(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
30 января 2013
Konto usunięte: a ja mam plan wrócić od października na mgr:P
piąteczka, ja też mam taki zamiar, aczkolwiek nie wiem nadal co wybrać ;p zastanawiam się czy nie zacząć czegoś od początku
mmaryja
30 января 2013
internet w moich studiach jest niezastąpiony z tego względu, że mam dostęp przez BUW do płatnych artykułów naukowych za darmo i na tym pomoc internetu się kończy
jutro egzamin, a ciągle mnie coś odrywa od nauki. kiepsko.
mirra20
30 января 2013
kedi: piąteczka, ja też mam taki zamiar, aczkolwiek nie wiem nadal co wybrać ;p zastanawiam się czy nie zacząć czegoś od początku
tylko podejrzewam, że może mi być ciężko się przestawić znowu na naukę itd. ale jakoś trzeba dać radę:)
a masz już coś konkretnego na oku?
pijana
30 января 2013
Całuski
pijana
30 января 2013
Konto usunięte: Polecam, jednak wolałabym, żeby te masełka były tańsze, bo kosztują ok 10zł, a dla mnie jak na produkt pielęgnacyjny do ust to ciutke za dużo .
Post niżej
Konto usunięte: Pomadka nawilżająca do ust Neutrogena (ok 10zł) idealnie spisuje się na mrozie, kiedy jest tak zimno, że odechciewa mi się zbytnio malować
Naprawdę rozdwojenie jaźni
Idę się uczyć, bo tracę czas na tym blożku XD
Paulinessa
30 января 2013
Konto usunięte: kongartulejszyn!
;*
a co do internetu i studiowania, to cieszę się, że mam dostęp do wielu słowników angielskich. Głównie w tym rzecz. :) nie wyobrażam sobie używać teraz słownika papierowego.
Paulinessa
30 января 2013
btw. nieźle po niej jeżdzą za te usta
mmaryja
30 января 2013
o matko
styka51
30 января 2013
Konto usunięte: btw. nieźle po niej jeżdzą za te usta
A ona ciągle przy swoim...:D
Jutro mam egzamin, jak pójdzie dobrze, to mam 3 tygodnie wolnego :D
Ale coś czuję, że pójdzie źle,a mi się już czytać nie chce-,-