Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1844 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Pisałaś kiedys Agosi o jakiejś książce i wspomniałaś, że jest w takim "chorym" stylu jak Wyspa Tajemnic. Co to była za książka? O ile pamiętasz teraz :)
oczywiscie, ze pamietam. ciezko zapomniec taka lekture :)

w stylu moze nie, ale ma atmosfere podobnej zagadki nad stanem umyslowym glownej bohaterki.
A teraz koncze jeszcze jedna, tez jest mega. Tez pelna niepokoju, Chloe Hopper - The Engagement.

Chapman jest Angielka i dobrze mi sie ja czytalo (jej debiut), z kolei Hopper jest Australijka - da sie wyczuc roznice stylu, troche mnie to draznilo na poczatku. Rzadko czytam w angielskim innym niz brytyjski, moze dlatego.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
o yezu, szok. toż to jest jeszcze dziecko, do tego bardzo nieszczęśliwe dziecko które kreuje swój własny świat.
ciąża wzbudza we mnie ambiwalentne uczucia, ale zainteresowała mnie część o korzyściach z bloga? ciekawe jakie korzyści może czerpać z czegoś takiego. szczególnie w momencie kiedy osoby które będą chciały podjąć z nią współpracę przeczytają te jej niepoważne wypociny, bo jestem pewna, że dotrze;)
a swoją drogą, ja ją wykorzystywałam w temacie włosowym. czy ktoś się z nią 'zaprzyjaźnił'? oprócz paulinessy, bo ją głównie pamiętam z tego związku.
no i aferkę z massacre, też była zabawna
Ja chyba w wrześniu? Nie pamiętam... W każdym razie, jak jestem zbyt blada, to wyglądam strasznie, a ostatnio wakacyjne słońce mnie nie chwyta -,-