Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1802 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Widzicie moje posty?
Na telefonie nie widze swojej reputacji. Ciekawe kto mi tak zazdrości
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
a ja mam inne pytanie. mogę ustawić jakoś avatar na forum nie mając zdjęć profilowych? bo oczywiście jakiś idiota/ka(no cieeekawe) usunął moje zdjęcie i teraz dupa.
Raczej nie, co więcej, nie widać szans na wprowadzenie tej opcji, niejednokrotnie zwracano na to uwagę, a pomimo to FT miało to w miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.
Widać widać, to nie kwestia ogólnej reputacji :).
to trochę bezsensu, skoro teoretycznie ulepsza się forum, a avatara ustawić nie można. dawało to w miarę czytelny obraz kto piszę, bo nistety nicki są totalnie niewyróżnione.
a już miałam napisać, że mi się nowe forum podoba

Zacytuje odp FT odnośnie prośby o avy , oczywiście były argumenty ze na profilu nie każdy chce mieć swoje zdjęcia ale chce mieć avatar na forum itd
"podchodzimy do sprawy w taki sposób ze forum jest częścią serwisu a w całym serwisie masz jedno konto. wszędzie oprócz forum masz ten sam avatar więc bez sensu jest posiadania w jednym tylko miejscu na całym serwisie osobego avataru,zostało to ujednolicone,dzięki temu na całym serwisie identyfikuje cię jedna miniaturka"
O tym też wspominano, a mam takie samo zdanie jak Ty. Z tego co zauważyłem, poprawiane będą tylko błędy na forach np. czyli problemy techniczne, a kosmetyka odeszła już do lamusa. Tragicznie się pisze, jak zbierze się kilka osób bez zdjęć - wtedy to już w ogóle nie wiadomo o co chodzi.
Jak mi jeszcze raz jakiś FT napisze, że taka była wola użytkowników, to pęknę jak smok wawelski

No dostałam podobną odpowiedź -
A przez 10 lat był sens. (: