malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  21 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: Ale przestrzegam przed kupieniem tych lakierów (foto)

Postaram się zapamiętać, by dać w "podzięce" jakiejś kobiałce xD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: Ja też !wczoraj sobie kupiłam 2 po 3,50 (bo za lakiery nie przepłącam) i pierwszy raz stwierdzam że nie warte nawet 3 zł :D A tak mi się kolory podobały ech.

A ja ostatnio zaryzykowalam i kupilam dwa Maybelline, z tej nowej serii:

straszne gowno.
Ale zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze w przypadku lakierow do paznokci cena nie jest czynnikiem gwarantujacym jakosc. Bardzo lubie lakiery Rimmela i Barry M - jedne z tanszych u nas.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  21 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: to pół dnia czuć ten smród z płytki paznokcia, jak już lakier wyschnięty

teraz mi przypomnialas, ze kiedys mialam lakier, ktory byl perfumowany (?????). Doslownie pachnialy paznokcie... nie pamietam nawet jakiej marki byl, ale zapach mi sie podobal :D Zolty bodajze cytryna, granatowy jagodami :zabawa:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  22 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Postaram się zapamiętać, by dać w "podzięce" jakiejś kobiałce xD

Wredota :ziober2:
massacre
massacre: Barry M - jedne z tanszych u nas.

U nas chyba tych nie ma, a szkoda .

massacre
massacre: teraz mi przypomnialas, ze kiedys mialam lakier, ktory byl perfumowany (?????). Doslownie pachnialy paznokcie... nie pamietam nawet jakiej marki byl, ale zapach mi sie podobal :D Zolty bodajze cytryna, granatowy jagodami

Z Astora np jest seria zapachowa Fash'n Studio Fruity Scent, ale osobiście jeszcze nie miałam zadnego :)
Abaddon
Abaddon
  22 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: Wredota

Że wcale że nie ;P Jako man, mam prawo nie wiedzieć że jakiś lakier śmierdzi, tej wymówki użyję w razie ewentualnej uwagi obdarowywanej damy :D Oczywko co dla Cię smrodem jest, dla kogoś może być zajebistym aromatem :jezyk2: Kto wie,może dzięki temu innemu węchowi, zamoczę, no proszę :crylol:
:swir:
Abaddon
Abaddon
  22 февраля 2013

Zamoczę pędzel* (w tej od lakieru buteleczce) by nie było, no :>

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  22 февраля 2013
massacre
massacre: Zolty bodajze cytryna

Rimmel, też pachnie mi cytryną :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
massacre
massacre
  22 февраля 2013
Sylvinka
Sylvinka: Rimmel, też pachnie mi cytryną :D

Moze byc :D Rimmela lakiery do paznokci uzywam czesto. Byla chyba w zeszlym roku jakas seria wiosenna czy cos.
Astor odpada, bo u mnie nie ma tej marki.

styka51
styka51
  22 февраля 2013

Pragnę ich...:zakochany:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  22 февраля 2013

W życiu bym nie założyła takich kolczyków :lol:
To jakieś speszjal za dużo kasy czy takie o ?

Bayje
Bayje
  22 февраля 2013

ja mam uraz do takich kolczyków ...

styka51
styka51
  22 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: W życiu bym nie założyła takich kolczyków

90 zł aż ^^
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam uraz do takich kolczyków ...

Why?
Bayje
Bayje
  22 февраля 2013

bo jak byłam młoda dupa to nosiłam takie kolczyki i jak sie 'biłyśmy' poduszkami z koleżanką to ten kolczyk mi przerwał ucho.

styka51
styka51
  22 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jak byłam młoda dupa to nosiłam takie kolczyki i jak sie 'biłyśmy' poduszkami z koleżanką to ten kolczyk mi przerwał ucho.

Hahahahaha, nie śmieszne.
Bayje
Bayje
  22 февраля 2013

no zabawne nie było - a najlepsze, że nawet nic nie czułam. Skapnęłyśmy się po ubrudzonej od krwi poduszki.
Wszystko się zagoiło i miałam stracha kolejny raz iść na przekłucie :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.