malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  28 января 2013

Mlody stwierdzil, ze chyba wszystkich pogielo, ze majac 4,5 msca bedzie tylko lezal i dzis mi usiadl na kolanach;)

(taki mamuskowy belkot;))

styka51
styka51
  28 января 2013

A ja dziś miałam egzamin ustny, stracha miałam, że hohoho, I nie wiem jakim cudem dostałam 5 :D

w00tjump
w00tjump
  28 января 2013

moje okulary popelnily samobojstwo i dzis ide po nowe:ziober2:
ostatnio rzadko soczewki nosze, wiec jakies sliczne planuje sobie sprawic:zakochany:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 января 2013

Dlaczego przeciętna kobieta ma 12 par butów a tylko jedną parę okularów? :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 января 2013

Bo buty się łatwiej kupuję:P

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo buty się łatwiej kupuję:P

I pasują do każdej kobiety ;P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 января 2013

A okulary nie?

Czyli co? Nadwyżka par butów nad okularami to zwykle pójście na łatwiznę?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  28 января 2013
Babsy
Babsy: majac 4,5 msca bedzie tylko lezal i dzis mi usiadl na kolanach

ale mały wariat! fajnie!
a takie mam pytanie odnośnie dzieciowych akcesoriów. przeglądam różne strony z gadżetami i się zastanawiam czy są jakieś niezbędne i takie zbędne? typu nie wiem, nosidełko, karuzela, jakieś maty, przewijaki, monitory oddechu i tak dalej? bo już sama nie wiem co mam kupować, a czego nie
madzia2143
mirra20
mirra20
  28 января 2013
massacre
massacre: A okulary nie? Czyli co? Nadwyżka par butów nad okularami to zwykle pójście na łatwiznę?

Nie mam problemu ze wzrokiem, ale odniosę się do kupowania okularów przeciwsłonecznych, nie cierpię ich kupować, bo zawsze mi się wydaje, że w każdych wyglądam idiotycznie.
kedi
kedi
  28 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę, o to rybnickie dzieciaczki :) http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,dzieci-urodzone-w-rybnickim-szpitalu-21-24-stycznia-2013-r-,fot13-18-1753-1.html

ale urocze :zakochany: a ja właśnie oglądam
kedi
kedi
  28 января 2013

tvnplayer.pl/programy-online/7-kobiet-odcinki,230/odcinek-0,karmienie-piersia,S00E00,5351.html ucięło posta

mmaryja
mmaryja
  28 января 2013
kedi
kedi: tvnplayer.pl/programy-online/7-kobiet-odcinki,230/odcinek-0,karmienie-piersia,S00E00,5351.html

jeśli to jest tak samo tragiczne jak opis to ja nie wiem kto wymyśla takie rzeczy
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo zawsze mi się wydaje, że w każdych wyglądam idiotycznie.

U mnie to samo :)
A buty wszędzie jakieś sobie wybiorę.. :D
Babsy
Babsy
  28 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Babsy: majac 4,5 msca bedzie tylko lezal i dzis mi usiadl na kolanach ale mały wariat! fajnie! a takie mam pytanie odnośnie dzieciowych akcesoriów. przeglądam różne strony z gadżetami i się zastanawiam czy są jakieś niezbędne i takie zbędne? typu nie wiem, nosidełko, karuzela, jakieś maty, przewijaki, monitory oddechu i tak dalej? bo już sama nie wiem co mam kupować, a czego nie

nosiedlko raczej tak, zwlaszcza w miescie, gdzie nie wszedzie da sie wjechac wozkiem, karuzele mam, ale szalu nie robi;) mate tez, Mlody ciut bardziej zainteresowany. przewijak jak najbardziej, ja nie mam i juz ciut niewygodnie przebierac na lozku:) no i wszytsko do pielegnacji pupy masz obok ustawione. monitor oddechu nie wiem, ja nie mam, jakos nie martwie sie tym... na pewno jakis lezaczek- bujaczek, pozwala zajac sie czyms majac dziecko przy sobie. jesli masz fundusze, to moze kolyska sie przydac, ale to na jakies 3 msce, dopoki maluch nie zacznie sie obracac- albo lozeczko z plozami, chyba cos takiego widzialam:) wiecej nie przychodzi mi do glowy na razie:)
Dziecie nie chce na razie pokazac co ma miedzy nogami ;)?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.