malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to ten kolczyk mi przerwał ucho.

auaaaaa
ja dostalam od brata pod choinke takie dlugie kolczyki - podobny design. Podobaja mi sie strasznie... na kims innym. Jeszcze ich ani razu nie mialam :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

kedi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
kedi
  22 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no zabawne nie było - a najlepsze, że nawet nic nie czułam. Skapnęłyśmy się po ubrudzonej od krwi poduszki.

:O współczuje
styka51
styka51: Pragnę ich...

ostatnio kupiłam 2 rodzaje tego typu i leżą, ja też lubię tego typu błyskotki, aczkolwiek u mnie spełniają raczej funkcję kolekcjonerską :|
kedi
kedi
  22 февраля 2013
massacre
massacre: Podobaja mi sie strasznie... na kims innym. Jeszcze ich ani razu nie mialam

o, to widzę, że mamy podobnie :ninja:
kedi
kedi
  22 февраля 2013

czy któraś z Was robi zakupy w warszawskim Factory?

Babsy
Babsy
  22 февраля 2013
styka51
styka51: Pragnę ich...

kiedys mialam podobne:) nadal podobaja mi sie dlugie wiszace, ale troche inne :) pamietam, jak kidys wstawilam tu fote z moja kolekcja kolczykow, przy okazji je policzylam, okazalo sie, ze mam 100 par :ninja: teraz moze z 5 wiecej ;)
Abaddon
Abaddon
  24 февраля 2013
Babsy
Babsy: policzylam, okazalo sie, ze mam 100 par

d83dde32 a dziur ile masz? :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 февраля 2013
Babsy
Babsy: ze mam 100 par

Trochę za mało uszu masz :ninja:
madzia2143
madzia2143
  25 февраля 2013

kto się przyłącza ze mną do porannego joggingu?

madzia2143
madzia2143
  25 февраля 2013

widzę tłum.

mirra20
mirra20
  25 февраля 2013

Ja miałam dzisiaj wywiad kwalifikacyjny przez telefon, że też oni zawsze dzwonią w najmniej odpowiednim momencie O.o

massacre
massacre
  26 февраля 2013

Juz po Oscarach i zadnego tematu na temat strojow z czerwonego dywanu?
SKANDAL!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  26 февраля 2013
massacre
massacre: Juz po Oscarach

fajna gleba była ; )
massacre
massacre
  26 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: fajna gleba była ; )

w sumie to ja nic nie wiem na temat Oscarow, czytalam gdzies, ze Ben Affleck dostal. To wszystko. Dlatego liczylam na temat :D

mirra20
mirra20
  26 февраля 2013
massacre
massacre: Bylam dzisiaj u lekarza... nastepna wizyta 16 marca... jak nic nie wymysla, to znajde sie wsrod bandy narzekajacej na sluzbe zdrowia

ja mogę zacząć narzekać na urzędasów z urzędu pracy.... brak słów
massacre
massacre
  26 февраля 2013

Mam takie pytanie...
Czy istnieja staniki, ktore zmniejszaja piersi (zmniejszaja, nie splaszczaja), najlepiej o 2 rozmiary? :ninja:
Jesli tak, to jak sie nazywa taki typ stanika?
____
Przychodzi taki czas, kiedy cycki to tylko zbedna ilosc tluszczu... z nimi nie wcisne sie w jedna sukienke :/

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.