Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1804 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Mlody stwierdzil, ze chyba wszystkich pogielo, ze majac 4,5 msca bedzie tylko lezal i dzis mi usiadl na kolanach;)
(taki mamuskowy belkot;))
moje okulary popelnily samobojstwo i dzis ide po nowe
ostatnio rzadko soczewki nosze, wiec jakies sliczne planuje sobie sprawic
Dlaczego przeciętna kobieta ma 12 par butów a tylko jedną parę okularów? :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
A okulary nie?
Czyli co? Nadwyżka par butów nad okularami to zwykle pójście na łatwiznę?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ale mały wariat! fajnie!
a takie mam pytanie odnośnie dzieciowych akcesoriów. przeglądam różne strony z gadżetami i się zastanawiam czy są jakieś niezbędne i takie zbędne? typu nie wiem, nosidełko, karuzela, jakieś maty, przewijaki, monitory oddechu i tak dalej? bo już sama nie wiem co mam kupować, a czego nie
proszę, o to rybnickie dzieciaczki :) http://www.rybnik.com.pl/fotogaleria,dzieci-urodzone-w-rybnickim-szpitalu-21-24-stycznia-2013-r-,fot13-18-1753-1.html
tvnplayer.pl/programy-online/7-kobiet-odcinki,230/odcinek-0,karmienie-piersia,S00E00,5351.html ucięło posta
nosiedlko raczej tak, zwlaszcza w miescie, gdzie nie wszedzie da sie wjechac wozkiem, karuzele mam, ale szalu nie robi;) mate tez, Mlody ciut bardziej zainteresowany. przewijak jak najbardziej, ja nie mam i juz ciut niewygodnie przebierac na lozku:) no i wszytsko do pielegnacji pupy masz obok ustawione. monitor oddechu nie wiem, ja nie mam, jakos nie martwie sie tym... na pewno jakis lezaczek- bujaczek, pozwala zajac sie czyms majac dziecko przy sobie. jesli masz fundusze, to moze kolyska sie przydac, ale to na jakies 3 msce, dopoki maluch nie zacznie sie obracac- albo lozeczko z plozami, chyba cos takiego widzialam:) wiecej nie przychodzi mi do glowy na razie:)
Dziecie nie chce na razie pokazac co ma miedzy nogami ;)?