malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: Nie wiem czy hormony, zawsze było wszystko ok. Nawet okres mam teraz w miarę regularny (odpukać). A proszek ten sam. Kurde nie mam pomysłu. Musiałabym się wybrać do dermatologa ;/

też mam ostatnio problemy, obawiam się, że to hormony. Albo stres.
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lauren Oliver, Delirium - dystopia, pierwsza część trylogii. "Mówili, że bez miłości będę szczęśliwa. Mówili, że lekarstwo na miłość sprawi, że będę bezpieczna. I zawsze im wierzyłam. Do dziś. Teraz wszystko się zmieniło. Teraz wolę zachorować i kochać choćby przez ułamek sekundy, niż żyć setki lat w kłamstwie. Dawniej wierzono, że miłość jest najważniejszą rzeczą pod słońcem. W imię miłości ludzie byli w stanie zrobić wszystko, nawet zabić. Potem wynaleziono lekarstwo na miłość." Świetnie się czyta, bardzo wciąga. Ciekawe ukazanie postrzegania miłości, definicji szczęścia, zakłamania w państwie, prania mózgu. Chwilami mocno trzyma w napięciu. Rewelacyjna! 10/10

Zaciekawiłaś mnie :D Chyba poszukam, bo ostatnio tylko psychologia stresu -,-

Konto usunięte
Konto usunięte: też mam ostatnio problemy, obawiam się, że to hormony. Albo stres.

Kurde. Jakieś 3 miesiące temu miałam super cerę, tylko trochę rozszerzonych porów, a teraz się porobiło ;/

Poza tym zakochałam się w piosence:
http://www.youtube.com/watch?v=dhGMddXqmTM
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

a ja z muzyki polecam to :D
http://www.youtube.com/watch?v=Oai1V7kaFBk

Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: Zaciekawiłaś mnie :D Chyba poszukam, bo ostatnio tylko psychologia stresu -,-

Ja sobie sciągam pdfy, konwertuje na fb2 i czytam na telefonie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja z muzyki polecam to :D http://www.youtube.com/watch?v=Oai1V7kaFBk

niesamowicie nie mój gust :D
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja sobie sciągam pdfy, konwertuje na fb2 i czytam na telefonie :)

Muszę pomyśleć, choć pdf'y mnie męczą...
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja z muzyki polecam to :D http://www.youtube.com/watch?v=Oai1V7kaFBk

Ujmę to tak, bez szału;p
:D:D

Piję reddsa:lol:
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: Muszę pomyśleć, choć pdf'y mnie męczą...

jakbym miała wisieć z nimi na kompie to też by mnie męczyły, ale na czytnikach jest spoko :D
jak będę mieć kiedyś kasę na zbyciu to sobie kupię kindle.
Albo i nie, po prostu nowy telefon z więększyyym wyświetlaczem.
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

ale ta piosenka kojarzy mi się tak z latem ..., że aż idę po chipsy.

Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chipsy.

Czasem jadłam chipsy, teraz mam jakiś wstręt.
Ale w sumie to dobrze.
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym miała wisieć z nimi na kompie to też by mnie męczyły, ale na czytnikach jest spoko :D jak będę mieć kiedyś kasę na zbyciu to sobie kupię kindle. Albo i nie, po prostu nowy telefon z więększyyym wyświetlaczem.

:D:D:D
Ja kiedyś, za nastolatki przeczytałam całą sagę Zmierzchu na lapku, wciągnęło mnie, że hohoho :D Sporo książek przeczytałam na kompie, ale głupio...
A telefon mam taki:
ale oprócz internetu, to nic w nim nie czytam...;/ Ale pewnie byłoby wygodnie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale ta piosenka kojarzy mi się tak z latem ..., że aż idę po chipsy.

Też chcę lata, tak bardzo, że aż boli;/
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: ale oprócz internetu, to nic w nim nie czytam...;/ Ale pewnie byłoby wygodnie :D

No kobieto, ściągaj czytnik i nie wiem na co czekasz :lol2: można leżeć z głową pod kołdrą w nocy i czytać :rotfl:
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No kobieto, ściągaj czytnik i nie wiem na co czekasz można leżeć z głową pod kołdrą w nocy i czytać

Gram gry :D I rysuję sobie ;p
Kurde pokusiłaś :D Ściągam;p
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: Kurde pokusiłaś :D Ściągam;p

Łaaaaaaaaaa xD

i dostęp do niemal każdej książki w minutę :DDDDDDDDDDD

fuck yea, kocham książki
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013

ja dzisiaj zaczynam Pandemonium, drugą część Delirium. Ale najpierw muszę skończyć jedną rzecz na uczelnię, a potem obejrzeć nowy odcinek The Vampire Diaries :DD

styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Łaaaaaaaaaa xD i dostęp do niemal każdej książki w minutę :DDDDDDDDDDD fuck yea, kocham książki

Jaranko :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale najpierw muszę skończyć jedną rzecz na uczelnię, a potem obejrzeć nowy odcinek The Vampire Diaries :DD

:D Zaczęłam dziś pisać pracę dyplomową, cale 3 strony napisałam, lol. Ale myślę, że do rozdziałów z badaniami pójdzie z górki;p
A właśnie, chciałam oglądać PLL, ale kurde na mojej ulubionej strone pierwsze odcinki nie działają ;/ A lipa zaczynać z oglądaniem od połowy serii.
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: Paulinessa: Łaaaaaaaaaa xDi dostęp do niemal każdej książki w minutę :DDDDDDDDDDDfuck yea, kocham książki Jaranko :D Paulinessa: Ale najpierw muszę skończyć jedną rzecz na uczelnię, a potem obejrzeć nowy odcinek The Vampire Diaries :DD :D Zaczęłam dziś pisać pracę dyplomową, cale 3 strony napisałam, lol. Ale myślę, że do rozdziałów z badaniami pójdzie z górki;p A właśnie, chciałam oglądać PLL, ale kurde na mojej ulubionej strone pierwsze odcinki nie działają ;/ A lipa zaczynać z oglądaniem od połowy serii.

a na iitv?

styka51
styka51: :D Zaczęłam dziś pisać pracę dyplomową, cale 3 strony napisałam, lol. Ale myślę, że do rozdziałów z badaniami pójdzie z górki;p

Ja właśnie robię teraz badania :) pisać jeszcze nie piszę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.