Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1852 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
:O współczuje
ostatnio kupiłam 2 rodzaje tego typu i leżą, ja też lubię tego typu błyskotki, aczkolwiek u mnie spełniają raczej funkcję kolekcjonerską :|
Ja miałam dzisiaj wywiad kwalifikacyjny przez telefon, że też oni zawsze dzwonią w najmniej odpowiednim momencie O.o
Juz po Oscarach i zadnego tematu na temat strojow z czerwonego dywanu?
SKANDAL!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
w sumie to ja nic nie wiem na temat Oscarow, czytalam gdzies, ze Ben Affleck dostal. To wszystko. Dlatego liczylam na temat :D

Mam takie pytanie...
Czy istnieja staniki, ktore zmniejszaja piersi (zmniejszaja, nie splaszczaja), najlepiej o 2 rozmiary?
Jesli tak, to jak sie nazywa taki typ stanika?
____
Przychodzi taki czas, kiedy cycki to tylko zbedna ilosc tluszczu... z nimi nie wcisne sie w jedna sukienke :/