malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kedi
  19 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu znów zaczęłaś?

bo mam zayebiście stresującą pracę (niedługo z nerwów wykituje) + wszyscy u mnie palą i do tej pory było tak, że chodziłam z nimi tylko na dół się przewietrzyć ale wiadomo od razu było, jak to się skończy :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 февраля 2013

oj kedi kedi :nie: ..

Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013
kedi
kedi: bo mam zayebiście stresującą pracę (niedługo z nerwów wykituje) + wszyscy u mnie palą i do tej pory było tak, że chodziłam z nimi tylko na dół się przewietrzyć ale wiadomo od razu było, jak to się skończy

Ja po 4 latach przerzuciłam się na elektronicznego, dla mnie to i tak już mega sukces.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 февраля 2013

Dupeczki, szybkie pytanie. Primer pod cienie do powiek jak się nazywa w Polsce? Baza? Polećcie coś dobrego i gdzie można w Polsce (Poznaniu) kupić? Nie zabijajcie ceną, siostra się pyta, ma 17 lat, nie zarabia więc dobrze, żeby nie było drogie. Nie wiem czy dobrze pamietam, kilka lasek polecało Inglota? Z góry dzięki :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  19 февраля 2013

Baza pod ciebie - ja polecam Hean - 10 zł Hebe,Aster ..

mirra20
mirra20
  19 февраля 2013
massacre
massacre: Dupeczki, szybkie pytanie. Primer pod cienie do powiek jak się nazywa w Polsce? Baza? Polećcie coś dobrego i gdzie można w Polsce (Poznaniu) kupić? Nie zabijajcie ceną, siostra się pyta, ma 17 lat, nie zarabia więc dobrze, żeby nie było drogie. Nie wiem czy dobrze pamietam, kilka lasek polecało Inglota? Z góry dzięki :-)

ja używam z kobo ok 17 zł
Bayje
Bayje
  19 февраля 2013

KOBO będzie ciężko dostać bo niby są plotki, że Natury padną czy coś :P a ostatnio wszystkie bazy pod podkład i pod cienie z kobo były za 9,99 :D

mirra20
mirra20
  19 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: KOBO będzie ciężko dostać bo niby są plotki, że Natury padną czy coś :P a ostatnio wszystkie bazy pod podkład i pod cienie z kobo były za 9,99 :D

o kurcze pierwsze słyszę, aż się jutro przejdę i sprawdzę po ile jest bo jak za 10 to musze zapas zrobić:D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  19 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: są plotki, że Natury padną czy coś :P

U mnie już zmienili nazwy na labdo, lobo czy coś takiego :D ale asortyment ten sam.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  19 февраля 2013

W jakich sklepach je dostanie?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  19 февраля 2013

Twoja siostra myślę, że już będzie na tyle 'obcykana' gdzie co kupić, że wystarczy jej dana firma. tania baza pod cienie to tak : Virtual,Hean, Kobo, Essence. a potem to już kwestia powyzej 30 zł od Dax Cosmetic, Artdeco , Kryolan.

massacre
massacre
  19 февраля 2013

30zł to już dla niej majątek. Pytam, bo nie sadze by jednak była obcykana. Dopiero zaczyna przygodę z pacykowaniem się :-) Spoko, porobiłam screeny i już jej wyslalam. Dzięki za szybką pomoc! Wiedziałam, że mogę na Was liczyć.

Paulinessa
Paulinessa
  19 февраля 2013

Kobo, Essence - natura
virtual, hean, vipera - szukałabym w osiedlowych drogeriach

mirra20
mirra20
  19 февраля 2013
massacre
massacre:

a ten Twój balsam to ciężko znaleźć Ci powiem, normalnie jak w PRLu:P
massacre
massacre
  20 февраля 2013

@Mirra To nie szukaj na siłe :-) W Anglii go w ogóle nie ma. Na oficjalnej stronie Pumy maja tylko płyn pod prysznic i perfumy. Na Amazonie nawet nie ma :and: A mi się on tak kojarzy z latem spędzonym w Szwecji :zakochany: Jak wpisuje w Google to wychodzą same szwedzkie strony lub niemieckie. Miałam farta, że Tomek był w Szwajcarii i kupił mi wtedy :-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.