malami81
malami81
  12 апреля 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 января 2013

P.S. Na zalukaj nie ma tego serialu, ktory ogladam :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  30 января 2013

iitv.info to mój faworyt :)

Paulinessa
Paulinessa
  30 января 2013

Chciałam się jeszcze pochwalić, że zaliczyłam sesje najszybciej jak tylko było to możliwe i skończyłam semestr ze średnią 4,5! :mrgreen:

fuckyeaaaaaaaaaa! :D

massacre
massacre
  30 января 2013

to chyba w Anglii nie dziala, wydaje mi sie ze kiedys probowalam.
Ale dzieki, juz napisalam wyzej, ze ekino mi odpalilo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: i skończyłam semestr ze średnią 4,5!

kujon :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  30 января 2013
massacre
massacre: kujon

Nie :ziober2:
massacre
massacre
  30 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie

tez mialam taka srednia na studiach, ale nie mialam Internetu :rotfl:

Bayje
Bayje
  30 января 2013

która ma ochote mnie przygarnąć na 2-3 dni ? bo mam ochote zje.... z domu. O_o

Paulinessa
Paulinessa
  30 января 2013
massacre
massacre: Paulinessa: Nie tez mialam taka srednia na studiach, ale nie mialam Internetu

szczerze współczuję :rotfl:
Nie wyobrażam sobie studiowania bez internetu :and:
massacre
massacre
  30 января 2013

A ja z Internetem, kuźwa średnia 5.0 jak nic, plus z trzy kierunki. Łatwo macie, doceniajcie to :)

mirra20
mirra20
  30 января 2013

a ja mam plan wrócić od października na mgr:P

agoosiaaa
agoosiaaa
  30 января 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałam się jeszcze pochwalić, że zaliczyłam sesje najszybciej jak tylko było to możliwe i skończyłam semestr ze średnią 4,5! fuckyeaaaaaaaaaa! :D

kongartulejszyn! :piwo:
massacre
massacre
  30 января 2013

@Mirra

Gratulacje w podjęciu słusznej decyzji! Trzeba sie kształcić ;)

mirra20
mirra20
  30 января 2013
massacre
massacre: Gratulacje w podjęciu słusznej decyzji! Trzeba sie kształcić ;)

dodatkowo znajomy namawia mnie na kurs pedagogiczny coś coś w tym stylu na atrakcyjnych warunkach, więc tez się zastanawiam
massacre
massacre
  30 января 2013

Dokształcać sie trzeba by być atrakcyjnym na rynku pracy. A jeśli masz okazje to korzystaj!

Ja myśle by zacząć zaocznie jeszcze jedną podyplomówkę, prawdopodobnie od jesiennego semestru. Bede miała wtedy trzy tytuły :ziober2:

mirra20
mirra20
  30 января 2013
massacre
massacre: Dokształcać sie trzeba by być atrakcyjnym na rynku pracy. A jeśli masz okazje to korzystaj!

też mi się wydaje że może się przydać zwłaszcza, że cena też atrakcyjna jak na coś takiego, tylko jedyny minus że w kij daleko
massacre
massacre: Ja myśle by zacząć zaocznie jeszcze jedną podyplomówkę, prawdopodobnie od jesiennego semestru. Bede miała wtedy trzy tytuły

o podyplomówce też myśle albo MBA no ale zobaczy się bo na wszystko trzeba trochę kasy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.