malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

dla kogoś seks to już wtykanie palcy w dupę ...

to mam na myśli, że każdy inaczej odbiera i inaczej widzi słowo RANDKA.
Ty widzisz tak a ja inaczej i nie wmawiaj mi, że nie mogę mieć własnego zdania.
bez jaj.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy inaczej odbiera ... randkę...

po to sa slowniki, zeby jednak ludzie odbierali pewne pojecia tak samo ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Proszę Cię jestem fanką rocka, nie katuj mnie xD

Rap is like scissors, it always loses to rock :rock: ;-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
massacre
massacre: Rap is like scissors, it always loses to rock ;-)

2764

A do do definicji randki, zgadzam się z Aśką właśnie, z tym że dla mnie może zakończyć się jedynie uściskiem dłoni także :)
Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

słowniki również nie ukazują znaczenia słowo 'KOCHAĆ' .... bo po prostu są słowa które każdy odbiera 'inaczej'.

Dla Ciebie randka to wyjście z Twoim facetem ... (i to jest normalne) a dla mnie nie jest to randka no i tyle trudno pojąć odmienne zdanie.

Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

W sumie gdyby samo wyjście oznaczało randke to miałabym chyba z 3 razy wciągu dnia tych ... randek. :and:

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie gdyby samo wyjście oznaczało randke to miałabym chyba z 3 razy wciągu dnia tych ... randek.

Nie no, wyjście nie oznacza od razu randki. Wychodzić to ja często wychodzę i nawet z tym chłopakiem właśnie. Aczkolwiek, w przypadku czwartku to już coś innego. :)

Ale o co ten spór? Każdy czuje inaczej :)
Bayje
Bayje
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale o co ten spór?Każdy czuje inaczej :)

i to mam na myśli :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 февраля 2013

Co ma własne zdanie do błędnego pojmowania jasnych pojęć? Gdyby było tak jak mówisz, każdy uczeń w szkole dostawałby piątki używając argumentu o "własnym zdaniu". Po to jest słownik, by ludzie z niego korzystali w komunikowaniu sie nawzajem. W przeciwnym bądź razie każdy każdego pytałby sie na każdym kroku, co ma na myśli. Nonsens. EOT

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

Nie wiedziałam, że w szkole uczą o randkowaniu ... O_o
Nie pytałam tutaj o twierdzenie pitagorasa które jest jedno ... ale o rzecz którą każdy 'ODBIERA' inaczej.

Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

Dla Ciebie wyjście z facetem OSOBNO BEZ DZIECKA JEST RANDKĄ.
A dla mnie SAMO wyjście z facetem randki nie robi - taka różnica.

Zaraz napiszę, że wycieram tyłek używając prawej ręki to mi ktoś tutaj napiszę, że ROBIE to źle bo powinnam wycierać się lewą .. :zonk:

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013

Mogłam nie pisać o tej randce :crylol:

Bayje
Bayje
  5 февраля 2013

ja już dawno stwierdziłam, że tutaj nie można napisać własnego zdania bo nawet potem okazuje sie, że własne zdanie jest złe ... :zonk:

styka51
styka51
  5 февраля 2013
massacre
massacre: o sztuce jak najbardziej, gdy idziemy na musical czy do teatru. o polityce tez :D

Nigdy nie byłam z Mankiem w teatrze :c
massacre
massacre: kryzys stagnacji... potrzebna Ci adrenalina w zwiazku? dziwisz sie dlaczego inne sie na niego slinia... sama bylas jedna z nich ;-)

Chyba tak, dlatego lubię sobie pokrzyczeć na niego;p
Szczerze? Śliniłam się w moich wizjach Mańka, gdy był w technikum ;p
massacre
massacre: wiem o co chodzi. Ja tkwilam na liscie oczekujacych na bilety np. na Top Gear (kojarzysz ten program?), sa za darmo, ale wymagaja "wysilku" i zaangazowania by je zdobyc. J jest taki sam, chyba nie chce mu sie myslec i otwiera portfel... choc po tylu latach wie, ze to nie wszystko i oczekuje nieco wiecej inicjatywy. Nie mam 16-tu lat, by mnie uwiesc kolorowymi drinkami i eksluzywna kolacja

No widzisz, chciało Ci się :D
Jak miałam 18 lat, to wiesz... bajerował mnie ostro, kręciło mnie to, że ja jechałam do restauracji, a koleżanki chodziły na kebaby. A teraz mnie to wkurza ;p

RANDKA - spotkanie dwóch osób mające na celu nawiązanie lub rozwinięcie znajomości, inicjowane z zamiarem stworzenia lub umocnienia relacji emocjonalnych, seksualnych lub małżeńskich pomiędzy uczestniczącymi w randce osobami. W szerszym znaczeniu randką będzie także każde spotkanie osób, które łączą tego rodzaju relacje.

A dla mnie randka, to to co podkreślone :zabawa:
W pewnym momencie związku randki się zacierają, pojawiają się normalne spotkania :D
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogłam nie pisać o tej randce

Skoro jednak się wychyliłaś, dodam że jestem już gotowy na czwartek :tak:
Podpowiem tylko byś uważała w czasie spożywania pizzy, tam gdzie się udajemy, mój znajomy kucharzy, będziesz miała specjala :zakochany:
Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Skoro jednak się wychyliłaś, dodam że jestem już gotowy na czwartek

Koszula wyprasowana, kwiaty zamówione, my darling? :zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.