malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  6 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: ..oby Na to liczę skrycie że nie będzie za "chudy" xD Że się, nażrę :P

w takim razie życzę góry pączków i faworków, czy tam co kto lubi...
Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Paulinessa: Kwiaty zamówione? Mię się nie pytaj o nie :D Toś Ty dla mnie badyle masz dać, a nie ja Tobie. My inni, inaczej się dopieszczamy, by nie powiedzieć że o swe względy zapobiegamy

:rotfl:

Ode mnie można dostać tylko liścia (czy tam "z liścia") :rotfl:
Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ode mnie można dostać tylko liścia (czy tam "z liścia")

Na jesień, fakt, byś mię tym nie zaskoczyła, ale mamy już niemal wiosnę, takie liście są mile widziane. Bij mnie badylami :gothiclady:
Znowu nawiązanie do [po]krzyw(d)? ;p
Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Paulinessa: Ode mnie można dostać tylko liścia (czy tam "z liścia") Na jesień, fakt, byś mię tym nie zaskoczyła, ale mamy już niemal wiosnę, takie liście są mile widziane. Bij mnie badylami Znowu nawiązanie do [po]krzyw(d)? ;p

Nie, pokrzywą w twarz nie dostaniesz, bo jak Ci napuchnie to nigdzie z Tobą nie wyjdę :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  6 февраля 2013

cdn

d83dde18

Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w takim razie życzę góry pączków i faworków, czy tam co kto lubi...

Faworki, ostatni raz jadłem je z...a nawet nie pamiętam, sporo lat temu, już mamcia kochana ich nie robi :(
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, pokrzywą w twarz nie dostaniesz, bo jak Ci napuchnie to nigdzie z Tobą nie wyjdę

Sugerowanie o innym, bardziej intymnym miejscu? :woot: ;D
Jak tak, to czuj się że wtedy wyjdę gdziekolwiek poza wyro :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: cdn

Taa...jutro :crylol: :D
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Sylvinka
Sylvinka: też szukam czegoś innego, z dobrego materiału ale nie ma, u mnie w sklepach są spodnie rurkopodobne które nawet po praniu malują nogi, ogólnie są za bardzo rozciągliwe.

to ja się tak wkopałam w levisy. założyłam, w sklepie jakoś nie zwróciłam uwagę, poza tym wyglądały super. a w domu? jakbym założyła na siebie spodnie z gumy:and:

a w sprawie tłustego czwartku - o rany, nie mogę się doczekać. dzisiaj już zjadłam wafelka w czekoladzie:and: bo mnie jakaś chcica na słodkie łapie
Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie jakaś chcica na słodkie łapie

Miałem tak z tydzień temu. Opitoliłem w 1 dzień z 4 czekolady, kilka batonów oraz dwie bombonierki O.o
Całe zapasy poszły w mig, za to humor po zjedzeniu takiej ilości słodkości, niezapomniany :)
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

ja normalnie wyzwalam sobie humor ćwiczeniami, ale że teraz jestem unieruchomiona to mam ochotę na słodkie:and: chociaż dozuję sobie, żeby się nie przeżerać bo to podobno zostaje, takie uzależnienie od słodkiego

mirra20
mirra20
  6 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Faworki, ostatni raz jadłem je z...a nawet nie pamiętam, sporo lat temu, już mamcia kochana ich nie robi :(

u mnie mama pewnie zrobi i faworki i pączki, tylko że ja za słodkim to nie przepadam, więc pewnie tylko dzióbnę dla tradycji
Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaż dozuję sobie, żeby się nie przeżerać

Wtedy by się to kłóciło z ćwiczeniami :) Umiar, hmm, chyba każdy powinien mieć, w szeroko rozumianym słowa tego znaczeniu. ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie mama pewnie zrobi i faworki i pączki, tylko że ja za słodkim to nie przepadam, więc pewnie tylko dzióbnę dla tradycji

Aż zapytam ją, czemu właściwie już nie robi :woot: Się nie zdziwię jak w odp. usłyszę: bo nic nie wspominałeś o nich :rotfl:
mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

na szczęście mam umiar w jedzeniu, ale kurcze teraz mój umiar to nie jest wszystko, bo teraz drugi żołądek chce dojść do władzy, a ja trochę z nim walczę;)

Abaddon
Abaddon
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczęście mam umiar w jedzeniu

Ja nie, wcinam niemal wszystko, w każdej postaci a mimo tego szczupły jestem :)
Konto usunięte
Konto usunięte: bo teraz drugi żołądek chce dojść do władzy, a ja trochę z nim walczę;)

Czyżby miało być d83ddc76? Jak tak, to chyba nie powinnaś się powstrzymywać? Skoro sam się domaga organizm zwiększonej ilości pożywienia :P Tylko że..ja nie tata, żaden dietetyk itp. tylko takie me zdanie, może i mylne, nie znam się :)
Bayje
Bayje
  6 февраля 2013

a u mnie nie ma takiego czegoś jak tłusty czwartek bo ja i tak nie lubie pączków :D

mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Abaddon
Abaddon: Ja nie, wcinam niemal wszystko, w każdej postaci a mimo tego szczupły jestem

ja też sobie nie odmawiam, ale przy tym mam bardzo dużo ruchu i sprawny metabolizm, więc moje 2500kcal sprawia, że trzymam wagę

e zwiększona ilość to jest, ale jeszcze do tego czekolada i inne obleśne rzeczy typu wafelki, cola, chipsy i tak dalej, dlatego sobie dozuję choć dzisiaj już zeżarliśmy całego wafelka, jeszcze jest na nim napisane, że przekładany od serca:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.