Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1847 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ostatnio w gotowaniu sie nie sprawdzilam spalilam mikrofale patelnie czajnik zbilam talerz i cukiernice to dzis na pieczenie sie rzucilam
Szukam auta i od razu sobie ubezpieczenie sprawdzam... Z ciekawości cyknęłam na Maclarena, ubezpieczenie na rok "tylko" £60,000
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A u nas wiosna, wiosna wkoło
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
U mnie też śniegu w cholerę, ale póki co to dla mnie bez znaczenia, od 2 dni gorączka mi nie spada poniżej 37,5. Niby to nie jest tak dużo, ale ja jestem jakaś wrażliwa na jakiekolwiek podwyższenie temperatury
U mnie też śniegu w cholerę, ale póki co to dla mnie bez znaczenia, od 2 dni gorączka mi nie spada poniżej 37,5. Niby to nie jest tak dużo, ale ja jestem jakaś wrażliwa na jakiekolwiek podwyższenie temperatury
Paulinessa nie mogę dodac posta w temacie o fryzurach i pielęgnacji bo wyskakuje mi ze temat jest zamknięty , wtf...a nie widzę nawet opcji aby go otworzyć, Ty możesz tam coś napisać?