malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

śmiechłam :D
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

ale ja się z nią nie kumplowałam ...

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

no mniejsza, ale byłyście tak trochę kumpelkami z blogaska :> raz mniej raz bardziej ale byłyście

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

nie z blogaska a z forum*

Małgorzata Grenz31 styczniaStalking to przestępstwo. Pierwszy krok- OSTRZEŻENIE.

hahaha, to pewnie też się tyczy was/nas :rotfl:

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Przykładowe zachowania definiowane jako stalking to śledzenie ofiary, osaczanie jej (np. poprzez ciągłe wizyty, telefony, smsy, pocztę elektroniczną, podarunki) i ciągłe, powtarzające się nagabywanie.

w takim razie to ja ostrzegam.
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013

Jasmince chyba pomyliły się pojęcia, zakładając blogaska powinna się liczyć z tym, że każdy może go oglądać, a że niefortunnie znalazł go ktoś z tego forum,, cóż, to się nazywa ironia losu :-(

właśnie przeglądałam tego jej fejsa i śmiesznie, że straszy takimi notkami na tym fejsbrudzie, pewnie ma nadzieję, że i tam ją śledzicie skoro je dodaje :D
to jest dobry przykład kundelka który tylko może szczeknąć jak to określiła xd

Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Małgorzata Grenz31 styczniaStalking to przestępstwo. Pierwszy krok- OSTRZEŻENIE.

Czyli to jej konto na fotce skoro ten sam tekst jest na jej fb
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013

My, Stalkerzy!
:rock:

marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli to jej konto na fotce skoro ten sam tekst jest na jej fb

hahahaha, wcześniej nie zwracałam uwagi na opis, ale znowu tam weszłam i faktycznie :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 февраля 2013

@Agoosia, te cienie to chyba najlepszy produkt jaki dostałam w lutowym. Taki odcień o jakim piszesz. Generalnie nie lubię sypkich cieni, bo zawsze mam je na całej twarzy, toaletce, ciuchach... XD A te łatwo się nakłada, są trwałe i nie ważą się przez spokojnie 8h. No i kolor tez mi pasuje. Z Rituals balsam dostałam we wcześniejszym jakimś boxie, ale nie cherry tylko rice milk -zakochałam się w zapachu i jak mi się skończy na pewno kupię duży :-) Z MeMeMe dostałam tusz do rzęs i już pisałam wcześniej - straszny badziew. A pomadkę mam koloru sinego różowego - totalnie mi nie pasuje -,- P.S. Dalej czekam na ten je#%!$# Birchbox xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa: Czyli to jej konto na fotce skoro ten sam tekst jest na jej fb hahahaha, wcześniej nie zwracałam uwagi na opis, ale znowu tam weszłam i faktycznie

a ja nawet nie sprawdzałam opisu i już wiedziałam, że to ona :crylol:
marta0859
marta0859
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja nawet nie sprawdzałam opisu i już wiedziałam, że to ona

ja to dzisiaj przez przypadek weszłam w tą zakładkę "zobacz kto ma cię w ulubionych", a że owy nick mnie zaciekawił, pokusiłam się o wejście i mało fortunnie sprawdziłam kogo jeszcze ma w ulubionych a tu taka niespodzianka :rotfl: cały komplet tutejszych forumowiczek i forumowiczów z top :D
Bayje
Bayje
  15 февраля 2013

nie chce Wam mówić ale to wychodzi na to, że to ona NAS ŚLEDZI !!!
STALKING W CZYSTEJ POSTACI

Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chce Wam mówić ale to wychodzi na to, że to ona NAS ŚLEDZI !!! STALKING W CZYSTEJ POSTACI

No ona pokazuje nam, że o nas wie, ostrzega nas :d
Paulinessa
Paulinessa
  15 февраля 2013

Tylko co ona ma do nas tak naprawdę? Jedyne co robimy to przeglądamy jej bloga. heh

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.