Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1849 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Dupeczki, szybkie pytanie. Primer pod cienie do powiek jak się nazywa w Polsce? Baza? Polećcie coś dobrego i gdzie można w Polsce (Poznaniu) kupić? Nie zabijajcie ceną, siostra się pyta, ma 17 lat, nie zarabia więc dobrze, żeby nie było drogie. Nie wiem czy dobrze pamietam, kilka lasek polecało Inglota? Z góry dzięki :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja używam z kobo ok 17 zł

KOBO będzie ciężko dostać bo niby są plotki, że Natury padną czy coś :P a ostatnio wszystkie bazy pod podkład i pod cienie z kobo były za 9,99 :D
W jakich sklepach je dostanie?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Twoja siostra myślę, że już będzie na tyle 'obcykana' gdzie co kupić, że wystarczy jej dana firma. tania baza pod cienie to tak : Virtual,Hean, Kobo, Essence. a potem to już kwestia powyzej 30 zł od Dax Cosmetic, Artdeco , Kryolan.
30zł to już dla niej majątek. Pytam, bo nie sadze by jednak była obcykana. Dopiero zaczyna przygodę z pacykowaniem się :-) Spoko, porobiłam screeny i już jej wyslalam. Dzięki za szybką pomoc! Wiedziałam, że mogę na Was liczyć.
@Mirra To nie szukaj na siłe :-) W Anglii go w ogóle nie ma. Na oficjalnej stronie Pumy maja tylko płyn pod prysznic i perfumy. Na Amazonie nawet nie ma A mi się on tak kojarzy z latem spędzonym w Szwecji
Jak wpisuje w Google to wychodzą same szwedzkie strony lub niemieckie. Miałam farta, że Tomek był w Szwajcarii i kupił mi wtedy :-)