Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
30 января 2013
P.S. Na zalukaj nie ma tego serialu, ktory ogladam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Paulinessa
30 января 2013
iitv.info to mój faworyt :)
Paulinessa
30 января 2013
Chciałam się jeszcze pochwalić, że zaliczyłam sesje najszybciej jak tylko było to możliwe i skończyłam semestr ze średnią 4,5!
massacre
30 января 2013
to chyba w Anglii nie dziala, wydaje mi sie ze kiedys probowalam.
Ale dzieki, juz napisalam wyzej, ze ekino mi odpalilo :D
Konto usunięte: i skończyłam semestr ze średnią 4,5!
kujon
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
30 января 2013
Konto usunięte: Nie
tez mialam taka srednia na studiach, ale nie mialam Internetu
Bayje
30 января 2013
która ma ochote mnie przygarnąć na 2-3 dni ? bo mam ochote zje.... z domu. O_o
Paulinessa
30 января 2013
massacre: Paulinessa: Nie tez mialam taka srednia na studiach, ale nie mialam Internetu
szczerze współczuję
Nie wyobrażam sobie studiowania bez internetu
massacre
30 января 2013
A ja z Internetem, kuźwa średnia 5.0 jak nic, plus z trzy kierunki. Łatwo macie, doceniajcie to :)
mirra20
30 января 2013
a ja mam plan wrócić od października na mgr:P
agoosiaaa
30 января 2013
Konto usunięte: Chciałam się jeszcze pochwalić, że zaliczyłam sesje najszybciej jak tylko było to możliwe i skończyłam semestr ze średnią 4,5!
fuckyeaaaaaaaaaa! :D
massacre
30 января 2013
@Mirra
Gratulacje w podjęciu słusznej decyzji! Trzeba sie kształcić ;)
mirra20
30 января 2013
massacre: Gratulacje w podjęciu słusznej decyzji! Trzeba sie kształcić ;)
dodatkowo znajomy namawia mnie na kurs pedagogiczny coś coś w tym stylu na atrakcyjnych warunkach, więc tez się zastanawiam
massacre
30 января 2013
Dokształcać sie trzeba by być atrakcyjnym na rynku pracy. A jeśli masz okazje to korzystaj!
Ja myśle by zacząć zaocznie jeszcze jedną podyplomówkę, prawdopodobnie od jesiennego semestru. Bede miała wtedy trzy tytuły
mirra20
30 января 2013
massacre: Dokształcać sie trzeba by być atrakcyjnym na rynku pracy. A jeśli masz okazje to korzystaj!
też mi się wydaje że może się przydać zwłaszcza, że cena też atrakcyjna jak na coś takiego, tylko jedyny minus że w kij daleko
massacre: Ja myśle by zacząć zaocznie jeszcze jedną podyplomówkę, prawdopodobnie od jesiennego semestru. Bede miała wtedy trzy tytuły
o podyplomówce też myśle albo MBA no ale zobaczy się bo na wszystko trzeba trochę kasy