malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  25 января 2013

Nie, nie ... w ogole inna partia ... :D

Ideal Cover Make Up - to ciastolinka, cięzka .. ale bardzo trwała.

a ten z Perfecty to podkład w mussie coś podobnego do L'Oreala co był ;).

Bayje
Bayje
  25 января 2013

tylko oczywiście - cena dużo niższa ...

w00tjump
w00tjump
  25 января 2013

no wlasnie mialam lata temu musy.. ten z maybelline byla tragedia. taki z rimmela chlodzacy byl fajny, ale slabo kryl jesli dobrze pamietam, stad pytania :D
ta 'ciastolinke' wlasnie mam w szufladzie, ale jak cieniutko nalozyc to suche skorki, a jak deczko wiecej to sie czuje jakbym kilo szpachli nalozyla:lol:

Bayje
Bayje
  25 января 2013

a to jeszcze masz suche skórki - to ten muss też odpada ...

w00tjump
w00tjump
  25 января 2013

ostatnio sie poprawily, ale tez ostatnio jade na bb wymieszanym z zelem hialuronowym, pewnie przy normalnym podkladzie wroca:)

ja wiem, ze to juz od daaaawna nudne, ale... te usta jasminy w ostatnim poscie, i ta dyskusja pod nim, gdzie kilkadziesiat dziewczyn napisalo, ze zle to wyglada, i ona sie upierajaca, ze super..... :crylol:

Earth
Earth
  25 января 2013

Współczuję problemów z cerą, skórkami, cholera wie czym. Ja cokolwiek nie nałożę to jest ok, jeśli dopasuję odcień oczywiście. :)

Bayje
Bayje
  25 января 2013

każdy inaczej pojmuje, że ... ma okey cere.
ja wczoraj zagadałam do tej KOBIETY.

i zapytałam czy by nie chciała czegoś zmienić w swoim wyglądzie ...

- ALE DLACZEGO ? PRZECIEZ WYGLĄDAM MŁODO CZASAMI MI 18 LAT NIE DAJĄ ....

:and:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 января 2013

Bayje BAN ZA STRASZENIE LUDŹMI
HALLOWEEN SIE SKOŃCZYŁO!!!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  25 января 2013

*ludzi

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 января 2013

Dobry odcinek pamiętników, dobry.

Cześć Wam :)
Dzięki Bogu ten koszmarny tydzień się skończył.

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  25 января 2013

fuuuuuuuuuuuuuu co wy wklejacie

mirra20
mirra20
  25 января 2013
massacre
massacre: Chyba Ci ucięło posta ;)

no ucięło nie wiem czemu:/ a teraz nawet nie pamiętam co tam było jeszcze napisane
massacre
massacre
  25 января 2013

@Earth
A no tez nie mam problemów z cera, jak tu czasem czytam co sie dzieje z innymi to czasem uwierzyć nie mogę, ze zdrowe kobiety mogą mieć aż takie problemy z cera :(

mirra20
mirra20
  25 января 2013
massacre
massacre: A no tez nie mam problemów z cera, jak tu czasem czytam co sie dzieje z innymi to czasem uwierzyć nie mogę, ze zdrowe kobiety mogą mieć aż takie problemy z cera :(

ja mam ostatnio problem, bo mam masakrycznie suchą:/
massacre
massacre
  26 января 2013

@mirra
Starzejesz sie :ninja:
W Twoim wieku moja skóra zaczęła mieć tendencje do przesuszania, na nosie w ogole masakra. Bywało ze sam nos smarowalam grubo na noc. Pózniej mi sie zbalansowało. Tendencje do przesuszania zawsze mam, ale panuje nad tym i jest ok. Poza tym i tak zawsze wybieram produkty do cery normalnej lub suchej i jest ok.

Chyba, ze to zima tak wpłynęła na Twoją cerę?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.