malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Koszula wyprasowana, kwiaty zamówione

Miło ze jesteś przygotowana :3
Ja raczej nie patrzę czy w kant ciuch doprasowany, możesz być i w pomiecionej xD
Kwiatki, ech, tyle razy Tobie powtarzałem tylko d83cdf35 podobują się mię :tak: Tylko takie jestem w stanie utrzymać, moje dwie paprotki już zdechły :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: darling

Gópia!!! Miałaś nie zdradzać na jakim portalu się poznaliśmy :/
Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Gópia!!! Miałaś nie zdradzać na jakim portalu się poznaliśmy :/

:crylol:

Abaddon
Abaddon: Kwiatki, ech, tyle razy Tobie powtarzałem tylko podobują się mię Tylko takie jestem w stanie utrzymać, moje dwie paprotki już zdechły

To przecież nie kuva w doniczce tylko bukiet róż, czerwonych!!!! :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 февраля 2013

@Styka :brawo: Bayje oprócz rozumienia podstawowych regułek musi sie nauczyć czytania ze zrozumieniem. Po pierwsze nigdzie nie napisałam, że każde wyjście z facetem bez dziecka traktuje jak randkę. Czytanie ze zrozumieniem lekcja pierwsza. Koleżanka Bayje utwierdza mnie w przekonaniu, że KAŻDY może rozumieć pojęcie randki po swojemu, po to by następnie orzec, że to jednak JEJ teoria jest zgodna, jedyna i prawdziwa. Gdzie widze jasno, że regułka Styki przyzwoicie wytłumaczyła (mam nadzieje) że aspekt "niespodzianki" nie jest konieczny, by uznać spotkanie za rankę. Czytanie ze zrozumieniem lekcja druga. Pózniej koleżanka Bayje stwierdziła, dzięki chyba nowo zakupionemu teleskopowi i grzebaniu u mnie pod przescieradłem, że każde spotkanie ze swoim mężczyzną BEZ DZIECKA traktuję jak randkę... Ach ta słodka nadinterpretacja :-) Gdyby tak było, to wspomniałbym o niedzielnym wypadzie do sklepu po buraki. Tez byliśmy bez dziecka. Czytanie ze zrozumieniem lekcja trzecia. Brawo. Oficjalnie się ośmieszyłaś. I taka mała rada, na przyszłość tego typu uszczypliwości zachowaj dla siebie. I mierz swoje siły na zamiary. Do mnie nie szczekaj. Dziękuje i pozdrawiam.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To przecież nie kuva w doniczce tylko bukiet róż, czerwonych!!!!

Nie wnikam co mię za kwiat przyniesiesz, czy też w czym :P Ta czerwień to ja już się domyślam, jak ma na byka podziałać :ziober2:
JejQ, zapowiada się śniadanie :oops:
Ja pikole, trza pięty wyszorować pumeksem :ssh:
massacre
massacre
  5 февраля 2013

Abaddon bajerujesz, bajerujesz... Zaprosiłeś w końcu jakaś pannę na randkę?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  5 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Ja pikole, trza pięty wyszorować pumeksem

tak w brud oblazłeś? Żyletką zdrap
Abaddon
Abaddon: JejQ, zapowiada się śniadanie

Tak, zrobisz mi je i przyniesiesz do MOJEGO oddzielnego łóżka :D

Abaddon
Abaddon: Ta czerwień to ja już się domyślam, jak ma na byka podziałać

Uważaj, umiem się bronić.

Abaddon
Abaddon: Nie wnikam co mię za kwiat przyniesiesz, czy też w czym :P

Pokrzywy :zakochany: wprawdzie zima, to przyniose suszone.
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak w brud oblazłeś? Żyletką zdrap

Rozumiem ze porada z życia wzięta? ;D :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, zrobisz mi je i przyniesiesz do MOJEGO oddzielnego łóżka :D

Pff, też mi sztuka zapodać jajo na twardo :ziew: Mojego oddzielnego, hmm.. Masz w pokoju wyra dwa? :)
Czemu u Cię, a nie u mię? :>
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważaj, umiem się bronić.

Trolololo, nie jedna zbroja pękała jak jam wjeżdżał :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokrzywy

Szkoda że suszone, już widziałem Ciebie w takowej roli :gothiclady:
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
massacre
massacre: Abaddon bajerujesz, bajerujesz... Zaprosiłeś w końcu jakaś pannę na randkę?
Piedolone cytowanie :zly:Nie bajeruję, kogo niby? :)Nie zapraszam, nie wyrażam zainteresowania pannami, tylko rogacze i mężatki są mile widziane :tak:
massacre
massacre
  5 февраля 2013

@Abaddon Cytowanie raz działa, raz nie. Na telefonie wcale, wybacz. Co gorsza, justuje tekst w całość, nawet jak robię akapity :martuska: O jakich mężatkach i rogaczach mówisz???

WiejskiRuchacz
WiejskiRuchacz
  5 февраля 2013

Hahahaha, miałem dobre przeczucie, żeby tu zajrzeć po długiej przerwie, Bayjaje dalej w formie, kopalnia beki. :rotfl:

Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013

[quote=massacre]Cytowanie raz działa, raz nie. Na telefonie wcale, wybacz. Co gorsza, justuje tekst w całość, nawet jak robię akapity

massacre
massacre
  5 февраля 2013

@Darek Jak ją czytałam, to o Tobie pomyślałam... Zaczynam wierzyć w moc moich myśli :rotfl: @Abaddon Randkowanie z mężatkami to brak lojalności i morali IMO

Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
massacre
massacre: @Abaddon Randkowanie z mężatkami to brak lojalności i morali

Tylko z ich strony :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 февраля 2013

Ale natrzaskaliście stron :wtf:

Co pójdę do sklepu to wszędzie rurki sprzedają.
Kiedy to się skończy :and:

massacre
massacre
  5 февраля 2013

@Abaddon No tak... Jakby nie spojrzeć to robisz przysługę mężczyznom wystawiając na próbę wierność ich żon ;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.