malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

Jaśminka się właśnie wydała ze swoim kontem.

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśminka

też mi to przeszło przez myśl :rotfl:

ale to raczej tak pół żartem :D
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

a myślisz, że kto inny się tak tym przejmował co o kim w internecie pisza ? i jeszcze będzie stalkingiem 'straszyć' ...
Chyba nie wie na tym to polega. Stalking to ja ostatnio miałam w jej wykonaniu jak i wykonaniu jednego byłego znajomego.

Babsy
Babsy
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.fotka.pl/profil/StalkingKK/ulubione strzeżcie się powiadam

ot ciekawostka...
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

a ja żeby nie poczuła się urażona tez ją dodałam do ulubionych :crylol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: strzeżcie się powiadam

:rotfl:
Bayje miala racje, Jasminka spac po nocach nie moze

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

Jaki to pech, że teraz widać kto kogo do ulubionych dodał :zakochany:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 февраля 2013

Mozna to schować już, poza tym wątpie czy to ona.

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

Podaj mi choć jeden powód dla którego to nie jest ona ...
a ja Ci podam 5 dla ktorych to ona.

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a myślisz, że kto inny się tak tym przejmował co o kim w internecie pisza ? i jeszcze będzie stalkingiem 'straszyć' ... Chyba nie wie na tym to polega. Stalking to ja ostatnio miałam w jej wykonaniu jak i wykonaniu jednego byłego znajomego.

myślę że wysnułaś trochę za daleko idące wnioski :D
oczywiście nie bronię Jasminy, linka dodałam dla śmiechu bo akurat weszłam z głupoty w tą zakładkę i zaintrygowało mnie, że całe skupisko top autorów forum MiU znajduje się w ulubionych u jakiegoś anonka, ale to jeszcze nie znaczy, że ktoś tutaj kogoś "straszy" ;)
w sumie to nikt nie wie po co ta osoba kolekcjonuje w ulubionych top autorów z tego forum, może ktoś po prostu dla "beki" to robi, nie musi mieć to od razu żadnego głębszego podłoża :D
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 февраля 2013

Nie musze podawać zadnych durnych powodów, ani bawić się w detektywa, jak Ci się nudzi to się baw , napisałam tylko co myślę.

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

Marta nie chce Ci nic mówić ale ostatnio Jaśminka zostawiła mi wiadomość na facebooku, że wszystkie tutaj jesteśmy 'NIERASOWYMI KUNDLAMI'. Ona się bawi w detektywa - ja jej nie szukałam na facebooku.

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśminka zostawiła mi wiadomość na facebooku, że wszystkie tutaj jesteśmy 'NIERASOWYMI KUNDLAMI'.

Rozbawiło mnie to :rotfl:
a jednocześnie zdziwiło, ale cóż, nie będę bezczelna, żeby napisać dlaczego :D

+ podejrzewam, że czyta forum i wkurzyła się o to, że często tutaj ktoś pisze o niej, że jest brudną cyganką czy coś w tym stylu, nawet, jeśli to prawda :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona się bawi w detektywa - ja jej nie szukałam na facebooku

ja też nie, ale widziałam jej fejsbuka mimo to bo przecież miała go kiedyś na swoim blożku :D
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

taka lekka hipokryzja z jej strony :D
poza tym dziwi mnie, że ją tak emocje roznoszą, żeby ludziom takie rzeczy pisać...

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970

Po prostu trzeba być na tyle chorym by gadać, że ma się w dupie hejterów .. a jednocześnie pisać do osób i w sumie nie wiem co ona chciała ... zrobiła z siebie tylko idiotke bo im bardziej próbowała mądrościami strzelać tym bardziej widziałam jak bardzo to ją bolało jak zrobiłam z Niej 'arabke' i 'chorą psychiczną' przed internetową koleżanką ale przecież sama tak osobie pisała więc poleciała tylko prawda.
A to, że interesuje się aktorstwem jakoś zlewam... bo teraz próbuje wyjść z twarzą z tej sytuacji.
:zonk:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.