Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1838 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
a myślisz, że kto inny się tak tym przejmował co o kim w internecie pisza ? i jeszcze będzie stalkingiem 'straszyć' ...
Chyba nie wie na tym to polega. Stalking to ja ostatnio miałam w jej wykonaniu jak i wykonaniu jednego byłego znajomego.
myślę że wysnułaś trochę za daleko idące wnioski :D
oczywiście nie bronię Jasminy, linka dodałam dla śmiechu bo akurat weszłam z głupoty w tą zakładkę i zaintrygowało mnie, że całe skupisko top autorów forum MiU znajduje się w ulubionych u jakiegoś anonka, ale to jeszcze nie znaczy, że ktoś tutaj kogoś "straszy" ;)
w sumie to nikt nie wie po co ta osoba kolekcjonuje w ulubionych top autorów z tego forum, może ktoś po prostu dla "beki" to robi, nie musi mieć to od razu żadnego głębszego podłoża :D
Nie musze podawać zadnych durnych powodów, ani bawić się w detektywa, jak Ci się nudzi to się baw , napisałam tylko co myślę.
Marta nie chce Ci nic mówić ale ostatnio Jaśminka zostawiła mi wiadomość na facebooku, że wszystkie tutaj jesteśmy 'NIERASOWYMI KUNDLAMI'. Ona się bawi w detektywa - ja jej nie szukałam na facebooku.
Rozbawiło mnie to

a jednocześnie zdziwiło, ale cóż, nie będę bezczelna, żeby napisać dlaczego :D
+ podejrzewam, że czyta forum i wkurzyła się o to, że często tutaj ktoś pisze o niej, że jest brudną cyganką czy coś w tym stylu, nawet, jeśli to prawda :D
ja też nie, ale widziałam jej fejsbuka mimo to bo przecież miała go kiedyś na swoim blożku :D
taka lekka hipokryzja z jej strony :D
poza tym dziwi mnie, że ją tak emocje roznoszą, żeby ludziom takie rzeczy pisać...
Po prostu trzeba być na tyle chorym by gadać, że ma się w dupie hejterów .. a jednocześnie pisać do osób i w sumie nie wiem co ona chciała ... zrobiła z siebie tylko idiotke bo im bardziej próbowała mądrościami strzelać tym bardziej widziałam jak bardzo to ją bolało jak zrobiłam z Niej 'arabke' i 'chorą psychiczną' przed internetową koleżanką ale przecież sama tak osobie pisała więc poleciała tylko prawda.
A to, że interesuje się aktorstwem jakoś zlewam... bo teraz próbuje wyjść z twarzą z tej sytuacji.