Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1833 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w dodatku krytyczne, ale każdy ma swoje też gusta. Ja porównując obie te kobiety stwierdzam iż seksowniej wyglądają kształty Kelly.
ale pewnie ciężko byłoby się jej ubrać w normalnym sklepie tak m i się wydaje. Bioderka ma, ale za to brzucha brak, a bardzo rzadko się zdarza by szyć ubrania pod figurę - częściej producenci idą na łatwiznę sprzedając rzeczy adekwatne do wagi.
Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Agoosia
Dostalas juz ten swoj Glossybox? Slabo trafilas z czasem, lutowy Glossy jest totalnie do dupy, pudelko ma najfajniejsze, bo walentynkowe :)
no ten styczniowy przyszedł jakoś dzień po tym, jak wtedy tu na forum pisałam, ten z tego miesiąca mi jeszcze nie doszedł, gupia poczta zarzuc zdjęcie :D
juz wszystko powyjmowalam, czesc juz jest w uzyciu, pudelko dalam mlodemu.

Z Anatomicals przyszlali juz cos ktorys raz z kolei. Wczesniej byl bodajze peeling, teraz plyn pod prysznic. Cuchnie jak kwiaty na cmentarzu, ogolnie slaby jest jak produkt z najnizszej polki z supermarketu produkowany specjalnie dla supermarketu.
Pozniej masz szminke tak samo z nizszej polki, ktora sie wazy na ustach. Juz pomijajac, ze kolor mi sie nie podoba.
Tusz do rzes - dobry jako darmowy dodatek do gazetki dla nastolatek, np. Bravo. Cieni do oczu i odzywki do wlosow jeszcze nie uzywalam, ale Sassoon ma dobre produkty, wiec tutaj luz. Lizaka zjadl mlody.
Generalnie zawsze dawali produkty bardzo dobrych marek, tych z wyzszych polek. Podejrzewam, ze zaczeli dawac tanie produkty, za to wieksze pojemnosciowo, bo laski narzekaly na rozmiary tych wczesniejszych probek. Mam nadzieje, ze sie to zmieni :-)
Zawsze jest jeszcze Birchbox :D
P.S. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Glossybox przywozi niezalezna firma kurierska Hermes. Nie poczta. Akurat Royal Mail jest bardzo punktualny, nigdy nie mialam do nich zadnych zastrzezen :)
to brzmi lipnie.
oby, jakbym chciala kupowac tanie produkty to chociazby na cosmeticsfairy.co.uk moge sie obkupic

uuu, o tym jeszcze nie s;yszalam :D
to pewnie u mnie to samo, szczerze mowiac to nawet uwagi na to nie zwrocilam, ja na wszystkie firmy dostawcze mowie poczta :D
nie znam, spojrzalam na strone - amatorsko zrobiona. cos wartego uwagi?
nie o to chodzi. tanie produkty szeroko dostepne w supermarkecie kupujesz... w supermarkecie. te £3 za jakas szminke, balsam czy plyn do kapieli to mozesz sobie wydac i sama testowac. Produkty, ktore kosztuja £100 to juz inna filozofia ;)
http://birchbox.co.uk/?gclid=CPDl8YP6rrUCFUbMtAodGjEA8w
jak male dziecko