Konto usunięte: Babsy: majac 4,5 msca bedzie tylko lezal i dzis mi usiadl na kolanach ale mały wariat! fajnie! a takie mam pytanie odnośnie dzieciowych akcesoriów. przeglądam różne strony z gadżetami i się zastanawiam czy są jakieś niezbędne i takie zbędne? typu nie wiem, nosidełko, karuzela, jakieś maty, przewijaki, monitory oddechu i tak dalej? bo już sama nie wiem co mam kupować, a czego nie
nosiedlko raczej tak, zwlaszcza w miescie, gdzie nie wszedzie da sie wjechac wozkiem, karuzele mam, ale szalu nie robi;) mate tez, Mlody ciut bardziej zainteresowany. przewijak jak najbardziej, ja nie mam i juz ciut niewygodnie przebierac na lozku:) no i wszytsko do pielegnacji pupy masz obok ustawione. monitor oddechu nie wiem, ja nie mam, jakos
nie martwie sie tym... na pewno jakis lezaczek- bujaczek, pozwala zajac sie czyms majac dziecko przy sobie. jesli masz fundusze, to moze kolyska sie przydac, ale to na jakies 3 msce, dopoki maluch nie zacznie sie obracac- albo lozeczko z plozami, chyba cos takiego widzialam:) wiecej nie przychodzi mi do glowy na razie:)
Dziecie nie chce na razie pokazac co ma miedzy nogami ;)?