malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  27 января 2013

O, działa, Mirra, podniosłam Ci reputację :rotfl:

mirra20
mirra20
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: O, działa, Mirra, podniosłam Ci reputację

chyba powinnam się poczuć doceniona:lol:
mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

też wam kliknęłam, a macie;)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 января 2013

Widzicie moje posty? :ninja:
Na telefonie nie widze swojej reputacji. Ciekawe kto mi tak zazdrości :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

a ja mam inne pytanie. mogę ustawić jakoś avatar na forum nie mając zdjęć profilowych? bo oczywiście jakiś idiota/ka(no cieeekawe) usunął moje zdjęcie i teraz dupa.

mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

ja widzę

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja mam inne pytanie. mogę ustawić jakoś avatar na forum nie mając zdjęć profilowych? bo oczywiście jakiś idiota/ka(no cieeekawe) usunął moje zdjęcie i teraz dupa.

Raczej nie, co więcej, nie widać szans na wprowadzenie tej opcji, niejednokrotnie zwracano na to uwagę, a pomimo to FT miało to w miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.

massacre
massacre: Widzicie moje posty?

Widać widać, to nie kwestia ogólnej reputacji :).
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę ustawić jakoś avatar na forum nie mając zdjęć profilowych? bo oczywiście jakiś idiota/ka(no cieeekawe) usunął moje zdjęcie i teraz dupa.

Nie da się obecnie.
mmaryja
mmaryja
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie, co więcej, nie widać szans na wprowadzenie tej opcji, niejednokrotnie zwracano na to uwagę, a pomimo to FT miało to w miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę.

to trochę bezsensu, skoro teoretycznie ulepsza się forum, a avatara ustawić nie można. dawało to w miarę czytelny obraz kto piszę, bo nistety nicki są totalnie niewyróżnione.
a już miałam napisać, że mi się nowe forum podoba:and:
Earth
Earth
  27 января 2013
massacre
massacre: Widzicie moje posty? Na telefonie nie widze swojej reputacji. Ciekawe kto mi tak zazdrości

Na hyde jakiś idiota się bawi.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  27 января 2013

Zacytuje odp FT odnośnie prośby o avy , oczywiście były argumenty ze na profilu nie każdy chce mieć swoje zdjęcia ale chce mieć avatar na forum itd
"podchodzimy do sprawy w taki sposób ze forum jest częścią serwisu a w całym serwisie masz jedno konto. wszędzie oprócz forum masz ten sam avatar więc bez sensu jest posiadania w jednym tylko miejscu na całym serwisie osobego avataru,zostało to ujednolicone,dzięki temu na całym serwisie identyfikuje cię jedna miniaturka"

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to trochę bezsensu, skoro teoretycznie ulepsza się forum, a avatara ustawić nie można. dawało to w miarę czytelny obraz kto piszę, bo nistety nicki są totalnie niewyróżnione. a już miałam napisać, że mi się nowe forum podoba

O tym też wspominano, a mam takie samo zdanie jak Ty. Z tego co zauważyłem, poprawiane będą tylko błędy na forach np. czyli problemy techniczne, a kosmetyka odeszła już do lamusa. Tragicznie się pisze, jak zbierze się kilka osób bez zdjęć - wtedy to już w ogóle nie wiadomo o co chodzi.
Psyche30
Psyche30: "podchodzimy do sprawy w taki sposób ze forum jest częścią serwisu a w całym serwisie masz jedno konto. wszędzie oprócz forum masz ten sam avatar więc bez sensu jest posiadania w jednym tylko miejscu na całym serwisie osobego avataru,zostało to ujednolicone,dzięki temu na całym serwisie identyfikuje cię jedna miniaturka"

Jak mi jeszcze raz jakiś FT napisze, że taka była wola użytkowników, to pęknę jak smok wawelski :rotfl:.
Earth
Earth
  27 января 2013
Psyche30
Psyche30: "podchodzimy do sprawy w taki sposób ze forum jest częścią serwisu a w całym serwisie masz jedno konto. wszędzie oprócz forum masz ten sam avatar więc bez sensu jest posiadania w jednym tylko miejscu na całym serwisie osobego avataru,zostało to ujednolicone,dzięki temu na całym serwisie identyfikuje cię jedna miniaturka"

No dostałam podobną odpowiedź -
Konto usunięte
Konto usunięte: avatary na forum zostaly zastapione avatarem konta gdyz forum jest czescia serwisu i rozdzielanie tego na 2 rozne avatary jest bez sensu

A przez 10 lat był sens. (:
Earth
Earth
  27 января 2013

Profil "cytat" został zablokowany.:rotfl:

mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

no w tym rzecz. mnie wszyscy kojarzyli z moją maryją(na forum). głupota.
próbowałam wgrać zdjecie w inny album, ale oczywko nie mając zdjęć w albumie 'ja'(ha ha) nie mogę utworzyć avatara

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.