Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
31 января 2013
Gdyby próbowała to by przypominała???
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Bayje
31 января 2013
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
31 января 2013
Konto usunięte: za Kim latają wizażystki które wiedzą jak ją umalować
widzialam jak sama sie malowala, akurat malowac sie potrafi lepiej niz ruchac. period.
mmaryja
31 января 2013
massacre: Powodzenia
dzięki!
o ranyyy, padam na pysk. coś mnie pasożyt męczy dzisiaj
styka51
31 января 2013
Post został skasowany z powodu naruszenia Regulaminu serwisu Fotka
massacre
31 января 2013
@Maryjka
Moze sie emocjonowałaś egzaminem i sie biedak zestresował? Albo odwrotnie, ile razy nie śmiałam sie głośno z rozbawienia to moj pózniej w ekscytacji wiercił sie w brzuchu jak szalony, a na powierzchni brzuch mi falował jakbym miała w środku obcego ;)
@Styka
Kto bedzie Cyganki szukał w googlach? Pomijając policję.
styka51
31 января 2013
massacre: Kto bedzie Cyganki szukał w googlach? Pomijając policję.
Może jakieś fanki jej bloga?
Albo sama swoje nazwisko wpisze w google? ( ja czasem tak robię, ale zbyt dużo jest takich jak ja )
Bayje
31 января 2013
ta bo ja jej mam czego zazrościć ona może mi zazdrościć o mnie chociaz się faceci biją
massacre
31 января 2013
Juz mobilna działała i śmigala.. i znowu coś w niej grzebią ...