Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1853 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
no co Ty... ja zostalam dzisiaj potraktowana jak jakies dziwadlo.
-od kiedy staracie sie o dziecko?
-od ponad 18 miesiecy.
-to jeszcze wczesnie, prosze starac sie dalej. to normalne.
-po ilu latach nieudanego starania sie o dziecko mam przyjsc po pomoc? Jak stuknie mi 40-tka?
-no dobrze, zrobie badanie krwi (wielka laska), ale to dopiero 16 marca

Zwolnilam sie specjalnie z pracy, jechalam do je@#!nej przychodni 1.5h, zeby w poczekalni czekac 30 minut po to, by mnie po 2 minutach wyslac z kwitkiem... Nic dziwnego, ze ludzie kupuja dzieci z Wietnamu, Ukrainy czy Rwandy...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
[quote=massacre]Czy istnieja staniki, ktore zmniejszaja piersi (zmniejszaja, nie splaszczaja), najlepiej o 2 rozmiary?
Ale pewnie jakieś ładniejsze czy lepiej kształtujące piersi zdążyli zrobić :D
massacre: -od kiedy staracie sie o dziecko?
-od ponad 18 miesiecy.
-po ilu latach nieudanego starania sie o dziecko mam przyjsc po pomoc? Jak stuknie mi 40-tka?
Masakra, serio. Też bym wyszła wkuwiona

Mojej koleżanki siostra niedawno urodziła. Dziecko często się dusi w czasie snu. Matka (młoda dziewczyna) się pyta lekarza, co robić, jak najlepiej reagować, bo to przeciez maleństwo i po plecach klepać nie będzie...
A lekarz: - musi pani być przygotowana na to, że dziecko umrze...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: no co Ty... ja zostalam dzisiaj potraktowana jak jakies dziwadlo.
-od kiedy staracie sie o dziecko?
-od ponad 18 miesiecy.
Zwolnilam sie specjalnie z pracy, jechalam do je@#!nej przychodni 1.5h, zeby w poczekalni czekac 30 minut po to, by mnie po 2 minutach wyslac z kwitkiem... Nic dziwnego, ze ludzie kupuja dzieci z Wietnamu, Ukrainy czy Rwandy...
no to widzę, że nie tylko w polskiej służbie zdrowia panuję trend na ŁASKĘ...
sama się czasami zastanawiam czy szybko bym zaszła, ale póki co nie mam zamiaru tego sprawdzać....
tak tak wiem, mając włosy blond chcą czarne, mając czarne chcą blond, mając kręcone prostują, mając proste kręcą etc.
styka51: Minimizer czy coś takiego. Czytałam kiedyś o nich, dość mocno zabudowane są, choć jak oglądałam je, to nie robiły krągłych piersi, tylko takie >>
Ale pewnie jakieś ładniejsze czy lepiej kształtujące piersi zdążyli zrobić :D
no wlasnie sukienka jest dosc odkryta... kurde. Mam jeden sportowy shock absorber, zmniejsza z rozmiar bez splaszczania, ale do sukienki to on sie nie nadaje - ma trzy zapiecia z tylu xD
dzieki, pogoogluje minimiser

zero empatii... jakby nie mozna bylo faktow przekazac w sposob bardziej delikatny.
Moja lekarka jest spoko, ale chyba nie byla dostepna (pewnie urlop czy cos), trafilam do pozakrywanej Muzulmanki, ktora na biurku miala zdjecie z szesciorgiem dzieci... Moze dla niej to, ze mam jedno to blogoslawienstwo?

fajny ten stanik, tez za mna chodzi... ale nie mam czasu isc i przymierzyc, a online nie kupie, bo boje sie, ze mi moich cyckow nie utrzyma tak jak nalezy.
massacre: no wlasnie sukienka jest dosc odkryta... kurde. Mam jeden sportowy shock absorber, zmniejsza z rozmiar bez splaszczania, ale do sukienki to on sie nie nadaje - ma trzy zapiecia z tylu xD
dzieki, pogoogluje minimiser
Z tyłu chyba są normanie zabudowane, z przodu może mają troszkę wiecej. Nie wiem

Nie ma za co ;) Kiedyś się interesowałam ;p
No dokładnie. Poza tym nie wierze, że tych "duszności" czy podduszeń nie da się jakoś nie wiem... no chociażby głupie rko czy cokolwiek

wyjątki potwierdzają regułę:P poza tym czarne włosy to Ty chyba miałaś o ile dobrze kojarzę:P
massacre: Moja lekarka jest spoko, ale chyba nie byla dostepna (pewnie urlop czy cos), trafilam do pozakrywanej Muzulmanki, ktora na biurku miala zdjecie z szesciorgiem dzieci... Moze dla niej to, ze mam jedno to blogoslawienstwo?
być może...
nie wiem jak Ty, ale ja się np boję ciapatych lekarzy/lekarek, raz mnie chcieli w przychodni do ginekologa przepisać, bo mojej lekarki nie było to powiedziałam, że całkiem rezygnuję...
oooo taki też sobie muszę kupić bo mój ulubiony z nexa w podobnej kolorystyce się już do kosza nadaję:/
styka51: No właśnie tez muszę kupić jeden gładki pod bluzki, bo szydera jak coś prześwituje. No chyba, że mi cycki ciut zmaleją, to nie będe kupować, bo mam Aczkolwiek wątpie.
Ja miałam właśnie taki gładki cielisty i był rewelacyjny do wszystkiego prawie pasował, dlatego teraz też chcę podobny.
ja kiedyś chciałam mieć czarne włosy za gówniary, ale jakoś się nigdy nie zdecydowałam, najciemniejsze jakie miałam to rude