malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  12 февраля 2013

Nie ogarniam...

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 февраля 2013

Bayje, wez Mirre zapros :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ogarniam...

zaraz ogarniesz :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  12 февраля 2013
massacre
massacre: zaraz ogarniesz :*

I wszystko jasne, idę pod prysznic, ale jak wrócę to nadrobię:D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  12 февраля 2013

Co ta Jaśmina znowu nawyprawiała?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 февраля 2013

Chyba rozwiąże umowę o pracę bez wypowiedzenia z winy pracodawcy :woot:

Tylko nigdzie na necie nie mogę znaleźć jak to się odbywa, orientujecie się?
Daje oświadczenie załóżmy punkt 17, wychodzę z pracy i następnego dnia spokojnie już nie wracam? :ninja:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  12 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba rozwiąże umowę o pracę bez wypowiedzenia z winy pracodawcy Tylko nigdzie na necie nie mogę znaleźć jak to się odbywa, orientujecie się? Daje oświadczenie załóżmy punkt 17, wychodzę z pracy i następnego dnia spokojnie już nie wracam?

Mamy koleżanka z pracy niedawno się zwolniła, orientuję się mniej więcej jak to przebiegało bo się obydwie dobrze dogadywały, ale nie wiem czy to Ci coś pomoże, rozjaśni sytuację... lepiej poczekać na kogoś kto będzie wiedział więcej. ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 февраля 2013
Kiniowska
Kiniowska: Mamy koleżanka z pracy niedawno się zwolniła, orientuję się mniej więcej jak to przebiegało bo się obydwie dobrze dogadywały, ale nie wiem czy to Ci coś pomoże, rozjaśni sytuację... lepiej poczekać na kogoś kto będzie wiedział więcej. ;)

Dzięki :)
Babsy
Babsy
  12 февраля 2013

o co cho, o co?:w00t:

Bayje
Bayje
  12 февраля 2013

współczuje Ci, że musisz tak dużo nadrabiać.

Babsy
Babsy
  12 февраля 2013

jestem na biezaco z forum,fb, blogaskiem Jasi i nie wiem o co chodzi. gleboki poziom uposledzenia umyslowego? :woot:

madzia2143
madzia2143
  13 февраля 2013
Babsy
Babsy: gleboki poziom uposledzenia umyslowego?

chyba tak jak ja ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 февраля 2013

a mi glossybox dalej nie przyszlo, widze nawet ze dostalam tylko emaila ze wzieli pieniadze i zaplata jest kompletna, zadnego dispatcha :zabawa:
chyba szybciej skanceluje niz dostarcza :zabawA:

massacre
massacre
  13 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi glossybox dalej nie przyszlo, widze nawet ze dostalam tylko emaila ze wzieli pieniadze i zaplata jest kompletna, zadnego dispatcha chyba szybciej skanceluje niz dostarcza

cancel mozesz zrobic 30-to dniowym wypowiedzeniem, wiec nawet jak skasujesz teraz to ten Ci przyjdzie a nastepny nie. Na styczniowy tak dugo czekalam... Hermes generalnie jest chyba najgorsza firma kurierska. Jak ja dostalam despatch note, to nastepnego dnia przyszlo.
Poczekaj, moze nastepny box bedzie lepszy :-) Do lutowego boxa bylam bardzo zadowolona, a do tego moj facet kazal mi wczoraj dac zajebisty feedback na Jason Lip Balm (w styczniowym chyba byl), bo mu bardzo podszedl :rotfl:
Ja teraz czekam na birchbox, wysylaja zazwyczaj w polowie miesiaca, tez zadnego emaila poza tym ze wzieli kase nie dostalam ^^
Najlepiej nie czekac i tyle ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 февраля 2013
massacre
massacre: cancel mozesz zrobic 30-to dniowym wypowiedzeniem, wiec nawet jak skasujesz teraz to ten Ci przyjdzie a nastepny nie. Na styczniowy tak dugo czekalam... Hermes generalnie jest chyba najgorsza firma kurierska. Jak ja dostalam despatch note, to nastepnego dnia przyszlo. Poczekaj, moze nastepny box bedzie lepszy :-) Do lutowego boxa bylam bardzo zadowolona, a do tego moj facet kazal mi wczoraj dac zajebisty feedback na Jason Lip Balm (w styczniowym chyba byl), bo mu bardzo podszedl Ja teraz czekam na birchbox, wysylaja zazwyczaj w polowie miesiaca, tez zadnego emaila poza tym ze wzieli kase nie dostalam ^^ Najlepiej nie czekac i tyle ;)

zobacze czy przyjdzie (jesli w ogole przyjdzie), w sumie 6 dni to nie az tak duzo. royal mail jest milion razy lepszy z tego co widze, nigdy mi chyba paczka tak dlugo nie szla, chyba ze z chin :ninja:
jak Ci przyjdzie to daj znac z tym birchboxem, czy fajny :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.