malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 февраля 2013

Fajne włoski :-)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  16 февраля 2013
styka51
styka51: Ja miałam w normalnych tabletkach. I mi pomagała, gładkie usta ^^ ostatnio z miesiąc nie brałam i o ;/
Dzięki. :) Czekam na rozwój wypadków, jak ciągłe smarowanie balsamami nic nie da, to sięgnę po witaminę B albo A. :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  17 февраля 2013
massacre
massacre: @Agoosia, te cienie to chyba najlepszy produkt jaki dostałam w lutowym. Taki odcień o jakim piszesz. Generalnie nie lubię sypkich cieni, bo zawsze mam je na całej twarzy, toaletce, ciuchach... XD A te łatwo się nakłada, są trwałe i nie ważą się przez spokojnie 8h. No i kolor tez mi pasuje. Z Rituals balsam dostałam we wcześniejszym jakimś boxie, ale nie cherry tylko rice milk -zakochałam się w zapachu i jak mi się skończy na pewno kupię duży :-) Z MeMeMe dostałam tusz do rzęs i już pisałam wcześniej - straszny badziew. A pomadkę mam koloru sinego różowego - totalnie mi nie pasuje -,- P.S. Dalej czekam na ten je#%!$# Birchbox xD

Ten balsam z Rituals to jest cherry & rice milk i tez kocham ten zapach :zakochany:
+ fajnie nawilza, wiec na pewno zakupie ponownie :)

a kiedy zamowilas Birchbox? :)
styka51
styka51
  17 февраля 2013

Muszę się na siłkę zapisać :ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  17 февраля 2013
styka51
styka51: Muszę się na siłkę zapisać

Strata kasy, trzeba się nauczyć samemu ćwiczyć i jest to bardziej efektywne
Sztajmex
Sztajmex
  17 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i jest to bardziej efektywne

Argument?
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  17 февраля 2013

zalezy co ona chce na tej silce robic ;p

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 февраля 2013

@Agoosia, ______ Birchbox wysyłają zazwyczaj w połowie miesiąca, więc powinien już być. Może po weekendzie. Ale nie dostałam jeszcze despatch note. ___________________________________________ @Paulinessa,_______ zależy, co się robi na siłowni. Nie uważam by np. w moim przypadku była to stracona kasa. Oprócz tego, że ma się dostęp do sprzętu, który jest drogi i na który zazwyczaj nie ma się miejsca w domu, to można rozwinąć swoje umiejętności i podnosić poprzeczkę pod okiem profesjonalistów. Tym samym masz zmniejszone ryzyko głupich kontuzji. Oprócz tego można rozwinąć swoje życie towarzyskie (jakich ja mam przystojnych kolegów... :rotfl:). Ba! Ostatnio się podjarałam, Bp jako pro pomagalam jednemu trenerowi w prowadzeniu klasy (body pump) :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  17 февраля 2013
massacre
massacre: @Agoosia, ______ Birchbox wysyłają zazwyczaj w połowie miesiąca, więc powinien już być. Może po weekendzie. Ale nie dostałam jeszcze despatch note.

moze w poniedzialek dostaniesz ze wyslali :)
styka51
styka51
  18 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Strata kasy, trzeba się nauczyć samemu ćwiczyć i jest to bardziej efektywne

25 zł na miecha, to nie dużo... a w domu, to motywacji nie mam.
Choć jak spojrzałam na nowy plan zajęc, to już wiem, że waga w dół mi pójdzie :D
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  18 февраля 2013
styka51
styka51: 25 zł na miecha, to nie dużo... a w domu, to motywacji nie mam. Choć jak spojrzałam na nowy plan zajęc, to już wiem, że waga w dół mi pójdzie :D

a co tam chcesz robic?rowerek itp?
massacre
massacre
  18 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a co tam chcesz robic?rowerek itp?

jesli chodzi o samo kardio, typu pobiegac sobie i pojezdzic na rowerku to placenie za silownie faktycznie uwazam za strate pieniedzy. Zwlaszcza, ze wiosna idzie, a Styka mieszka w takim miejscu, gdzie lasow, lak i fajnych sciezek na pewno nie brakuje.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  18 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a co tam chcesz robic?rowerek itp?

I tak już zrezygnowałam :D

massacre
massacre: jesli chodzi o samo kardio, typu pobiegac sobie i pojezdzic na rowerku to placenie za silownie faktycznie uwazam za strate pieniedzy. Zwlaszcza, ze wiosna idzie, a Styka mieszka w takim miejscu, gdzie lasow, lak i fajnych sciezek na pewno nie brakuje.

Nie no, odpuściłam sobie.
massacre
massacre
  18 февраля 2013

Czyli chciałaś (chcesz) zrzucić parę kilo? Dobra decyzja. Dla paru kilo i utrzymaniu formy wystarczy sobie rano pobiegać. Dziewczyny na skakankach skaczą, jeżdżą na rowerach. Jak będziesz chciała się rzeźbić, to pomyśl o siłowni ;) P.S. Zumba jest zajebista. Nie wiem dlaczego tak mało popularna w Polsce. Godzinami mogłabym ćwiczyć, a potem umrzeć szczesliwa, uropiona w kałuży swego potu ;-)

massacre
massacre
  18 февраля 2013

*utopiona znaki

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.