malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
massacre
massacre: @Abaddon No tak... Jakby nie spojrzeć to robisz przysługę mężczyznom wystawiając na próbę wierność ich żon ;-)

:rotfl: Wczoraw tvj oglądałem o testerkach niewierności. Co za głupota, wynająć hot niunie by udowodnić że samiec się za taką oglądnie, w sądzie przedstawić jako zdradę ten występek :zonk: Na uj głupia wynajmowała? Mogła siedzieć cicho, NIE PROWOKOWAĆ, to by nie była zdradzona. Tylko ze..tu druga strona może być, jakaś nie tępa dzida chciała tego, by od męża wyciągnąć więcej poprzez rozwód itp :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy to się skończy

Jak społeczeństwo, tfu, nie tak, jak kobiałki przestaną o siebie dbać i będą miały za tęgie nogi by się w nie wbić :ziober2:
Pewnie dowiem za chwilę się, że rozmiarówka i na takie jest :P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: Jak społeczeństwo, tfu, nie tak, jak kobiałki przestaną o siebie dbać i będą miały za tęgie nogi by się w nie wbić Pewnie dowiem za chwilę się, że rozmiarówka i na takie jest :P

Pewnie, że są, ale co za różnica.
Wszędzie jest to samo. Plus teraz każdą możliwą bluzkę/sweter obwieszają ćwiekami.
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Plus teraz każdą możliwą bluzkę/sweter obwieszają ćwiekami.

To jakiś szał jest obecny, czy ma służyć w razie czegoś złego jako pancerz ochronny? :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 февраля 2013
Abaddon
Abaddon: To jakiś szał jest obecny, czy ma służyć w razie czegoś złego jako pancerz ochronny?

Gorzej jak się przewrócisz i jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności to wszystko się w Ciebie powbija :ziober2:
Abaddon
Abaddon
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorzej jak się przewrócisz i jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności to wszystko się w Ciebie powbija

Darmowa akupunktura xD Dla osób z skłonnościami sadystycznymi takowy ubiór? ;P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 февраля 2013

@Avant Poważnie TYLKO rurki są w sklepach? Cieżko mi w to uwierzyć ...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  5 февраля 2013
massacre
massacre: @Avant Poważnie TYLKO rurki są w sklepach? Cieżko mi w to uwierzyć ...

no praktycznie w większości przypadków tak - do wyboru jeansowe, materiałowe, w kwiatki, w gwiazdki, w kropki, kolorowe, galaxy i milion innych.
Babsy
Babsy
  5 февраля 2013

mi by sie przydala randka... ostatnio jestesmy z Seba glownie rodzicami, nie partnerami;/ moze w ten weekned...

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  5 февраля 2013

ładnie Asia pojechalas xD

w00tjump
w00tjump
  5 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no praktycznie w większości przypadków tak - do wyboru jeansowe, materiałowe, w kwiatki, w gwiazdki, w kropki, kolorowe, galaxy i milion innych.

dokladnie. za normalnymi trzeba sie duuuuzo nachodzic... a jak jeszcze by sie z wyprzedazy chcialo... to dochodzi potworek niby-rurki-z-krokiem-w-kolanach :zonk: ewentualnie podziurawione boyfriendy - lubie je w dzien na luzie z bluza. ale normalnych, prostych lub boot cut, nieudziwnionych jeansow do wszystkiego juz daaaaawno nie mialam:nie:
jasne ze sa takie np w levis - 2 lata temu kupilam zachwycona takie jakie chcialam, 300zl dalam, po 2 mies sie przetarly do dziury na tylku, juz wole kupowac za 50 gorzej skrojone:lol:
massacre
massacre
  6 февраля 2013

@avant A typowe sklepy ze spodniami, np. Big Star? @Babsy Jestes pewna, że to randka? W końcu macie dziecko ;P Od narodzin młodego pierwszy raz na randkę wyszliśmy po 4 miesiącach. Dokładnie pamietam :D Jak pierwszy raz zmagałam sie by bejbi zostawić pod opieką kogoś innego niż ja sama, jak czułam sie gruba i nieatrakcyjna, jak byliśmy zmęczeni.... a do tego Londyn jest tak mały, że spotkaliśmy po restauracji znajomych i z romantycznego spaceru przy Tamizie zrobiła sie noc imprezowa ;) to była porażka! ;-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 февраля 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ładnie Asia pojechalas xD

zdefiniuj "pojechalas"

mmaryja
mmaryja
  6 февраля 2013

kurcze, to ja mam problem żeby znaleźć fajne rurki, a wy przeciwnie:) teraz ogólnie mam ciężko ze spodniami, ale masa nie-rurek jest w zarze, w levisie, w lee i wranglerze. nawet w h&m widziałam zwykłe spodnie, choć nigdy nie miałam i nie wiem jak z jakością.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  6 февраля 2013
massacre
massacre: zdefiniuj "pojechalas"

nie bede sie bawic w wasze gimbodefinicje xD
Bayje
Bayje
  6 февраля 2013

ja tam zawsze jestem zdania, że groźny pies szczekać nie musi. :zonk:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.