Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1842 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
nie z blogaska a z forum*
Małgorzata Grenz31 styczniaStalking to przestępstwo. Pierwszy krok- OSTRZEŻENIE.
hahaha, to pewnie też się tyczy was/nas
Jasmince chyba pomyliły się pojęcia, zakładając blogaska powinna się liczyć z tym, że każdy może go oglądać, a że niefortunnie znalazł go ktoś z tego forum,, cóż, to się nazywa ironia losu :-(
właśnie przeglądałam tego jej fejsa i śmiesznie, że straszy takimi notkami na tym fejsbrudzie, pewnie ma nadzieję, że i tam ją śledzicie skoro je dodaje :D
to jest dobry przykład kundelka który tylko może szczeknąć jak to określiła xd
@Agoosia, te cienie to chyba najlepszy produkt jaki dostałam w lutowym. Taki odcień o jakim piszesz. Generalnie nie lubię sypkich cieni, bo zawsze mam je na całej twarzy, toaletce, ciuchach... XD A te łatwo się nakłada, są trwałe i nie ważą się przez spokojnie 8h. No i kolor tez mi pasuje. Z Rituals balsam dostałam we wcześniejszym jakimś boxie, ale nie cherry tylko rice milk -zakochałam się w zapachu i jak mi się skończy na pewno kupię duży :-) Z MeMeMe dostałam tusz do rzęs i już pisałam wcześniej - straszny badziew. A pomadkę mam koloru sinego różowego - totalnie mi nie pasuje -,- P.S. Dalej czekam na ten je#%!$# Birchbox xD
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja to dzisiaj przez przypadek weszłam w tą zakładkę "zobacz kto ma cię w ulubionych", a że owy nick mnie zaciekawił, pokusiłam się o wejście i mało fortunnie sprawdziłam kogo jeszcze ma w ulubionych a tu taka niespodzianka