Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1841 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

Na telefon bez Androida też się tak da? :D Każdy "komputerowiec", którego znam, puszcza mnie kantem i mówi, że się nie da i już. :(

I jeszcze jedno pytanie mam. Dam tutaj, żeby nie zakładać noweo tematu. Otóż szlag mnie jasny turystyczny już trafia, bo mam WIECZNIE spierzchnięte usta.

No tam są wszystkie przecież :D
different story ;)
Nie wiem niestety, ja mam właśnie Androida :)
Tez mam to z Nivea :D może jak jesteś w domu to smaruj też miodem i maścią z wit A?
Oblizuję, ale raczej automatycznie i tylko wtedy, gdy usta nie są posmarowane - posmarowanych, żebym chciała, to nie umiem. Zajady i febra (ODPUKAĆ!!!) to u mnie rzadkość, najgorzej przeszkadza mi to pierzchnięcie. Durne pytanie - witamina B w maści? :D
To tylko ja w takiej technologicznej d*pie, kogo nie zapytam to Android... Czas na zmiany!

Też malinka? :D Obłędnie pachnie - otworzę, posmaruję i długo nie zamykam, bo wącham.

Miód mam zawsze, bo nauczyłam się na słodzenie nim herbaty, ale ten sposób nie przetrwa - próbowałam już. Chwila moment i zlizany. :P A wiadomo, żeby to miało ręce i nogi, to trzeba go mieć na ustach chociaż 15 min. O witaminie A wiem, nawet o tym myślałam i jak Tisane i Nivea będzie ubywać, a poprawy nie zobaczę, to kupię.
Dzięki, dziewczyny! :)
Wanilia i makadamia

No wlasnie wkurza mnie ze cos zaczynaja i nie koncza. Tak samo z Terranova bylo

glossy calkiem spoko z tego co widze, mam:

i szminke, taka sama jak Ty chyba:

ogolnie spoko, chyba tylko balsam nie byl full size

ta ostatnia szminke mamie chyba oddam, nawet nie otwieram, ale widze, ze nie moj kolor.
[quote=Bayje]Niestety jak jej z pół roku temu (ponad pół roku temu) na blogu w komentarzu napisałam,
Hejka Jaśminka dlaczego nas opuściłaś na fotce, czy to dlatego, że nagle okazało się że nie jesteś arabką ?
- nie miałam nigdy konta na Fotka.pl to ona tutaj wykreowała swoją własną całkiem odrębną rzeczywistość i na dodatek się do tego przyznała twierdząc że to normalne zachowanie i wiele osób tak robi xD dalej nie będę przytaczać bo mi się nie chce nawet. jak mi się kiedyś będzie wybitnie nudzić to wbiję na tego blożka, założę sobie tam konto i potrolluję
poza tym skoro ona ma namiary do KAŻDEJ z dziewczyn z tego forum na fejsbruda (jak to wspominała w tej wiadomości) to niech napisze do mnie chętnie się wdam w konwersację, mimo że nie jestem wierną forumowiczką MiU, ale kilka razy pisałam tutaj na jej temat i pewnie to czytała, poza skoro jestem na jej "stalkerskiej" liście [o ile to ona] to może i mnie namierzyła
więc jeżeli to czytasz słonko to zapraszam :D
wątpię, że na tym pingerze są jakieś ograniczenia co do ilości kont