malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryja
mmaryja
  29 января 2013

ja rozpoznam tak czy siak jak spojrzę, ale na razie też się nie pokazuje ochoczo. jakoś tak się dupskiem odwraca i nie chce nic pokazać;)
dla chłopca już nawet jest imię, więc mój mąż twierdzi, że będzie chłopak

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 января 2013

@Agoosia

Jeśli zdążyłaś zamówić styczniowy to mogą przyjść oba razem.

Nie samoopalaczem, słyszałam w Polsce nieraz że wciskanie dziecku w ogromnych ilościach kubusiów i marchewek jest "zdrowe" :rotfl: a potem te dzieciaki pomarańczowe faktycznie jak po samoopalaczu.
Moj ma po starych śniadą cerę, latem ma śliczny kolor skory, mimo kremów ochronnych.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  29 января 2013

@Maryjka
Jakie imię wybraliscie dla chłopaka?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  29 января 2013

W Polsce w ogóle blady=chory, głupie przekonanie. Mam kuzynki, które były takie żółte, żłopały te Kubusie na hektolitry. Mnie po Kubusiu tak pali zgaga, że nawet nie ruszam.

mmaryja
mmaryja
  29 января 2013
massacre
massacre: Jakie imię wybraliscie dla chłopaka?

Lew
ciekawa jestem co wyjdzie z naszego. ja jestem blada, ale latem opalam się na czekoladowo, mimo wiecznej 50 na twarzy i ciele, mój mąż dla odmiany mniej blady, ale w ogóle się nie opala.
massacre
massacre
  30 января 2013

@pijana
:rotfl:
Siny to chory, ale blady? Polska co raz bardziej mi Essex przypomina. Tam wszyscy maja kolor pomarańczy, ba! Solaria mają w ogródku pobudowane. Z reszta na pewno kojarzysz Petera Andre i Katie Price aka Jordan - oto są ikony Essex :ziober2:
Angielki maja fajny kolor skory, taki mleczny. Rozumiem z kolei latynoski i inne kobiety o ciemniejszych karnacjach - zimą nabierają właśnie sinego, niezdrowo wygladajacego koloru. Wtedy trochę sztucznego słońca dobrze im robi ;-)

@Maryjka
Ach, pisalas juz kiedyś, że Lew Wam sie podoba. Odważnie przy tych wszystkich Kubusiach, Jasiach i Antosiach.

Co ma wyjść to wyjdzie, moj jest totalną mieszanką genetyczną.

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 января 2013
massacre
massacre: Jeśli zdążyłaś zamówić styczniowy to mogą przyjść oba razem.

aaa, to spoko :D
massacre
massacre: Nie samoopalaczem, słyszałam w Polsce nieraz że wciskanie dziecku w ogromnych ilościach kubusiów i marchewek jest "zdrowe"

wez juz nic nie mow :rotfl: rozumiem napic sie szklanki czy zjesc marchewke (bo w sumie sa fajne na przekaski) ale bez jaj :rotfl:
massacre
massacre: Moj ma po starych śniadą cerę, latem ma śliczny kolor skory, mimo kremów ochronnych.

najlepsze jest to, ze moj syn wcale nie jest blady :Rotfl: ja jestem jak sciana + opalam sie na czerwono, wiec jak chce byc opalona to sie bawie z samoopalaczami :) moj facet ma czarne wlosy i jest jeszcze bledszy ode mnie, opala sie prawie ze w ogole. A moj mlody to jak moj tata - blondyn i opala sie na ladny braz. ale dla niektorych trzeba chyba sobie dzieci z murzynem robic zeby byly wystarczajaco opalone :zabawa:

a tak w ogole to zauwazylam ze ja w polsce i w uk inaczej reaguje na slonce. jak bylam w lipcu podczas tych upalow to raz sie zapomnialam wysmarowac kremem z filtrem 50 bo sie spieszylam i tak przez 4 godziny na sloncu bylam, mialam bluzke z jednym odkrytym ramieniem to mi sie troche czerwone zrobilo (ale bez bolu) i po dwoch czy trzech dniach zbrazowialo, w llandudno jak wyjde na slonce i np. nie posmaruje dloni filtrem to mi az bable wyskakuja. dziwne to :Zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: W Polsce w ogóle blady=chory, głupie przekonanie. Mam kuzynki, które były takie żółte, żłopały te Kubusie na hektolitry. Mnie po Kubusiu tak pali zgaga, że nawet nie ruszam.

moj mlody lubi kubusia, ale picie czegokolwiek w glupich ilosciach jest niezdrowe :nie: + ta zolta skora po przedawkowaniu marchwi, ble.
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 января 2013
Psyche30
Psyche30: Ja się sama wyrwałam z laktatorem, kupiłam za ponad 300 zł świetny z aventu, użyłam też ze 2 razy lol, nie musiałam dziecka zostawiac na niewiadomo ile bez cyca, a to co produkowało się to wysysała na bieżąco, nie miałam żadnego nawału pokarmu żeby trzeba było ściągać :)

ja przez pierwsze kilka dni mialam wiecej, pozniej bylo go coraz mniej a po miesiacu stwierdzilam ze trzeba dokarmiac butla, zeby glodny nie byl. Wiec trzeba zobaczyc i poczekac czy sie bedzie mialo ten pokazrm czy nie :)
Konto usunięte
Konto usunięte: tak zrobię, ale coś czuję, że na następnym usg już spojrzę i będę wiedziała czy różowe czy niebieskie;)

tak najlepiej mysle, w koncu sie jest juz przygotowanym - bo w koncu jakbys czekala do narodzin to i tak bedziesz pozniej dokupywac rzeczy w danych kolorach, to tylko kwestia czasu :)
massacre
massacre
  30 января 2013

@Agoosia
Na Wyspach wiatr "wspomaga opalanie", na kontynencie jest insczej.
Z reszta mieszkając w Gdyni nad morzem zawsze szybciej sie opalalam niż w Poznaniu, gdzie słońce i upały przez brak wiatru mocniej czuć na skórze.

Bayje
Bayje
  30 января 2013

a mi się już nawet nie chce gadać ... ide do sklepu po sałate i zacznę sobie dzisiaj robić beauty day :ziober2:

massacre
massacre
  30 января 2013

potrzebuje jakis serwis, na ktorym mozna ogladac seriale.
kinomaniak, z ktorego korzystam od tygodnia ma "przerwe techniczna" ...

ktos, cos wie?

Bayje
Bayje
  30 января 2013

ja seriale sciągam na torrent.info.

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 января 2013
massacre
massacre: potrzebuje jakis serwis, na ktorym mozna ogladac seriale. kinomaniak, z ktorego korzystam od tygodnia ma "przerwe techniczna" ...ktos, cos wie?

zalukaj.pl, iitv.info,serialnet.pl i wiele innych, ja najwięcej oglądam na zalukaj
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 января 2013
massacre
massacre: Na Wyspach wiatr "wspomaga opalanie", na kontynencie jest insczej. Z reszta mieszkając w Gdyni nad morzem zawsze szybciej sie opalalam niż w Poznaniu, gdzie słońce i upały przez brak wiatru mocniej czuć na skórze.

no byc moze, wyspowe slonce nie dla mnie :D
massacre
massacre
  30 января 2013
Psyche30
Psyche30: zalukaj.pl, iitv.info,serialnet.pl i wiele innych, ja najwięcej oglądam na zalukaj

Dzieki, wlasnie mialam obczajac zalukaj, ale ekino mi odpalilo :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.