Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1820 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni

Jak społeczeństwo, tfu, nie tak, jak kobiałki przestaną o siebie dbać i będą miały za tęgie nogi by się w nie wbić

Pewnie dowiem za chwilę się, że rozmiarówka i na takie jest :P
Pewnie, że są, ale co za różnica.
Wszędzie jest to samo. Plus teraz każdą możliwą bluzkę/sweter obwieszają ćwiekami.
@Avant Poważnie TYLKO rurki są w sklepach? Cieżko mi w to uwierzyć ...
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mi by sie przydala randka... ostatnio jestesmy z Seba glownie rodzicami, nie partnerami;/ moze w ten weekned...
dokladnie. za normalnymi trzeba sie duuuuzo nachodzic... a jak jeszcze by sie z wyprzedazy chcialo... to dochodzi potworek niby-rurki-z-krokiem-w-kolanach

jasne ze sa takie np w levis - 2 lata temu kupilam zachwycona takie jakie chcialam, 300zl dalam, po 2 mies sie przetarly do dziury na tylku, juz wole kupowac za 50 gorzej skrojone

@avant A typowe sklepy ze spodniami, np. Big Star? @Babsy Jestes pewna, że to randka? W końcu macie dziecko ;P Od narodzin młodego pierwszy raz na randkę wyszliśmy po 4 miesiącach. Dokładnie pamietam :D Jak pierwszy raz zmagałam sie by bejbi zostawić pod opieką kogoś innego niż ja sama, jak czułam sie gruba i nieatrakcyjna, jak byliśmy zmęczeni.... a do tego Londyn jest tak mały, że spotkaliśmy po restauracji znajomych i z romantycznego spaceru przy Tamizie zrobiła sie noc imprezowa ;) to była porażka! ;-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail