Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1819 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Miło ze jesteś przygotowana :3
Ja raczej nie patrzę czy w kant ciuch doprasowany, możesz być i w pomiecionej xD
Kwiatki, ech, tyle razy Tobie powtarzałem tylko

Gópia!!! Miałaś nie zdradzać na jakim portalu się poznaliśmy :/
@Styka Bayje oprócz rozumienia podstawowych regułek musi sie nauczyć czytania ze zrozumieniem. Po pierwsze nigdzie nie napisałam, że każde wyjście z facetem bez dziecka traktuje jak randkę. Czytanie ze zrozumieniem lekcja pierwsza. Koleżanka Bayje utwierdza mnie w przekonaniu, że KAŻDY może rozumieć pojęcie randki po swojemu, po to by następnie orzec, że to jednak JEJ teoria jest zgodna, jedyna i prawdziwa. Gdzie widze jasno, że regułka Styki przyzwoicie wytłumaczyła (mam nadzieje) że aspekt "niespodzianki" nie jest konieczny, by uznać spotkanie za rankę. Czytanie ze zrozumieniem lekcja druga. Pózniej koleżanka Bayje stwierdziła, dzięki chyba nowo zakupionemu teleskopowi i grzebaniu u mnie pod przescieradłem, że każde spotkanie ze swoim mężczyzną BEZ DZIECKA traktuję jak randkę... Ach ta słodka nadinterpretacja :-) Gdyby tak było, to wspomniałbym o niedzielnym wypadzie do sklepu po buraki. Tez byliśmy bez dziecka. Czytanie ze zrozumieniem lekcja trzecia. Brawo. Oficjalnie się ośmieszyłaś. I taka mała rada, na przyszłość tego typu uszczypliwości zachowaj dla siebie. I mierz swoje siły na zamiary. Do mnie nie szczekaj. Dziękuje i pozdrawiam.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Abaddon bajerujesz, bajerujesz... Zaprosiłeś w końcu jakaś pannę na randkę?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tak w brud oblazłeś? Żyletką zdrap
Tak, zrobisz mi je i przyniesiesz do MOJEGO oddzielnego łóżka :D
Uważaj, umiem się bronić.
Pokrzywy

Rozumiem ze porada z życia wzięta? ;D

Pff, też mi sztuka zapodać jajo na twardo

Czemu u Cię, a nie u mię? :>
Trolololo, nie jedna zbroja pękała jak jam wjeżdżał

Szkoda że suszone, już widziałem Ciebie w takowej roli

@Abaddon Cytowanie raz działa, raz nie. Na telefonie wcale, wybacz. Co gorsza, justuje tekst w całość, nawet jak robię akapity O jakich mężatkach i rogaczach mówisz???
Hahahaha, miałem dobre przeczucie, żeby tu zajrzeć po długiej przerwie, Bayjaje dalej w formie, kopalnia beki.
[quote=massacre]Cytowanie raz działa, raz nie. Na telefonie wcale, wybacz. Co gorsza, justuje tekst w całość, nawet jak robię akapity
@Darek Jak ją czytałam, to o Tobie pomyślałam... Zaczynam wierzyć w moc moich myśli @Abaddon Randkowanie z mężatkami to brak lojalności i morali IMO