malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba się rozwijać :)

głowa mi pęknie prędzej, niż to wszystko wchłonę.

u was też tak nasypało śniegu? rano jak jechałam do pracy to było ładnie, a teraz mnóstwo śniegu napadało
kedi
kedi
  7 февраля 2013

omg, wybaczcie za to masło maslane , ale na prawde padam na twarz.

madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
kedi
kedi: u was też tak nasypało śniegu? rano jak jechałam do pracy to było ładnie, a teraz mnóstwo śniegu napadało

u mnie póki co nie ma śniegu.
kedi
kedi: głowa mi pęknie prędzej, niż to wszystko wchłonę.

o to się nie martw, pocierpisz ale w końcu ogarniesz ;)
kedi
kedi
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie póki co nie ma śniegu.

cały tydzien miałam czapkę a akurat dzis gdy zapomniałam w warszawie zrobiła sie snieżyca
Konto usunięte
Konto usunięte: o to się nie martw, pocierpisz ale w końcu ogarniesz ;)

masz jakiś patent na szybkie przyswajanie materiału? nienawidzę pamięciówek
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
kedi
kedi: cały tydzien miałam czapkę a akurat dzis gdy zapomniałam w warszawie zrobiła sie snieżyca

złośliwość rzeczy 'martwych' ;P
kedi
kedi: masz jakiś patent na szybkie przyswajanie materiału? nienawidzę pamięciówek

ja zawsze starałam sobie kojarzyć... układałam dziwaczne historyjki/bajki :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 февраля 2013

Mam nadzieje, ze jak przyjdzie ten solar storm, to zmieni się u nas klimat. Mam już krem z faktorem 50 przygotowany :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  7 февраля 2013

@kedi Duże firmy na poważne (poważniejsze) stanowiska robią tego typu szkolenia. Ja na początku przez dwa tygodnie jeździłam do head office do Kent poza Londyn... uczyć się polityki firmy i innych głupot. Na szczęście dojazdy i obiady były wliczone w koszta służbowe. Plus karta do Starbucksa doładowana na £100 :mrgreen: A do banku na jakie stanowisko jeśli można wiedzieć? Będziesz doradcą kredytów/ lokat/ pożyczek/ kont oszczędnościowych?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: Jak chcesz to wyślij dwa te balsamy :D Albo jeden balsam i jedna Ziajke, choć rodzeństwo trochę przywiozło :) A Ty coś chcesz z Anglii?

To się zdecyduj, bo jutro jadę to bym zrobiła zakupy:P
Mi póki co chyba nic do szczęścia oprócz nowej pracy nie trzeba:P
massacre
massacre
  7 февраля 2013

To kup mi dwa :ziober2: Nową prace masz! Zapewniam Cię, ze nikogo lepszego nie znajdą! ☝ Uświadom ich tylko o tym ;)

massacre
massacre
  7 февраля 2013

Nie wiem co dziś ze mną... W sensie dwa balsamy Pumy. Młody jeszcze ma ;)

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: To kup mi dwa

no problemo:D
massacre
massacre: Nową prace masz! Zapewniam Cię, ze nikogo lepszego nie znajdą! ☝ Uświadom ich tylko o tym ;)

zobaczymy, bo nie wiem czy warunki będą na tyle atrakcyjne, co do rozmowy to jakoś się nie boję:)
massacre
massacre: Nie wiem co dziś ze mną... W sensie dwa balsamy Pumy. Młody jeszcze ma ;)

domyśliłam się ;)
massacre
massacre
  7 февраля 2013

@Mirra ____________ Z tymi warunkami to wiesz jak jest... Od roku chce zmienić prace i dalej siedzę w tej samej firmie. Albo warunki lipne, albo headhunterzy gowno oferują... albo wielkie firmy padają i trzeba spuścić z tonu. Sama już nie wiem...

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: @Mirra ____________ Z tymi warunkami to wiesz jak jest... Od roku chce zmienić prace i dalej siedzę w tej samej firmie. Albo warunki lipne, albo headhunterzy gowno oferują... albo wielkie firmy padają i trzeba spuścić z tonu. Sama już nie wiem...

Wiem jaka jest sytuacja na rynku pracy, ale wiesz za murzyna też nie mam zamiaru robić, bo to dopiero początek jak zaczęłam szukać, więc na pierwsze lepsze też nie polecę;)
styka51
styka51
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ech Sylwia znowu przegralas w songpopa

W ogóle tytułów nie znam ;c
massacre
massacre
  7 февраля 2013

@mirra ______ Pewnie. Jak nie musisz to tym bardziej :-) Wiem jednak z doświadczenia swojego i znajomych, że z czasem często gorsze oferty przychodzą niż te na początku. Tu trzeba być hazardzistą, ja jestem w tym słaba ^^

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.