malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie nie.

baby to zazdrosnice :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie ma mega kształty, mmmm

tez tak uwazam. Fajne wciecie w talii, biodra, piersi i uda takie jakie powinny [wg mnie] byc u zdrowo wygladajacej kobiety. Dlatego sie nieco zdziwilam tym tekstem ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 февраля 2013

nie jest gruba,ale dosyc dziwnie to wyglada

massacre
massacre
  9 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ,ale dosyc dziwnie to wyglada

w sensie co dziwnie wyglada? cala jej sylwetka?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  9 февраля 2013
massacre
massacre: baby to zazdrosnice

w dodatku krytyczne, ale każdy ma swoje też gusta. Ja porównując obie te kobiety stwierdzam iż seksowniej wyglądają kształty Kelly.
massacre
massacre: tez tak uwazam. Fajne wciecie w talii, biodra, piersi i uda takie jakie powinny [wg mnie] byc u zdrowo wygladajacej kobiety. Dlatego sie nieco zdziwilam tym tekstem ^^

ale pewnie ciężko byłoby się jej ubrać w normalnym sklepie tak m i się wydaje. Bioderka ma, ale za to brzucha brak, a bardzo rzadko się zdarza by szyć ubrania pod figurę - częściej producenci idą na łatwiznę sprzedając rzeczy adekwatne do wagi.
Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi :ninja:
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  9 февраля 2013
massacre
massacre: w sensie co dziwnie wyglada? cala jej sylwetka?

w biodrach jest bardzo szeroka,co nie znaczy,że mi się nie podoba;p
Abaddon
Abaddon
  9 февраля 2013
massacre
massacre: Czy wg Was Kelly Brook

Kto to :woot:
massacre
massacre: jest gruba

:nie: gruba.
styka51
styka51
  11 февраля 2013

Bida :and:

massacre
massacre
  11 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pewnie ciężko byłoby się jej ubrać w normalnym sklepie tak m i się wydaje.
w Polsce byc moze, w Anglii nie ma problemu. Nosi rozmiar 8-10
styka51
styka51: Bida

a no, co u Ciebie?

massacre
massacre
  11 февраля 2013

@Agoosia
Dostalas juz ten swoj Glossybox? Slabo trafilas z czasem, lutowy Glossy jest totalnie do dupy, pudelko ma najfajniejsze, bo walentynkowe :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 февраля 2013

no ten styczniowy przyszedł jakoś dzień po tym, jak wtedy tu na forum pisałam, ten z tego miesiąca mi jeszcze nie doszedł, gupia poczta :ninja: zarzuc zdjęcie :D

massacre
massacre
  11 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zarzuc zdjęcie :D

juz wszystko powyjmowalam, czesc juz jest w uzyciu, pudelko dalam mlodemu.

Z Anatomicals przyszlali juz cos ktorys raz z kolei. Wczesniej byl bodajze peeling, teraz plyn pod prysznic. Cuchnie jak kwiaty na cmentarzu, ogolnie slaby jest jak produkt z najnizszej polki z supermarketu produkowany specjalnie dla supermarketu.
Pozniej masz szminke tak samo z nizszej polki, ktora sie wazy na ustach. Juz pomijajac, ze kolor mi sie nie podoba.
Tusz do rzes - dobry jako darmowy dodatek do gazetki dla nastolatek, np. Bravo. Cieni do oczu i odzywki do wlosow jeszcze nie uzywalam, ale Sassoon ma dobre produkty, wiec tutaj luz. Lizaka zjadl mlody.
Generalnie zawsze dawali produkty bardzo dobrych marek, tych z wyzszych polek. Podejrzewam, ze zaczeli dawac tanie produkty, za to wieksze pojemnosciowo, bo laski narzekaly na rozmiary tych wczesniejszych probek. Mam nadzieje, ze sie to zmieni :-)
Zawsze jest jeszcze Birchbox :D

massacre
massacre
  11 февраля 2013

P.S. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Glossybox przywozi niezalezna firma kurierska Hermes. Nie poczta. Akurat Royal Mail jest bardzo punktualny, nigdy nie mialam do nich zadnych zastrzezen :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 февраля 2013
massacre
massacre: Z Anatomicals przyszlali juz cos ktorys raz z kolei. Wczesniej byl bodajze peeling, teraz plyn pod prysznic. Cuchnie jak kwiaty na cmentarzu, ogolnie slaby jest jak produkt z najnizszej polki z supermarketu produkowany specjalnie dla supermarketu. Pozniej masz szminke tak samo z nizszej polki, ktora sie wazy na ustach. Juz pomijajac, ze kolor mi sie nie podoba. Tusz do rzes - dobry jako darmowy dodatek do gazetki dla nastolatek, np. Bravo. Cieni do oczu i odzywki do wlosow jeszcze nie uzywalam, ale Sassoon ma dobre produkty, wiec tutaj luz. Lizaka zjadl mlody.

to brzmi lipnie.
massacre
massacre: Generalnie zawsze dawali produkty bardzo dobrych marek, tych z wyzszych polek. Podejrzewam, ze zaczeli dawac tanie produkty, za to wieksze pojemnosciowo, bo laski narzekaly na rozmiary tych wczesniejszych probek. Mam nadzieje, ze sie to zmieni :-)

oby, jakbym chciala kupowac tanie produkty to chociazby na cosmeticsfairy.co.uk moge sie obkupic :ninja:
massacre
massacre: Zawsze jest jeszcze Birchbox :D

uuu, o tym jeszcze nie s;yszalam :D
massacre
massacre: P.S. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Glossybox przywozi niezalezna firma kurierska Hermes. Nie poczta. Akurat Royal Mail jest bardzo punktualny, nigdy nie mialam do nich zadnych zastrzezen :)

to pewnie u mnie to samo, szczerze mowiac to nawet uwagi na to nie zwrocilam, ja na wszystkie firmy dostawcze mowie poczta :D
massacre
massacre
  11 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: cosmeticsfairy.co.uk

nie znam, spojrzalam na strone - amatorsko zrobiona. cos wartego uwagi?
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym chciala kupowac tanie produkty

nie o to chodzi. tanie produkty szeroko dostepne w supermarkecie kupujesz... w supermarkecie. te £3 za jakas szminke, balsam czy plyn do kapieli to mozesz sobie wydac i sama testowac. Produkty, ktore kosztuja £100 to juz inna filozofia ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: uuu, o tym jeszcze nie s;yszalam :D

http://birchbox.co.uk/?gclid=CPDl8YP6rrUCFUbMtAodGjEA8w

Konto usunięte
Konto usunięte: ja na wszystkie firmy dostawcze mowie poczta :D

jak male dziecko :rotfl:

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 февраля 2013

ale właśnie o to mi chodziło z tanimi rzeczami :) o tej cf to tylko od znajomych słyszałam, niczego lepszego z tego co widzę poza rimmelami czy lorealami nie mają :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.