Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1850 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
massacre: To nie szukaj na siłe :-) W Anglii go w ogóle nie ma. Na oficjalnej stronie Pumy maja tylko płyn pod prysznic i perfumy. Na Amazonie nawet nie ma A mi się on tak kojarzy z latem spędzonym w Szwecji Jak wpisuje w Google to wychodzą same szwedzkie strony lub niemieckie. Miałam farta, że Tomek był w Szwajcarii i kupił mi wtedy :-)
a jaki to balsam?? :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Trochę porządków z lakierami i kosmetykami.. i trochę mojej kolekcji
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Ale jak bedziesz miala, to:

You gotta rub me the right way

http://www.youtube.com/watch?v=kIDWgqDBNXA
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
cala doba bez nowego posta
Psyche30: wczoraj sobie kupiłam 2 po 3,50 (bo za lakiery nie przepłącam) i pierwszy raz stwierdzam że nie warte nawet 3 zł :D A tak mi się kolory podobały ech.
Ja również, mam tu aby jeden najdroższy za 10, nie mogłam się oprzeć. Strasznie teraz drogo wyceniają nawet małe buteleczki, które nie utrzymują się na paznokciach nawet dwa dni. :/
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka: Ja również, mam tu aby jeden najdroższy za 10, nie mogłam się oprzeć. Strasznie teraz drogo wyceniają nawet małe buteleczki, które nie utrzymują się na paznokciach nawet dwa dni. :/
Czasem też taki za 10 kupię, ale rzadko bo i tak często zmieniam więc na jakości mi nie zależy aż tak bardzo żeby się trzymał niewiadomo ile, wolę więcej kolorów mieć :D
Ale przestrzegam przed kupieniem tych lakierów (foto), jak gdzieś zobaczycie...mają fajne matowe kolory, dobrze się maluje i w ogóle, ale śmierdzą jak sku.