malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Earth
Earth
  24 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: i ta ziiimaaaa najgorsze ze musze zdac egzamin pisemny i ustny z jezyka ktorego po prostu... nie znam

Wkurza mnie ten śnieg juz jak nie wiem. : / Jeszcze szybko się męczę i sapie jak durna zanim dojde z przystanku do mieszkania. :C
styka51
styka51: No leci, leci. Trzeba jakąś robotę ogarnąć, staż Jakieś truskawki w Dojczlandach zorganizować, żeby na magisterkę było

No niesamowicie szybko, dopiero maturę zdawałyśmy. ;o
massacre
massacre: ten ziomek, z ktorym rozmawialam wczoraj kazal wyczyscic smieci (w tym cookies) z przegladarki. U mnie to zadzialalo. Jak masz dalej problem, to kontaktuj sie bezposrednio z nimi.

A, okej, to zrobię tak. :)
Ja jestem na drugim roku, bo byłam na polonistyce, z której zrezygnowałam na pierwszym roku. :))
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 января 2013

@szary
Nikt (od) Adidasowej tu nie chce, bez obaw ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  24 января 2013
Earth
Earth: No niesamowicie szybko, dopiero maturę zdawałyśmy. ;o

Pamiętam ten stres, jakim dzieciakiem byłam, serio. Kilka rzeczy bym pewnie zrobiła inaczej, no ale za późno już.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 января 2013
styka51
styka51: Kilka rzeczy bym pewnie zrobiła inaczej, no ale za późno już.

Jak każdy.. :-)
Bayje
Bayje
  24 января 2013

ja też bym zrobiła kilka innych rzeczy w swoim życiu ... niestety nie da się cofnać czasu...

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 января 2013

Nie wprowadzajcie z łaski swojej grobowej atmosfery.. :D
Dzisiaj przedpiątnik, należy się lekko cieszyć ;)

Bayje
Bayje
  24 января 2013

Mam gorzką czekolade ... jest cudownie :D

styka51
styka51
  24 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak każdy.. :-)

Ale trzeba do przodu iść :D

Swoja drogą za często analizuje to jak było i jak będzie. Przejmuję się przyszłością, nie ciesząc się teraźniejszością...Ojojoj :And:

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam gorzką czekolade ... jest cudownie :D

A ja krakersy <3
Bayje
Bayje
  24 января 2013

Zresztą zawsze moge jeszcze spełnić moje marzenie idąc na studia weterynarii albo założyć własna farme kóz albo owiec :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 января 2013
styka51
styka51: Ale trzeba do przodu iść :D Swoja drogą za często analizuje to jak było i jak będzie. Przejmuję się przyszłością, nie ciesząc się teraźniejszością...Ojojoj

Też tak miewam.
Im więcej rozmyślam, tym potem mam gorszy nastrój.

Dziś wstałam za to totalnie prawą nogą, pozytywnym nastawieniem, ludzie się na ulicy uśmiechali (nie, nie byłam brudna ^^), ale w pracy zdążyli wszystko spieprzyć :-D Także dzień jak co dzień.
Bayje
Bayje
  24 января 2013

Zagadałam do jakieś laski ... bo miała ukryty wiek a miała tak 'opadające' brwi, że z ciekawości zapytałam ile ma lat ... Ma 28 .. a wygląda na 35 + ... i jeszcze mi chce wmówić, że jej mówią czasami, że wygląda jak 18 latka ... :hahaha:

ZlMNA
ZlMNA
  24 января 2013

mam sukienke w tym kolorze,jakie pazury? ;x
czerne buty i torebka
bizuteria zrebrna z czarnymi kamyczkami.

ZlMNA
ZlMNA
  24 января 2013

mam sukienke w tym kolorze,jakie pazury? ;x
czerne buty i torebka
bizuteria zrebrna z czarnymi kamyczkami.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 января 2013

Nie każdy :-)
Żadnej decyzji w swoim zyciu nie żałuje. Wierze, ze wszystko ma jakis sens i nic nie dzieje sie bez przyczyny, o!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Earth
Earth
  24 января 2013
massacre
massacre: Wierze, ze wszystko ma jakis sens i nic nie dzieje sie bez przyczyny, o!

Bump.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.