malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no w tym rzecz. mnie wszyscy kojarzyli z moją maryją(na forum). głupota. próbowałam wgrać zdjecie w inny album, ale oczywko nie mając zdjęć w albumie 'ja'(ha ha) nie mogę utworzyć avatara

Oczywiście, w ten sposób poniekąd wymusza się dodanie zdjęć, by mieć avatar na forum :woot:. Ale nikt nie wziął pod uwagę tego, że cześć ludzi jest tu tylko ze względu na forum, a nie chęć zaprezentowania swojej sylwetki :).
w00tjump
w00tjump
  27 января 2013

...przynajmniej rozne fryzury mamy w avach 'no photo' :crylol:

mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

to raz, a dwa zrozumiałabym gdyby jeszcze te zdjęcia były jakoś chronione, a nie są. i jakoś nie mam ochoty oglądać swoich zdjęć na innych profilach czy na jakiś portalach randkowych:mrgreen:

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: to raz, a dwa zrozumiałabym gdyby jeszcze te zdjęcia były jakoś chronione, a nie są. i jakoś nie mam ochoty oglądać swoich zdjęć na innych profilach czy na jakiś portalach randkowych

Obecnie zniknął nawet stempel "fotka.pl" ze zdjęć, więc można śmiało kopiować zdjęcia fajnych babeczek/facetów i zaczynać nowe wirtualne życie :rotfl:. Tak apropos, jeździsz na snowboardzie?
mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

jeżdżę, ale niestety ten sezon tylko patrzę na śnieg. przymierzam się za to do biegówek od poniedziałku

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jeżdżę, ale niestety ten sezon tylko patrzę na śnieg. przymierzam się za to do biegówek od poniedziałku

Czyli dobrze zapamiętałem, kiedyś kiedyś pisaliśmy coś o snowboardzie, a właściwie bardziej o ciuchach, i wtedy jeszcze zdjęcie/a miałaś, więc kojarzę jak wyglądasz :ziober2:.

Hehehe, rzekomo odwilż ma być od poniedziałku-wtorku :D. Ja zwlekałem z zakupem biegówek w tym roku i pewnie już nie kupię na koniec zimy.
mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

ja pożyczyłam od koleżanki bo raczej na razie biegówki nie są moim marzeniem, a jestem zimowo-narciano-deskowym świrem i nie wyobrażam sobie nie mieć w zimę desek na nogach, więc ratuję się biegówkami;)

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pożyczyłam od koleżanki bo raczej na razie biegówki nie są moim marzeniem, a jestem zimowo-narciano-deskowym świrem i nie wyobrażam sobie nie mieć w zimę desek na nogach, więc ratuję się biegówkami;)

Lepszy rydz niż nic podobno ;). Biegówki super sprawa, można dozować rodzaj aktywności praktycznie od "spaceru", po sprint. Kiedyś sporo biegałem, potem wyrosłem z butów, narta się rozkleiła i koniec przygody z biegówkami. Oby pogoda Ci sprzyjała, jednodniowa odwilż idealnie by "związała" śnieg, bo obawiam się, że mocno by grzęzły biegówki w tak kopnym śniegu jaki jest teraz, chyba że u Ciebie są przygotowane trasy, a tylko ja mieszkam we dupie ;-).
mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

właśnie od poniedziałku ma być trasa, ale mieszkam praktycznie w lesie więc mam gdzie biegać. niestety bardziej to będzie spacer niż sprint, ale co począć. odbije sobie w przyszłym sezonie na lodowcu;)

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013

Fajnie Ci, u mnie leży tyle śniegu, że póki go trochę nie zwiąże to nawet gdybym miał narty bym nie pośmigał :). Potraktuj to jako zdrowotne hartowanie organizmu poprzez zimowe spacery :ziober2:. Gdzie na lodowiec jeździsz?

mmaryja
mmaryja
  27 января 2013

organizm mam zahartowany, po prostu już szlag mnie trafia od nieruszania się prócz jogi i spacerów. moje ciało domaga się jakiegoś ostrego treningu potu i tak dalej, a tu dupa.
do włoch najczęściej bo tanio, blisko i całkiem całkiem

Sztajmex
Sztajmex
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: organizm mam zahartowany, po prostu już szlag mnie trafia od nieruszania się prócz jogi i spacerów. moje ciało domaga się jakiegoś ostrego treningu potu i tak dalej, a tu dupa.

To pewnie ostatni gwizdek, bo w zaawansowanej już ciąży raczej nie podejmiesz ostrych treningów :). Hm, nigdy nie byłem na Włoskich lodowcach, często bywałem ale jak coś to Apeniny, a tam to wiesz, kicha ;-).
pijana
pijana
  27 января 2013

Ostatnio stałam sobie na przystanku, a tu gość przemknął, jeździł na biegówkach po parku pod Jasną Górą, świetna sprawa ^^ Mimo, że te ścieżki nie są do niczego przystosowane, raczej dość nierówna kostka granitowa, ale jak się chce, to można :) Zresztą warunki miał świetne.

denatka
denatka
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zresztą warunki miał świetne.

Raz z górki, raz pod górkę... :D
Przyjdzie wiosna, śnieg stopnieje i cyganie nie wylezą na łowy:ziober2:
pijana
pijana
  27 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Raz z górki, raz pod górkę... :D

Właśnie miałam się poprawić, że warunki POGODOWE, ale zapomniałam :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.