Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1800 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Nie, nie ... w ogole inna partia ... :D
Ideal Cover Make Up - to ciastolinka, cięzka .. ale bardzo trwała.
a ten z Perfecty to podkład w mussie coś podobnego do L'Oreala co był ;).
no wlasnie mialam lata temu musy.. ten z maybelline byla tragedia. taki z rimmela chlodzacy byl fajny, ale slabo kryl jesli dobrze pamietam, stad pytania :D
ta 'ciastolinke' wlasnie mam w szufladzie, ale jak cieniutko nalozyc to suche skorki, a jak deczko wiecej to sie czuje jakbym kilo szpachli nalozyla
ostatnio sie poprawily, ale tez ostatnio jade na bb wymieszanym z zelem hialuronowym, pewnie przy normalnym podkladzie wroca:)
ja wiem, ze to juz od daaaawna nudne, ale... te usta jasminy w ostatnim poscie, i ta dyskusja pod nim, gdzie kilkadziesiat dziewczyn napisalo, ze zle to wyglada, i ona sie upierajaca, ze super.....
Współczuję problemów z cerą, skórkami, cholera wie czym. Ja cokolwiek nie nałożę to jest ok, jeśli dopasuję odcień oczywiście. :)
każdy inaczej pojmuje, że ... ma okey cere.
ja wczoraj zagadałam do tej KOBIETY.
i zapytałam czy by nie chciała czegoś zmienić w swoim wyglądzie ...
- ALE DLACZEGO ? PRZECIEZ WYGLĄDAM MŁODO CZASAMI MI 18 LAT NIE DAJĄ ....
Bayje BAN ZA STRASZENIE LUDŹMI
HALLOWEEN SIE SKOŃCZYŁO!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
*ludzi
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
@Earth
A no tez nie mam problemów z cera, jak tu czasem czytam co sie dzieje z innymi to czasem uwierzyć nie mogę, ze zdrowe kobiety mogą mieć aż takie problemy z cera :(
@mirra
Starzejesz sie
W Twoim wieku moja skóra zaczęła mieć tendencje do przesuszania, na nosie w ogole masakra. Bywało ze sam nos smarowalam grubo na noc. Pózniej mi sie zbalansowało. Tendencje do przesuszania zawsze mam, ale panuje nad tym i jest ok. Poza tym i tak zawsze wybieram produkty do cery normalnej lub suchej i jest ok.
Chyba, ze to zima tak wpłynęła na Twoją cerę?