malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  31 января 2013
massacre
massacre: @Bayje Mi wcale jej nie przypomina. Kardashian przy niej wydaje sie być ikoną stylu i mistrzynią mejkapu @Maryjka Powodzenia :-)

ja nie powiedziałam, że ona PRZYPOMINA tylko, że PRÓBUJE :zonk: i przez wygląda wulgarnie
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 января 2013

Gdyby próbowała to by przypominała???

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
wpis jest ukryty
Bayje
wpis jest ukryty
massacre
wpis jest ukryty
massacre
massacre
  31 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: za Kim latają wizażystki które wiedzą jak ją umalować

widzialam jak sama sie malowala, akurat malowac sie potrafi lepiej niz ruchac. period.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  31 января 2013
massacre
massacre: Powodzenia

dzięki!
o ranyyy, padam na pysk. coś mnie pasożyt męczy dzisiaj:and:
styka51
wpis jest ukryty
massacre
massacre
  31 января 2013

@Maryjka

Moze sie emocjonowałaś egzaminem i sie biedak zestresował? Albo odwrotnie, ile razy nie śmiałam sie głośno z rozbawienia to moj pózniej w ekscytacji wiercił sie w brzuchu jak szalony, a na powierzchni brzuch mi falował jakbym miała w środku obcego ;)

@Styka

Kto bedzie Cyganki szukał w googlach? Pomijając policję.

styka51
styka51
  31 января 2013
massacre
massacre: Kto bedzie Cyganki szukał w googlach? Pomijając policję.

Może jakieś fanki jej bloga?
Albo sama swoje nazwisko wpisze w google? ( ja czasem tak robię, ale zbyt dużo jest takich jak ja :and:)
Bayje
Bayje
  31 января 2013

ta bo ja jej mam czego zazrościć ona może mi zazdrościć o mnie chociaz się faceci biją :zakochany:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  31 января 2013

Tu dalej o Jasminie Gosi? :ninja:

czy wy też tak macie, że mimo iż zaglądacie do sieci to nie macie ochoty logować się na fotkę? chyba coś ze mną nie tak :rotfl:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  31 января 2013

ja mam zapamietane haslo;) ale ten nowy wyglad odpycha, jest chyba najgorszy jaki widzialam w czasie pobytu na fotce.

Bayje
Bayje
  31 января 2013

no ja też mam zapamiętane hasło ale czasami mam tak, że nie wchodze na forum tutaj :D

massacre
massacre
  31 января 2013

Juz mobilna działała i śmigala.. i znowu coś w niej grzebią ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.