malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zobacze czy przyjdzie (jesli w ogole przyjdzie),

przyjdzie na pewno
Konto usunięte
Konto usunięte: royal mail jest milion razy lepszy z tego co widze

oczywiscie, juz o tym wczesniej pisalam. Royal Mail nigdy mnie nie zawiodl. Hermes - porazka. JD Sports i H&M uzywaja Hermesa tez - czekasz i czekasz, mimo ze warehouse maja w okolicy -,-
Z kolei Timberland i Ralph Lauren korzystaja z UPS, pierwszy przywozi z Holandii, drugi z Wloch - zawsze sa blyskawicznie. A, no i Lego z Danii - tak samo, UPS i blyskawiczna dostawa. BS tez korzysta z UPS, ale to juz lokalnie.
Yodel jest jeszcze do dupy. Wszystkie firmy kurierskie mam rozpracowane, dostawcow tez - UPS najsolidniejszy i ma najprzystojniejszych dostawcow :crylol: DHL tez jest w kit.

A teraz wracam do PLL, bo nowy odcinek ogladam. Mam wolne i sasiedzi nakuwiaja muzyke na caly glosnik... jak oni codziennie tak maja, to dobrze ze mnie w chacie nie ma bo bym ich chyba zadzgala. Jak bardzo gluchym trzeba byc :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  13 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak Ci przyjdzie to daj znac z tym birchboxem, czy fajny

podobny do Glossy, niektore firmy nawet maja te same. Cena tez taka sama i tak samo dostajesz 4-5 produktow. Fajnie jest i do tego, mozesz te produkty kupic u nich online na stronie w standardowej wielkosci - to mi sie bardzo podoba.
Glossy daje Ci z kolei newsletter z adresami stron, na ktorych mozesz kupic produkty i czesto daja 20% off przy zakupie. Raz dali zajebisty olej do wlosow... do tej pory nie mozna go w Anglii kupic :]

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 февраля 2013
massacre
massacre: przyjdzie na pewno

ale kiedy :rotfl:
massacre
massacre: oczywiscie, juz o tym wczesniej pisalam. Royal Mail nigdy mnie nie zawiodl. Hermes - porazka. JD Sports i H&M uzywaja Hermesa tez - czekasz i czekasz, mimo ze warehouse maja w okolicy -,- Z kolei Timberland i Ralph Lauren korzystaja z UPS, pierwszy przywozi z Holandii, drugi z Wloch - zawsze sa blyskawicznie. A, no i Lego z Danii - tak samo, UPS i blyskawiczna dostawa. BS tez korzysta z UPS, ale to juz lokalnie. Yodel jest jeszcze do dupy. Wszystkie firmy kurierskie mam rozpracowane, dostawcow tez - UPS najsolidniejszy i ma najprzystojniejszych dostawcow DHL tez jest w kit. A teraz wracam do PLL, bo nowy odcinek ogladam. Mam wolne i sasiedzi nakuwiaja muzyke na caly glosnik... jak oni codziennie tak maja, to dobrze ze mnie w chacie nie ma bo bym ich chyba zadzgala. Jak bardzo gluchym trzeba byc

o fedexie zapomnialas :mrgreen:

tez lece, bo mnie o ciastka mecza :bye:
massacre
massacre
  13 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale kiedy

soon... very soon :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte:

fedex... rzadko cos od nich dostaje :D
Konto usunięte
Konto usunięte: tez lece, bo mnie o ciastka mecza

wlasnie... mam upiec ciastka na Walentynki do szkoly... dzieci beda je sprzedawac ^^

ZlMNA
madzia2143
madzia2143
  14 февраля 2013

życzę wszystkim którzy mają w sobie miłość wszystkiego najlepszego : )

styka51
styka51
  14 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: życzę wszystkim którzy mają w sobie miłość wszystkiego najlepszego : )

Nawzajem ;)
Paulinessa
Paulinessa
  14 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://pl.bfashion.com/obuwie-damskie#/?order=new&subcategory=95&subcategory=96&page=1

Przejrzałam całą stronę, okropne te ubrania i buty.
massacre
massacre
  14 февраля 2013

Gdzie jest Agoosia...???? Przeorałam całą serie Alcatraz, zakończenie mnie wkurzyło i muszę odreagować :swir:

agoosiaaa
agoosiaaa
  15 февраля 2013

tu jestem :mrgreen: w końcu mi glossy przyszło :D

massacre
massacre
  15 февраля 2013

I jak? Podoba Ci się? Ej, w ogóle wkurzyło mnie to zakończenie Alcatraz. Generalnie storyline średnio mi podeszła, ale ewidentnie musiałby być sezon drugi, bo za dużo motywów nie zostało zakończonych. W Cold Case tak samo się wkurzylam, zajęli z anteny bo była słaba oglądalność i uj...

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
http://www.fotka.pl/profil/StalkingKK/ulubione

strzeżcie się powiadam
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.fotka.pl/profil/StalkingKK/ulubione strzeżcie się powiadam

Widziałam już właśnie i się zastanawiam wtf
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  15 февраля 2013

macie przerąbane

Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: macie przerąbane

boimy się
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.