malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 февраля 2013

*starac naturalnie nie regularnie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: nie chcialam tego sugerowac... ale skoro chcesz isc podpita

ostatnimi dniami waliłam czosnkiem, bo się kurowałam, więc jak zmienię zapach na wódę to chyba wyjdzie na plus:lol:
massacre
massacre: prestiz to byc lekarzem albo prawnikiem... a nie analitykiem finansowym :rotfl

nie przesadzaj, nie każdy może nim być, a analityk finansowy też brzmi dobrze:)
massacre
massacre: a nie zapytalas? w Anglii wiedza o firmie to podstawa na interview...

babka mnie obudziła swoim telefonem, więc zanim zajarzyłam o co biega to zdążyłam zapamietać tylko gdzie i o której mam być oraz jak się nazywa facet, który mnie będzie rekrutował:P
massacre
massacre
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przesadzaj, nie każdy może nim być

w sumie kazdy, nie kazdy chce nim byc :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: a analityk finansowy też brzmi dobrze:)

brzmi nudno, nie cukruj mi tu :D
Konto usunięte
Konto usunięte: babka mnie obudziła swoim telefonem, więc zanim zajarzyłam o co biega to zdążyłam zapamietać tylko gdzie i o której mam być oraz jak się nazywa facet, który mnie będzie rekrutował:P

no to google map i sprawdz jaka firma ma tam baze :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: w sumie kazdy, nie kazdy chce nim byc

no wydaję mi się, że ktoś kto np boi się krwi to lekarzem raczej nie będzie:P
massacre
massacre: no to google map i sprawdz jaka firma ma tam baze :D

umówiona jestem w kawiarni w galerii handlowej:lol:
składałam głównie na kierownika sklepu, więc mniej więcej wiem czego mogę się spodziewać
mirra20
mirra20
  7 февраля 2013

oooo i jutro jak już wybędę z domu to pewnie kupię Ci ten balsam, ale może jakieś jeszcze masz życzenia?

pijana
pijana
  7 февраля 2013

Do ŁIZEŁWD też miałam rozmowę w kawiarni i w sumie mi się to podobało, było bardziej "luźno".

massacre
massacre
  7 февраля 2013

@mirra Właśnie žle napisałam, za duży skrót myślowy. Miałam na myśli, że nie każdy chce, bo wie, ze się nie nadaje. O! Co do krwi... Moja przyjaciółka z podstawówki mdlała na widok krwi... Musiałam ja trzymać za rękę u pani higienistki ;D Została pediatrą, dała radę :-)

mirra20
mirra20
  7 февраля 2013
massacre
massacre: @mirra Właśnie žle napisałam, za duży skrót myślowy. Miałam na myśli, że nie każdy chce, bo wie, ze się nie nadaje. O! Co do krwi... Moja przyjaciółka z podstawówki mdlała na widok krwi... Musiałam ja trzymać za rękę u pani higienistki ;D Została pediatrą, dała radę :-)

no to mi chodzi o to samo, a z krwią to był przykład:P Co do przyjaciółki to podziwiam, bo sama się krwi boję i nigdy na myśl mi nie przyszło, żeby być lekarzem.
massacre
massacre
  7 февраля 2013

Straciłam z nią kontakt w trakcie studiów, w liceum chciała być jeszcze okulistą, zeby miec jak najmniejszy kontakt z krwią. Po studiach okazało się ze wybrała pediatrię :-) Jak chcesz to wyślij dwa te balsamy :D Albo jeden balsam i jedna Ziajke, choć rodzeństwo trochę przywiozło :) A Ty coś chcesz z Anglii?

madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Do ŁIZEŁWD też miałam rozmowę w kawiarni i w sumie mi się to podobało, było bardziej "luźno".

ja na magazynie :ziober2:
kedi
kedi
  7 февраля 2013

jeśli już jesteśmy w temacie rekrutacji, pracy itp , to ja powiem Wam , że jestem w trakcie bardzo intensywnego szkolenia do nowej pracy, minął prawie tydzień, przede mną dwa kolejne, mam sprany mózg i czuję się jak w trakcie sesji . paskudne uczucie.

madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
kedi
kedi: jeśli już jesteśmy w temacie rekrutacji, pracy itp , to ja powiem Wam , że jestem w trakcie bardzo intensywnego szkolenia do nowej pracy, minął prawie tydzień, przede mną dwa kolejne, mam sprany mózg i czuję się jak w trakcie sesji . paskudne uczucie.

co to za szkolenie :woot:
kedi
kedi
  7 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: co to za szkolenie

z produktu bankowego jednego z większych banków. aczkolwiek ciągle się zastanawiam i sama nie wiem, co mam o tym myśleć.
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
kedi
kedi: jeśli już jesteśmy w temacie rekrutacji, pracy itp , to ja powiem Wam , że jestem w trakcie bardzo intensywnego szkolenia do nowej pracy, minął prawie tydzień, przede mną dwa kolejne, mam sprany mózg i czuję się jak w trakcie sesji . paskudne uczucie.
co to za szkolenie :woot:
madzia2143
madzia2143
  7 февраля 2013
kedi
kedi: z produktu bankowego jednego z większych banków. aczkolwiek ciągle się zastanawiam i sama nie wiem, co mam o tym myśleć.

trzeba się rozwijać :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.