Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1837 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
przyjdzie na pewno
oczywiscie, juz o tym wczesniej pisalam. Royal Mail nigdy mnie nie zawiodl. Hermes - porazka. JD Sports i H&M uzywaja Hermesa tez - czekasz i czekasz, mimo ze warehouse maja w okolicy -,-
Z kolei Timberland i Ralph Lauren korzystaja z UPS, pierwszy przywozi z Holandii, drugi z Wloch - zawsze sa blyskawicznie. A, no i Lego z Danii - tak samo, UPS i blyskawiczna dostawa. BS tez korzysta z UPS, ale to juz lokalnie.
Yodel jest jeszcze do dupy. Wszystkie firmy kurierskie mam rozpracowane, dostawcow tez - UPS najsolidniejszy i ma najprzystojniejszych dostawcow

A teraz wracam do PLL, bo nowy odcinek ogladam. Mam wolne i sasiedzi nakuwiaja muzyke na caly glosnik... jak oni codziennie tak maja, to dobrze ze mnie w chacie nie ma bo bym ich chyba zadzgala. Jak bardzo gluchym trzeba byc

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
podobny do Glossy, niektore firmy nawet maja te same. Cena tez taka sama i tak samo dostajesz 4-5 produktow. Fajnie jest i do tego, mozesz te produkty kupic u nich online na stronie w standardowej wielkosci - to mi sie bardzo podoba.
Glossy daje Ci z kolei newsletter z adresami stron, na ktorych mozesz kupic produkty i czesto daja 20% off przy zakupie. Raz dali zajebisty olej do wlosow... do tej pory nie mozna go w Anglii kupic :]
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ale kiedy

o fedexie zapomnialas

tez lece, bo mnie o ciastka mecza

Gdzie jest Agoosia...???? Przeorałam całą serie Alcatraz, zakończenie mnie wkurzyło i muszę odreagować
I jak? Podoba Ci się? Ej, w ogóle wkurzyło mnie to zakończenie Alcatraz. Generalnie storyline średnio mi podeszła, ale ewidentnie musiałby być sezon drugi, bo za dużo motywów nie zostało zakończonych. W Cold Case tak samo się wkurzylam, zajęli z anteny bo była słaba oglądalność i uj...