPHONA, czujesz to, I.P.H.O.N.A!

mniej więcej tak to wygląda w jego przypadku :)
massacre: Z tego co wiem, to polski rynek nie ma bogatej oferty appów, przede wszystkim tych bezpłatnych - iPhone w Polsce byłby tylko ładną cegłą ;-)
Aczkolwiek - ładną

massacre: Moim guilty pleasure od lat jest Blackberry, ale ten nowy co wyszedł ... Co oni zrobili Był taki fajny, wyjątkowy dzięki swojej qwerty klawiaturze... Zupełnie inny od tych wszystkich smart gówien... No i wypuścili BB 10 wyglądający jak wszystko inne na półkach...
Zamieniłabyś iphona na BB?

Ja mam od 2 lat xperię i bardzo sobie chwalę. Aczkolwiek kupiłam ją jeszcze gdy pisałam setki smsów dziennie, więc mam wersje qwerty, tą mini. Teraz jakbym zmieniała telefon to raczej wolałabym już większy wyświetlacz

może kiedyś, marzy mi się HTC :)