Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1845 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ten balsam z Rituals to jest cherry & rice milk i tez kocham ten zapach

+ fajnie nawilza, wiec na pewno zakupie ponownie :)
a kiedy zamowilas Birchbox? :)
@Agoosia, ______ Birchbox wysyłają zazwyczaj w połowie miesiąca, więc powinien już być. Może po weekendzie. Ale nie dostałam jeszcze despatch note. ___________________________________________ @Paulinessa,_______ zależy, co się robi na siłowni. Nie uważam by np. w moim przypadku była to stracona kasa. Oprócz tego, że ma się dostęp do sprzętu, który jest drogi i na który zazwyczaj nie ma się miejsca w domu, to można rozwinąć swoje umiejętności i podnosić poprzeczkę pod okiem profesjonalistów. Tym samym masz zmniejszone ryzyko głupich kontuzji. Oprócz tego można rozwinąć swoje życie towarzyskie (jakich ja mam przystojnych kolegów... ). Ba! Ostatnio się podjarałam, Bp jako pro pomagalam jednemu trenerowi w prowadzeniu klasy (body pump)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
jesli chodzi o samo kardio, typu pobiegac sobie i pojezdzic na rowerku to placenie za silownie faktycznie uwazam za strate pieniedzy. Zwlaszcza, ze wiosna idzie, a Styka mieszka w takim miejscu, gdzie lasow, lak i fajnych sciezek na pewno nie brakuje.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
I tak już zrezygnowałam :D
Nie no, odpuściłam sobie.
Czyli chciałaś (chcesz) zrzucić parę kilo? Dobra decyzja. Dla paru kilo i utrzymaniu formy wystarczy sobie rano pobiegać. Dziewczyny na skakankach skaczą, jeżdżą na rowerach. Jak będziesz chciała się rzeźbić, to pomyśl o siłowni ;) P.S. Zumba jest zajebista. Nie wiem dlaczego tak mało popularna w Polsce. Godzinami mogłabym ćwiczyć, a potem umrzeć szczesliwa, uropiona w kałuży swego potu ;-)