malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a na iitv?

No właśnie tam nie działają, musze sprawdzić dokładniej. Tylko z napisami chcę, bo mój angielski słaby jest;p
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja właśnie robię teraz badania :) pisać jeszcze nie piszę.

Ja badania dopiero z marcu/kwietniu.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja sobie sciągam pdfy, konwertuje na fb2 i czytam na telefonie :)

:w00t:

Na telefon bez Androida też się tak da? :D Każdy "komputerowiec", którego znam, puszcza mnie kantem i mówi, że się nie da i już. :(

Konto usunięte
Konto usunięte: można leżeć z głową pod kołdrą w nocy i czytać

:zakochany:

I jeszcze jedno pytanie mam. Dam tutaj, żeby nie zakładać noweo tematu. Otóż szlag mnie jasny turystyczny już trafia, bo mam WIECZNIE spierzchnięte usta. :zonk: Dodam, że zawsze na noc smaruję je balsamem Tisane, zawsze gdy wychodzę na zewnątrz, w domu kilka razy - jak tylko czuję, że mam suche albo gdy "zjem" poprzednią warstwę. Wczoraj kupiłam to malinowe masełko do ust z Nivea, to teraz praktycznie non stop jest smarowanie. Czyli ciągle coś na tych ustach jest, a jednak jak zapomnę albo jak dłużej nie posmaruję, to robią się suche, szorskie, pękają nawet. Czasami zrobię elikatny masaz szczoteczką do zębów, a potem gruba warstwa Tisane. Jest ok, póki kosmetyk nie zniknie. Co z tym zrobić?
styka51
styka51
  15 февраля 2013
Kiniowska
Kiniowska: Co z tym zrobić?

A nie liżesz przypadkiem ust?
Mi na usta pomaga witamina B, zajadów nie ma i febra rzadziej wyskakuje ;)
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
styka51
styka51: No właśnie tam nie działają, musze sprawdzić dokładniej. Tylko z napisami chcę, bo mój angielski słaby jest;p

No tam są wszystkie przecież :D

styka51
styka51: Ja badania dopiero z marcu/kwietniu.

different story ;)

Kiniowska
Kiniowska: Na telefon bez Androida też się tak da? :D Każdy "komputerowiec", którego znam, puszcza mnie kantem i mówi, że się nie da i już. :(

Nie wiem niestety, ja mam właśnie Androida :)

Kiniowska
Kiniowska: Dodam, że zawsze na noc smaruję je balsamem Tisane, zawsze gdy wychodzę na zewnątrz, w domu kilka razy - jak tylko czuję, że mam suche albo gdy "zjem" poprzednią warstwę. Wczoraj kupiłam to malinowe masełko do ust z Nivea, to teraz praktycznie non stop jest smarowanie. Czyli ciągle coś na tych ustach jest, a jednak jak zapomnę albo jak dłużej nie posmaruję, to robią się suche, szorskie, pękają nawet. Czasami zrobię elikatny masaz szczoteczką do zębów, a potem gruba warstwa Tisane. Jest ok, póki kosmetyk nie zniknie. Co z tym zrobić

Tez mam to z Nivea :D może jak jesteś w domu to smaruj też miodem i maścią z wit A?
Kiniowska
Kiniowska
  15 февраля 2013
styka51
styka51: A nie liżesz przypadkiem ust? Mi na usta pomaga witamina B, zajadów nie ma i febra rzadziej wyskakuje ;)

Oblizuję, ale raczej automatycznie i tylko wtedy, gdy usta nie są posmarowane - posmarowanych, żebym chciała, to nie umiem. Zajady i febra (ODPUKAĆ!!!) to u mnie rzadkość, najgorzej przeszkadza mi to pierzchnięcie. Durne pytanie - witamina B w maści? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem niestety, ja mam właśnie Androida :)

To tylko ja w takiej technologicznej d*pie, kogo nie zapytam to Android... Czas na zmiany! :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tez mam to z Nivea :D może jak jesteś w domu to smaruj też miodem i maścią z wit A?

Też malinka? :D Obłędnie pachnie - otworzę, posmaruję i długo nie zamykam, bo wącham. :zakochany: Zapłaciłam 9,90zł w Rossmannie, gdzie do wyboru była malina, wanilia & makadamia, karmel i klasyczne, a w Naturze prawie 13zł i tylko jedno opakowanie jednego rodzaju. :zonk:

Miód mam zawsze, bo nauczyłam się na słodzenie nim herbaty, ale ten sposób nie przetrwa - próbowałam już. Chwila moment i zlizany. :P A wiadomo, żeby to miało ręce i nogi, to trzeba go mieć na ustach chociaż 15 min. O witaminie A wiem, nawet o tym myślałam i jak Tisane i Nivea będzie ubywać, a poprawy nie zobaczę, to kupię.

Dzięki, dziewczyny! :)
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Kiniowska
Kiniowska: Też malinka? :D Obłędnie pachnie - otworzę, posmaruję i długo nie zamykam, bo wącham. Zapłaciłam 9,90zł w Rossmannie, gdzie do wyboru była malina, wanilia & makadamia, karmel i klasyczne, a w Naturze prawie 13zł i tylko jedno opakowanie jednego rodzaju.

Wanilia i makadamia :zakochany: też w Rossmannie kupiłam :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 февраля 2013
massacre
massacre: I jak? Podoba Ci się? Ej, w ogóle wkurzyło mnie to zakończenie Alcatraz. Generalnie storyline średnio mi podeszła, ale ewidentnie musiałby być sezon drugi, bo za dużo motywów nie zostało zakończonych. W Cold Case tak samo się wkurzylam, zajęli z anteny bo była słaba oglądalność i uj...

No wlasnie wkurza mnie ze cos zaczynaja i nie koncza. Tak samo z Terranova bylo :zonk:
glossy calkiem spoko z tego co widze, mam:
ale w takim sliwkowo-brazowym kolorze, czyli akurat trafili idealnie
taki balsam do ciala
- rozswietlacz
- organiczny balsam do ust
i szminke, taka sama jak Ty chyba: ale inny kolor
ogolnie spoko, chyba tylko balsam nie byl full size :woot:
ta ostatnia szminke mamie chyba oddam, nawet nie otwieram, ale widze, ze nie moj kolor.
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: https://lh6.googleusercontent.com/public/rFlY7Rcb3t_8ZzpT_S2oyIVHX-4BNGOECRUNGamydTvo5JdNhjwaPlpETR8JA3q4CvgWmGEhzPBle3dY8YTqxk_i3bPHthYPkvAtOJ_b6Xgnrj7mPADe2gcUfsT2thIBlTm9cRZX4R4KfhOQnsS-JTfaqv-0rqSxIy9M3iFcvSRAVto=s220-c - organiczny balsam do ust

ten rozowy
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

[quote=Bayje]Niestety jak jej z pół roku temu (ponad pół roku temu) na blogu w komentarzu napisałam,
Hejka Jaśminka dlaczego nas opuściłaś na fotce, czy to dlatego, że nagle okazało się że nie jesteś arabką ?
- nie miałam nigdy konta na Fotka.pl to ona tutaj wykreowała swoją własną całkiem odrębną rzeczywistość i na dodatek się do tego przyznała twierdząc że to normalne zachowanie i wiele osób tak robi xD dalej nie będę przytaczać bo mi się nie chce nawet. jak mi się kiedyś będzie wybitnie nudzić to wbiję na tego blożka, założę sobie tam konto i potrolluję d83dde0a

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

potrollujesz aby raz - bo zablokuje Ci wpisy ... O_o

TAK SIE BOI KONFRONTACJI.

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

poza tym skoro ona ma namiary do KAŻDEJ z dziewczyn z tego forum na fejsbruda (jak to wspominała w tej wiadomości) to niech napisze do mnie :rotfl: chętnie się wdam w konwersację, mimo że nie jestem wierną forumowiczką MiU, ale kilka razy pisałam tutaj na jej temat i pewnie to czytała, poza skoro jestem na jej "stalkerskiej" liście [o ile to ona] to może i mnie namierzyła :rotfl:
więc jeżeli to czytasz słonko to zapraszam :D

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: potrollujesz aby raz - bo zablokuje Ci wpisy ... O_o TAK SIE BOI KONFRONTACJI.

wątpię, że na tym pingerze są jakieś ograniczenia co do ilości kont d83dde0a a siedzieć 24 na dobę nie będzie, no chyba, że ona naprawdę nie ma żadnych innych zajęć poza tym blogaskiem i pstrykaniem zdjęć na niego, no i użalaniem się nad swoimi kompleksami
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

ale ona ma weryfikacje komentarzy - sama akceptuje komentarze ;)

Kiniowska
Kiniowska
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wanilia i makadamia też w Rossmannie kupiłam :)

O, a miałam go kupować. :) Lubię zapach wanilii, ale uznałam, że na dłuższą metę by mnie mdlił.
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ona ma weryfikacje komentarzy - sama akceptuje komentarze ;)

właśnie przeglądam fejsbuka pani Grenz - tam nie ma blokniętych komentarzy, a bloga reklamuje w opisie przy każdym zdjęciu więc pewnie i znajomych z bloga gromadzi na fejsbrudzie :D

żałuję w sumie, że się z nią nie "kumplowałam" tak jak wy bo teraz mogłaby być dobra zabawa :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.