Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1824 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
ja też dawno nie byłam na randce, w ogóle mi tego nie brak. W sumie dobrze :) nie planuję mieć męża i dzieci,
Muszę wbić wobec tego na komputer i ich uświadomić o błędzie, bo nie wiem czy o nim wiedza, czy ktoś już o tym ich poinformował...
Wcześniej jak z nimi pisałam, to nie wiedzieli i myśleli ze problem dotyczy tylko mnie...
Niech walą nadgodziny, przynajmniej na Wielkanoc premie do domu przyniosą ;D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Tak. Pisałam już kilka razy, że nie widzę sensu, by osoba uzywajaca jedynie 30% możliwości smart phone'a wydawała taką ilość pieniędzy na iPhone. A niestety często tak jest... "no bo iPhone, a bo jabłuszko"... sratatata.
Dokładnie. Dla Ciebie jest użyteczny naprawdę, a dla mojego znajomego to tylko taka zabawka no i szpan. Bo ma IPHONA, czujesz to, I.P.H.O.N.A!

massacre: Z tego co wiem, to polski rynek nie ma bogatej oferty appów, przede wszystkim tych bezpłatnych - iPhone w Polsce byłby tylko ładną cegłą ;-)
Aczkolwiek - ładną

massacre: Moim guilty pleasure od lat jest Blackberry, ale ten nowy co wyszedł ... Co oni zrobili Był taki fajny, wyjątkowy dzięki swojej qwerty klawiaturze... Zupełnie inny od tych wszystkich smart gówien... No i wypuścili BB 10 wyglądający jak wszystko inne na półkach...
Zamieniłabyś iphona na BB?

Ja mam od 2 lat xperię i bardzo sobie chwalę. Aczkolwiek kupiłam ją jeszcze gdy pisałam setki smsów dziennie, więc mam wersje qwerty, tą mini. Teraz jakbym zmieniała telefon to raczej wolałabym już większy wyświetlacz

massacre: Randki nie muszą prowadzić do małżeństwa i dzieci ;) a czasem są fajna rozrywka. Nie znam osoby, która by nie lubiła na randki chodzić... Jesteś pierwsza
otóż to. im dłużej na nie nie chodzę tym bardziej mi się ich nie chce ;P
musisz zdać relacje ;d
oj tam, podzielcie się swoim szczęściem :)
Konto usunięte: Jestem pewną, że będzie miło, tak czy inaczej :)
nawet jeśli zostaniemy już jednak tylko dalej w koleżeńskim układzie.
Ale nie spotkałam jeszcze chłopaka, który tak bardzo by do mnie pasował.
to coś znaczy. Oby znajomość się rozwinęła :)
Konto usunięte: też nie planowałam męża. a dzieci? o rany, awersję mam do dzisiaj. i co? jakby nie wyszło;)
u mnie to trochę bardziej skomplikowane niż samo podjęcie takiej decyzji ot tak. Żadna zabawa w singla.
Kiedyś moim największym marzeniem było bycie kochającą matką i żoną. A teraz wiele się zmieniło.