malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

ten łeb bobasa u mnie nie działa

Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a u mnie nie ma takiego czegoś jak tłusty czwartek

Może zamiennik inny w takim bądź razie występuje w Twoim kalendarzu? ;P
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze jest na nim napisane, że przekładany od serca

Rozkminkę z tym mam, no nie spotkałem się z takim określeniem :/ Co ono oznacza? Napisane :woot: Jakaś reklama? :nielapie:
Konto usunięte
Konto usunięte: ten łeb bobasa u mnie nie działa

Rozumiem, czyli tylko taka chcica nagła, czasem mam własnie jak te kobiety w ciąży, słodkie, kwaśne, wszystko mieszam, stąd myśl moja że może jesteś zaciążona ;) W sumie to chyba pierwsze skojarzenie u każdego, jeśli się wspomni tylko: mam chęć na słodkie/kwaśne :D
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

jestem w ciąży, ale ten łeb bobasa nie działa i moja wypowiedź trochę zubożała:and:
z tym od serca to chwyt marketingowy, ale pierwszy raz widziałam tego wafelka

Bayje
Bayje
  6 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Może zamiennik inny w takim bądź razie występuje w Twoim kalendarzu?

po prostu nie jem pączków ani faworków ... więc dlatego mnie nie obchodzi tłusty czwartek :P
Babsy
Babsy
  6 февраля 2013
massacre
massacre: @avant A typowe sklepy ze spodniami, np. Big Star? @Babsy Jestes pewna, że to randka? W końcu macie dziecko ;P Od narodzin młodego pierwszy raz na randkę wyszliśmy po 4 miesiącach. Dokładnie pamietam :D Jak pierwszy raz zmagałam sie by bejbi zostawić pod opieką kogoś innego niż ja sama, jak czułam sie gruba i nieatrakcyjna, jak byliśmy zmęczeni.... a do tego Londyn jest tak mały, że spotkaliśmy po restauracji znajomych i z romantycznego spaceru przy Tamizie zrobiła sie noc imprezowa ;) to była porażka! ;-)
hah, no tak, to juz nie bedzie randka ;)

w ogole to Wam powiem, ze mialam dzis przygode, zdazylam przyjechac na miasto bo mialam podreptac po sklepach i isc do dentysty. wyszlam z samochodu, pale sobie, a tu mnie zaczepia jakis gostek (niby potem mowi ze policjant) i tak ze mna lazil godzine :wtf: na kawe i na kawe, zebym nr mu dala, a w ogole to sliczna jestem i czy sie umowimy kiedys, do obejmowania i calowania sie rwal... rany, nie dosc, ze bylam zaskoczona, to jeszcze sie balam, bo nie wiedzialam, czy nie nachlany albo nacpany ii nic mu nie powiedzialam zeby spiedalal, bo mysle- moze jeszcze w leb mi da... nie znam czlowieka przeciez;/ potem jak wyszlam od dentystki jezcze go minelam, ale juz mnie nie poznal czy cus, uf.
Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem w ciąży, ale ten łeb bobasa nie działa i moja wypowiedź trochę zubożała

Wybronię Cię, jednak moje czytanie między wyrazami takowym jest xD
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu nie jem pączków ani faworków ... więc dlatego mnie nie obchodzi tłusty czwartek :P

d83ddcdd Zanotowałem ;)

:bye:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 февраля 2013

Właśnie zauważyłam że te same emoty które ma fotka i mam w emoji na iPhone i iPad nie działają. Mogliby to jakoś zsynchronizować na foci. Na fejsie działa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 февраля 2013

Właśnie zauważyłam że te same emoty które ma fotka i mam w emoji na iPhone i iPad nie działają. Mogliby to jakoś zsynchronizować na foci. Na fejsie działa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
massacre
massacre: iPhone

Masz tego najnowszego? :)
massacre
massacre
  6 февраля 2013

Tak. Czemu pytasz?

Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
massacre
massacre: Tak. Czemu pytasz?

Tak tylko :) Kolega ma, podoba mi się. Ale oprócz tego, że mnie po prostu na niego póki co nie stać, myślę, że bardziej użyteczny jest dla Ciebie w Wielkiej Brytanii niż tutaj w Polsce.
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

kurcze, dostaję już piedolca od tego nic nie robienia. straszne!

massacre
massacre
  6 февраля 2013

Tak. Pisałam już kilka razy, że nie widzę sensu, by osoba uzywajaca jedynie 30% możliwości smart phone'a wydawała taką ilość pieniędzy na iPhone. A niestety często tak jest... "no bo iPhone, a bo jabłuszko"... sratatata. Dla mnie jest po prostu świetnym i przydatnym na codzień (w pracy, w domu, na ulicy) urządzeniem. Z tego co wiem, to polski rynek nie ma bogatej oferty appów, przede wszystkim tych bezpłatnych - iPhone w Polsce byłby tylko ładną cegłą ;-) Mój brat dostał mojego poprzedniego iPhone 4, ma 17 lat, żyje i mieszka w Polsce i zagadnij co? Dla niego jest świetną konsolą do gier :rotfl: Plus jest taki, ze oszczędzamy na rozmowach, smsach. Z Prinzem tak samo mogę wisieć na telefonie godzinę, ani mnie, ani jego to nic nie kosztuje. On w Wawie, ja w Londynie :-) Jest to luksus jakby nie było ;D napastować się smsami z każdego miejsca na świecie :mrgreen: Wizualnie to mi się średnio podoba... Chyba już się znudzilam ;). Moim guilty pleasure od lat jest Blackberry, ale ten nowy co wyszedł ... Co oni zrobili :wtf: Był taki fajny, wyjątkowy dzięki swojej qwerty klawiaturze... Zupełnie inny od tych wszystkich smart gówien... No i wypuścili BB 10 wyglądający jak wszystko inne na półkach...

massacre
massacre
  6 февраля 2013

Ten brak akapitów mnie zaraz już szczeli... Było dobrze z mobilna, teraz znowu spieprzyli. Ktoś wie czy jest to już wersja ostateczna czy jeszcze bedą coś "poprawiać"?

Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
massacre
massacre: Ktoś wie czy jest to już wersja ostateczna czy jeszcze bedą coś "poprawiać"?

Tu masz wykaz tego, co dokonali, jeśli brak wspominku, znaczy się że czeka ;) A czeka z tego co dziś wyczytałem, na dalsze zmiany :)
http://www.fotka.pl/lista_zmian
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.