malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  7 февраля 2013

nie ... ja po prostu lubie zwierzęta i moim marzeniem jest mieć farmę gdzie będe miała kozy, owce, kaczki, gęsi. :D

Abaddon
Abaddon
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: moim marzeniem jest mieć farmę gdzie będe miała kozy, owce, kaczki, gęsi. :D

Pomogę w spełnieniu marzeń :ziober2:
http://pl.board.bigpoint.com/farmerama/showthread.php?t=274274
Bayje
Bayje
  7 февраля 2013

Nie o takiej farmie miałam na myśli ale ... :ziober2:

Abaddon
Abaddon
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie o takiej farmie miałam na myśli ale ...

Nie doceniasz moich starań :and:
Tam możesz się podzielić wizualizacją marzeń :tak:
d83dde02
agoosiaaa
agoosiaaa
  7 февраля 2013
massacre
massacre: Popieram zdanie Maryjki, dlatego nawet nie drąże tematu, gdy ktoś mając lat dwadzieścia kilka zapiera się rękoma i nogami, ze rodziny mieć nie chce. Wszystko się zmienia, a do rodziny się dojrzewa. Albo i nie... Moja siostra ma 29 lat i kpntynuuje to "niechcenie" rodziny. Ciekawe czy permanentnie.

to i tak lepsze niz oklamywanie wszystkich wkolo ze sie czegos chce, kiedy sie czegos nie chce.
Mam kumpele ktora tak wlasnie robi, tzn. nie do mnie, ale w rozmowach ze swoim facetem, rodzina i w sumie reszta znajomych tez, zwlaszcza tych dzieciatych :ninja: zal mi tylko jej faceta, bo go trzyma przy nadzieji ze kiedys zaloza rodzine a faktycznie na dany moment nie chce miec dzieci w ogole :ninja:
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dla jasności - nie drążę, to nie moja sprawa. chciałam tylko podać przykład, że gdybanie i mówienie, że dziecko i mąż nigdy - cóż, najczęściej się nie sprawdza bo gadanie gadaniem, a to co przyniesie życie drugim. niemniej jednak polecam, fajna sprawa być szczęśliwym(czy to przez dziecko, męża, psa, kota czy kawałek czekolady) i pozwalać sobie na szczęście bo patrząc wstecz często się człowiek potyka na prostej drodze.

spoko, kto jak kto, ale Ty raczej byś nie drążyła. Chociaż z drugiej strony mogłabym być dobrym obiektem badawczym dla przyszłej Pani psycholog ( o ile dobrze pamiętam.)
massacre
massacre: Popieram zdanie Maryjki, dlatego nawet nie drąże tematu, gdy ktoś mając lat dwadzieścia kilka zapiera się rękoma i nogami, ze rodziny mieć nie chce. Wszystko się zmienia, a do rodziny się dojrzewa. Albo i nie...

uważam że jak na swój wiek jestem dojrzała, chociaż na pewno nie w takim stopniu jak np., Ty ;)
Mam poukładane w głowie. I nie zapieram się przed założeniem rodziny, bo jak już wspomniałam było to kiedyś moim jedynym marzeniem, ale pewne wydarzenie które miało miejsce w moim życiu wpłyneło na moją przyszłość.
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  7 февраля 2013

ech Sylwia znowu przegralas w songpopa

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja jutro idę na rozmowę o pracę.

bede trzymac kciuki :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: bede trzymac kciuki :D

trzymaj trzymaj:)
ma być z jakimś dyrektorem, więc się muszę dobrze zaprezentować, po mimo tego że mnie jeszcze choróbsko trzyma:/
massacre
massacre
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam poukładane w głowie. I nie zapieram się przed założeniem rodziny, bo jak już wspomniałam było to kiedyś moim jedynym marzeniem, ale pewne wydarzenie które miało miejsce w moim życiu wpłyneło na moją przyszłość.

Pisalam ogolnie, bo tego typu rozmowy dosc czesto przewijaja sie przez forum i zawsze znajdzie sie grupka dziewczyn/ kobiet, ktore wlasnie zapieraja sie, ze rodziny miec nie beda. Kazdy ma swoje zyciowe doswiadczenia i na ich podstawie podejmuje decyzje.
Podalam przyklad mojej siostry, ktora po prostu nie chce miec dzieci, bo ich nie lubi. W jej przypadku szanse na to, ze jej sie to odwidzi maleja z roku na rok. Ma prawie trzy dychy na karku. Mam nadzieje, ze nie zmieni zdania za 10-20 lat, bo wtedy bedzie miala przechlapane ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: ma być z jakimś dyrektorem, więc się muszę dobrze zaprezentować, po mimo tego że mnie jeszcze choróbsko trzyma:/

walnij sete na rozgrzanie :D
oczywiscie, ze bede trzymac - podaj tylko godzine, zeby mi kciuki nie zsinialy :ziober2:
ja dzisiaj mialam testy z matematyki, bo chce sie przeniesc do innego dzialu... zakaz kalkulatora, testy jak do Mensy, czulam sie jak w jakims teleturnieju...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ma być z jakimś dyrektorem, więc się muszę dobrze zaprezentować, po mimo tego że mnie jeszcze choróbsko trzyma:/

matko i nie zapytałaś w co masz się.... UBRAĆ? :and:
massacre
massacre
  7 февраля 2013

A tak poza tym, to:
1) glowa mnie strasznie nakuwai :and:
2) ja tak bardzo chce miec dziecko, ze az mnie boli jak widze te slodkie szkraby tuptajace po chodnikach z mamusiami za raczke...
3) dzwonie zaraz do lekarza sie umowic na spotkanie i zje***ac go, ze nam sam seks nie wystarcza, musi zrobic cos wiecej niz kazac nam sie kochac...
4) moglam zamrozic swoje jajka, poki jeszcze dzialaly :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: matko i nie zapytałaś w co masz się.... UBRAĆ?

:rotfl:
a co, ona w wieku studniowkowym? ;D

madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
massacre
massacre: A tak poza tym, to: 1) glowa mnie strasznie nakuwai 2) ja tak bardzo chce miec dziecko, ze az mnie boli jak widze te slodkie szkraby tuptajace po chodnikach z mamusiami za raczke... 3) dzwonie zaraz do lekarza sie umowic na spotkanie i zje***ac go, ze nam sam seks nie wystarcza, musi zrobic cos wiecej niz kazac nam sie kochac... 4) moglam zamrozic swoje jajka, poki jeszcze dzialaly

ad.1 - mnie bolała yesterday
ad.2 - właśnie się chciałam zapytać jak Wam idzie
ad.3 - no powinien zacząć działać bo z tego co pamiętam to już długo się staracie...
ad.4 - mądry polak po szkodzie ;p

massacre
massacre: a co, ona w wieku studniowkowym? ;D

no nie ale to przecież rozmowa kwalifikacyjna, jeszcze założy boroczka kalosze i leginsy i co wtedy? Powinna się nas przecież poradzić w tej sprawie :and:
mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: walnij sete na rozgrzanie :D

jasne dwie od razu:P
massacre
massacre: oczywiscie, ze bede trzymac - podaj tylko godzine, zeby mi kciuki nie zsinialy ja dzisiaj mialam testy z matematyki, bo chce sie przeniesc do innego dzialu... zakaz kalkulatora, testy jak do Mensy, czulam sie jak w jakims teleturnieju...

11. 30 czasu wschodnioeuropejskiego chyba:P
wow czyli jest prestiż:D
Konto usunięte
Konto usunięte: matko i nie zapytałaś w co masz się.... UBRAĆ?

ubranie to dla mnie najmniejszy problem, tak naprawdę nie wiem czego dokładnie mam się spodziewać, bo w przeciągu ostatnich 3 tyg wysłałam trochę cv, a Pani która do mnie dzwoniła nie powiedziała dokładnie co to za firma ( chociaż podejrzenia mam), a wolałabym to wiedzieć, bo lubię być dobrze przygotowana
massacre
massacre
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ad.1 - mnie bolała yesterday

ja moge smialo rzec, ze mnie ostatnio boli regularnie... nie wiem czy to cisnienie, czy co... do tego konczyny mam zaly czas zimne. Kolejny powod by sie do lekarza udac, bo juz sie na mnie dziwnie patrza, gdy kupuje aspiryne :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ad.2 - właśnie się chciałam zapytać jak Wam idzie

nie idzie.. a u mnie leci, regularnie :And:
Konto usunięte
Konto usunięte: ad.3 - no powinien zacząć działać bo z tego co pamiętam to już długo się staracie...

18 miesiecy :) dlatego czas ponaglic lekarza, ktory kazal nam sie starac regularnie i przyjsc jeszcze raz jak nic z tego nie bedzie. Minelo 18 miesiecy. Zadzwonilam, mam spotkanie 26 lutego...
Konto usunięte
Konto usunięte: ad.4 - mądry polak po szkodzie ;p

a no...
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze założy boroczka kalosze i leginsy i co wtedy? Powinna się nas przecież poradzić w tej sprawie

Mirra nie musi, ale rozumiem ironie :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: asne dwie od razu:P

nie chcialam tego sugerowac... ale skoro chcesz isc podpita :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. 30 czasu wschodnioeuropejskiego chyba:P

czyli moja 10:30 zapisalam w swoim pieknym kajeciku :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: wow czyli jest prestiż:D

prestiz to byc lekarzem albo prawnikiem... a nie analitykiem finansowym :rotfl
Konto usunięte
Konto usunięte: nie powiedziała dokładnie co to za firma ( chociaż podejrzenia mam), a wolałabym to wiedzieć, bo lubię być dobrze przygotowana

a nie zapytalas?
w Anglii wiedza o firmie to podstawa na interview...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.