malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  20 февраля 2013
massacre
massacre: To nie szukaj na siłe :-) W Anglii go w ogóle nie ma. Na oficjalnej stronie Pumy maja tylko płyn pod prysznic i perfumy. Na Amazonie nawet nie ma A mi się on tak kojarzy z latem spędzonym w Szwecji Jak wpisuje w Google to wychodzą same szwedzkie strony lub niemieckie. Miałam farta, że Tomek był w Szwajcarii i kupił mi wtedy :-)

a jaki to balsam?? :)
mirra20
mirra20
  20 февраля 2013

@massacre: Już znalazłam i kupiłam;P

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: @massacre: Już znalazłam i kupiłam;P

wow dzieki :zakochany: Jestes wielka :*
daj znac jak Ty bedziesz czegos z UK potrzebowac :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 февраля 2013

Trochę porządków z lakierami i kosmetykami.. i trochę mojej kolekcji

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  20 февраля 2013
massacre
massacre: wow dzieki Jestes wielka :* daj znac jak Ty bedziesz czegos z UK potrzebowac :)

w końcu człowiek potrafi dobrze poszukać:D
póki co nie mam żadnych życzeń;)
massacre
massacre
  20 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaki to balsam?? :)

Puma Flowing - taki jaki kupila mi Mirra :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  20 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: póki co nie mam żadnych życzeń;)

Ale jak bedziesz miala, to:

:nutki: I'm a genie in a bottle
You gotta rub me the right way:nutki: :ziober2: :pavarotti:
http://www.youtube.com/watch?v=kIDWgqDBNXA

mirra20
mirra20
  20 февраля 2013
massacre
massacre: Ale jak bedziesz miala, to: I'm a genie in a bottle You gotta rub me the right way http://www.youtube.com/watch?v=kIDWgqDBNXA

spoko spoko, będę pamiętała;)
madzia2143
madzia2143
  20 февраля 2013

chyba za dużo martini.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  20 февраля 2013
Sylvinka
Sylvinka: Trochę porządków z lakierami i kosmetykami.. i trochę mojej kolekcji

Niezła kolekcja ;-)
Kilka bym pewnie przytuliła.
massacre
massacre
  21 февраля 2013

cala doba bez nowego posta :szok:

mirra20
mirra20
  21 февраля 2013

już nie skoro dodałaś:PP

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  21 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Kilka bym pewnie przytuliła.

Ja też !wczoraj sobie kupiłam 2 po 3,50 (bo za lakiery nie przepłącam) i pierwszy raz stwierdzam że nie warte nawet 3 zł :D A tak mi się kolory podobały ech.
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  21 февраля 2013
Psyche30
Psyche30: wczoraj sobie kupiłam 2 po 3,50 (bo za lakiery nie przepłącam) i pierwszy raz stwierdzam że nie warte nawet 3 zł :D A tak mi się kolory podobały ech.

Ja również, mam tu aby jeden najdroższy za 10, nie mogłam się oprzeć. Strasznie teraz drogo wyceniają nawet małe buteleczki, które nie utrzymują się na paznokciach nawet dwa dni. :/
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  21 февраля 2013
Sylvinka
Sylvinka: Ja również, mam tu aby jeden najdroższy za 10, nie mogłam się oprzeć. Strasznie teraz drogo wyceniają nawet małe buteleczki, które nie utrzymują się na paznokciach nawet dwa dni. :/

Czasem też taki za 10 kupię, ale rzadko bo i tak często zmieniam więc na jakości mi nie zależy aż tak bardzo żeby się trzymał niewiadomo ile, wolę więcej kolorów mieć :D
Ale przestrzegam przed kupieniem tych lakierów (foto), jak gdzieś zobaczycie...mają fajne matowe kolory, dobrze się maluje i w ogóle, ale śmierdzą jak sku.:cenzura:.esyn, nigdy takiego lakieru nie miałam, nawet jak się pomaluje paznokcie to pół dnia czuć ten smród z płytki paznokcia, jak już lakier wyschnięty , no i ich trwałość, nawet nie cały dzień :lol:niewarte nawet te 3 zł.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.