Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1823 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Może zamiennik inny w takim bądź razie występuje w Twoim kalendarzu? ;P
Rozkminkę z tym mam, no nie spotkałem się z takim określeniem :/ Co ono oznacza? Napisane

Rozumiem, czyli tylko taka chcica nagła, czasem mam własnie jak te kobiety w ciąży, słodkie, kwaśne, wszystko mieszam, stąd myśl moja że może jesteś zaciążona ;) W sumie to chyba pierwsze skojarzenie u każdego, jeśli się wspomni tylko: mam chęć na słodkie/kwaśne :D
jestem w ciąży, ale ten łeb bobasa nie działa i moja wypowiedź trochę zubożała
z tym od serca to chwyt marketingowy, ale pierwszy raz widziałam tego wafelka
w ogole to Wam powiem, ze mialam dzis przygode, zdazylam przyjechac na miasto bo mialam podreptac po sklepach i isc do dentysty. wyszlam z samochodu, pale sobie, a tu mnie zaczepia jakis gostek (niby potem mowi ze policjant) i tak ze mna lazil godzine

Właśnie zauważyłam że te same emoty które ma fotka i mam w emoji na iPhone i iPad nie działają. Mogliby to jakoś zsynchronizować na foci. Na fejsie działa.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Właśnie zauważyłam że te same emoty które ma fotka i mam w emoji na iPhone i iPad nie działają. Mogliby to jakoś zsynchronizować na foci. Na fejsie działa.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tak. Czemu pytasz?
Tak. Pisałam już kilka razy, że nie widzę sensu, by osoba uzywajaca jedynie 30% możliwości smart phone'a wydawała taką ilość pieniędzy na iPhone. A niestety często tak jest... "no bo iPhone, a bo jabłuszko"... sratatata. Dla mnie jest po prostu świetnym i przydatnym na codzień (w pracy, w domu, na ulicy) urządzeniem. Z tego co wiem, to polski rynek nie ma bogatej oferty appów, przede wszystkim tych bezpłatnych - iPhone w Polsce byłby tylko ładną cegłą ;-) Mój brat dostał mojego poprzedniego iPhone 4, ma 17 lat, żyje i mieszka w Polsce i zagadnij co? Dla niego jest świetną konsolą do gier Plus jest taki, ze oszczędzamy na rozmowach, smsach. Z Prinzem tak samo mogę wisieć na telefonie godzinę, ani mnie, ani jego to nic nie kosztuje. On w Wawie, ja w Londynie :-) Jest to luksus jakby nie było ;D napastować się smsami z każdego miejsca na świecie
Wizualnie to mi się średnio podoba... Chyba już się znudzilam ;). Moim guilty pleasure od lat jest Blackberry, ale ten nowy co wyszedł ... Co oni zrobili
Był taki fajny, wyjątkowy dzięki swojej qwerty klawiaturze... Zupełnie inny od tych wszystkich smart gówien... No i wypuścili BB 10 wyglądający jak wszystko inne na półkach...
Ten brak akapitów mnie zaraz już szczeli... Było dobrze z mobilna, teraz znowu spieprzyli. Ktoś wie czy jest to już wersja ostateczna czy jeszcze bedą coś "poprawiać"?
Tu masz wykaz tego, co dokonali, jeśli brak wspominku, znaczy się że czeka ;) A czeka z tego co dziś wyczytałem, na dalsze zmiany :)
http://www.fotka.pl/lista_zmian