Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1851 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Psyche30: Ja też !wczoraj sobie kupiłam 2 po 3,50 (bo za lakiery nie przepłącam) i pierwszy raz stwierdzam że nie warte nawet 3 zł :D A tak mi się kolory podobały ech.
A ja ostatnio zaryzykowalam i kupilam dwa Maybelline, z tej nowej serii:

straszne gowno.
Ale zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze w przypadku lakierow do paznokci cena nie jest czynnikiem gwarantujacym jakosc. Bardzo lubie lakiery Rimmela i Barry M - jedne z tanszych u nas.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
teraz mi przypomnialas, ze kiedys mialam lakier, ktory byl perfumowany (?????). Doslownie pachnialy paznokcie... nie pamietam nawet jakiej marki byl, ale zapach mi sie podobal :D Zolty bodajze cytryna, granatowy jagodami

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wredota

U nas chyba tych nie ma, a szkoda .
massacre: teraz mi przypomnialas, ze kiedys mialam lakier, ktory byl perfumowany (?????). Doslownie pachnialy paznokcie... nie pamietam nawet jakiej marki byl, ale zapach mi sie podobal :D Zolty bodajze cytryna, granatowy jagodami
Z Astora np jest seria zapachowa Fash'n Studio Fruity Scent, ale osobiście jeszcze nie miałam zadnego :)
bo jak byłam młoda dupa to nosiłam takie kolczyki i jak sie 'biłyśmy' poduszkami z koleżanką to ten kolczyk mi przerwał ucho.