Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1856 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Już wiem jak Was trolować
Dla tych co nie zaglądają na strony poprzednie: Toby nie żyje

goscinne wystepy znaczy tyle, co wystepowanie w flashach (czyli wspomnieniach o zmarlych)
na takiej samej zasadzie gra Sasha cos tam (serialowa Alison) - oficjalnie nie zyje, a wystepuje w odcinkach dosc czesto ;)
P.S. Mozemy spoilerowac razem, dla mnie to hobby :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
dziewczyny, eyeliner w języku angielskim może być zapisany też jako eye-liner?
Sprawdzając w najlepszych, moim zdaniem, słownikach widzę tylko jeden wariant: eyeliner
i jeszcze jedno. Slowo roll-on nie ma w angielskim wariantu w pisowni jako rollon?
nie to że mi odyebało, ale strasznie mi to potrzebne do pracy dyplomowej :D
Wywalą Nas stąd :P Na dział filmowy kufa :/
O modzie topic: Czemu jest takie modne uśmiercanie bohaterów serialowych/filmowych?

Skoro i tak większość z nich powraca w dziwnych okolicznościach w kolejnych seriach xD

..brakło chłopaków :/
A już, już chciałem się wykazać swoją nieznajomością Angielskiego :D
Cześć Pelaś, kiedy wybieramy się na kolejną wirtualną randkę?

Cześc, jak ogarnę się troche

Po pierwsze wiem, że nie wiesz; po drugie pytam bardziej Asi i Agi, bo one będa to wiedzieć z życia codziennego :D