malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  18 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: po zmianie

..własnie, jak tam tyra? Rzut "papierem" w ryj szefa miał miejsce? :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: ..własnie, jak tam tyra? Rzut "papierem" w ryj szefa miał miejsce? :D

Jeszcze nie, ciągle się waham :-D
Abaddon
Abaddon
  18 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nie, ciągle się waham :-D

..rozumiem, taka krucha istota, domyślam się że wahanie spowodowane "cichym" głosem, moje pro: d83ddce2, niech ogłuchnie on :ziober2:
ZlMNA
ZlMNA
  18 февраля 2013

Ostatnio w gotowaniu sie nie sprawdzilam spalilam mikrofale patelnie czajnik zbilam talerz i cukiernice to dzis na pieczenie sie rzucilam

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 февраля 2013

Szukam auta i od razu sobie ubezpieczenie sprawdzam... Z ciekawości cyknęłam na Maclarena, ubezpieczenie na rok "tylko" £60,000 :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  19 февраля 2013

I po bieganiu i rowerowaniu...tyle śniegu nasypało:ninja:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 февраля 2013

A u nas wiosna, wiosna wkoło :nutki:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013

U mnie też śniegu w cholerę, ale póki co to dla mnie bez znaczenia, od 2 dni gorączka mi nie spada poniżej 37,5. Niby to nie jest tak dużo, ale ja jestem jakaś wrażliwa na jakiekolwiek podwyższenie temperatury :and:

Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013

U mnie też śniegu w cholerę, ale póki co to dla mnie bez znaczenia, od 2 dni gorączka mi nie spada poniżej 37,5. Niby to nie jest tak dużo, ale ja jestem jakaś wrażliwa na jakiekolwiek podwyższenie temperatury :and:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 февраля 2013

Paulinessa nie mogę dodac posta w temacie o fryzurach i pielęgnacji bo wyskakuje mi ze temat jest zamknięty , wtf...a nie widzę nawet opcji aby go otworzyć, Ty możesz tam coś napisać?

mirra20
mirra20
  19 февраля 2013
massacre
massacre: A u nas wiosna, wiosna wkoło

nie drażnij ludzi:P
SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  19 февраля 2013

Paulinessa (MOD)

wow,dodali coś nowego

Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: Paulinessa nie mogę dodac posta w temacie o fryzurach i pielęgnacji bo wyskakuje mi ze temat jest zamknięty , wtf...a nie widzę nawet opcji aby go otworzyć, Ty możesz tam coś napisać?

Kurde, nie mogę i też nie widzę opcji żeby zamknąć/otworzyc wątek.

Napisze do Zadziory z tym
Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa (MOD) wow,dodali coś nowego

Już na hajdzie się tym jaramy :rotfl:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  19 февраля 2013

To tutaj zapytam ...co możecie polecić żeby włosy się chociaż trochę zagęściły? Od jakiegoś czasu gnębi mnie łupież i mam wrażenie że mam połowę włosów mniej :/

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.