Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1832 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Głowa przestała boleć.... Po pięciu paracetamolach... Nie wytrzymam tak naprochowana do 26-ego. Do tego czasu pewnie będę leżeć w rynsztoku błagać o drobne na morfine...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tutaj też zapodam. xD
http://www.fotka.pl/profil/nastybabe/albumy/1,Ja/89302864,,#foto Wbijać i lajkować mój komentarz.
@mass
mnie dziś też łeb napieprza totalnie. nawet ketonal nie działa.
w ogóle beznadziejny ten dzień.
rany ile ja bym dala za ketonal

Jesli chodzi o ploty, sprawdzajac dzisiaj z rana maila natrafilam na artykul... Gdzie Jordan w swojej kolumnie w gazecie okreslila Kelly Brook jako gruba, masywna i ze przed obejrzeniem jej zdjec w bikini nie zdawala sobie sprawy, ze jest taka duza. Z ciekawosci sprawdzilam o ktore zdjecia chodzi, czekajac az moim oczom ukaze sie tlusta krowa zamiast pieknej Kelly Brook...
Oto foty:

a tu macie Jordan, dla ktorej Kelly Brook jest taka masywna

Ja wiem, ze nie powinnam wchodzic w takie plotkarskie artykuly, czego z reszta zazwyczaj nie robie. Pewnie jedna zdzira drugiej faceta zazdrosci czy chodzi o jakies inne blahe gowno... Ale czy ten konflikt miedzy kobietami "za chuda, za gruba, za masywna, za duza" sie kiedys skonczy?
Czy wg Was Kelly Brook tez jest gruba???
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail