Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1828 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
*starac naturalnie nie regularnie
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ostatnimi dniami waliłam czosnkiem, bo się kurowałam, więc jak zmienię zapach na wódę to chyba wyjdzie na plus

nie przesadzaj, nie każdy może nim być, a analityk finansowy też brzmi dobrze:)
babka mnie obudziła swoim telefonem, więc zanim zajarzyłam o co biega to zdążyłam zapamietać tylko gdzie i o której mam być oraz jak się nazywa facet, który mnie będzie rekrutował:P
w sumie kazdy, nie kazdy chce nim byc

brzmi nudno, nie cukruj mi tu :D
no to google map i sprawdz jaka firma ma tam baze :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
no wydaję mi się, że ktoś kto np boi się krwi to lekarzem raczej nie będzie:P
umówiona jestem w kawiarni w galerii handlowej

składałam głównie na kierownika sklepu, więc mniej więcej wiem czego mogę się spodziewać
oooo i jutro jak już wybędę z domu to pewnie kupię Ci ten balsam, ale może jakieś jeszcze masz życzenia?
@mirra Właśnie žle napisałam, za duży skrót myślowy. Miałam na myśli, że nie każdy chce, bo wie, ze się nie nadaje. O! Co do krwi... Moja przyjaciółka z podstawówki mdlała na widok krwi... Musiałam ja trzymać za rękę u pani higienistki ;D Została pediatrą, dała radę :-)
no to mi chodzi o to samo, a z krwią to był przykład:P Co do przyjaciółki to podziwiam, bo sama się krwi boję i nigdy na myśl mi nie przyszło, żeby być lekarzem.
Straciłam z nią kontakt w trakcie studiów, w liceum chciała być jeszcze okulistą, zeby miec jak najmniejszy kontakt z krwią. Po studiach okazało się ze wybrała pediatrię :-) Jak chcesz to wyślij dwa te balsamy :D Albo jeden balsam i jedna Ziajke, choć rodzeństwo trochę przywiozło :) A Ty coś chcesz z Anglii?
jeśli już jesteśmy w temacie rekrutacji, pracy itp , to ja powiem Wam , że jestem w trakcie bardzo intensywnego szkolenia do nowej pracy, minął prawie tydzień, przede mną dwa kolejne, mam sprany mózg i czuję się jak w trakcie sesji . paskudne uczucie.